06 / 05 / 2024

VitrA V-Care

VitrA V-Care

VitrA, inovatif teknoloji kullanımı ve üretim kaliteleriyle öne çıkan kurum ve ürünlerinin yarıştığı Plus X ödülleri kapsamında, V-care adlı yenilikçi klozetiyle 7 kategorinin 4’ünde büyük ödüle layık görüldü.

VitrA yeni nesil klozeti V-care ile hayatı kolaylaştırıyor!

VitrA’nın, çağın en ileri kişisel temizlik sistemini sunan akıllı klozeti V-care, banyo ürünlerinde inovasyon ve tasarımın ulaştığı son noktayı tanımlıyor.

VitrA'nın akıllı klozeti V-Care 4 ödül aldı!

VitrA, inovatif teknoloji kullanımı ve üretim kaliteleriyle öne çıkan kurum ve ürünlerinin yarıştığı Plus X ödülleri kapsamında, V-care adlı yenilikçi klozetiyle 7 kategorinin 4’ünde büyük ödüle layık görüldü.

Vitra Wellness banyoda SPA yaratıyor!

VitrA’nın Wellness/SPA çözümleri, yenilenme ve arınmanın keyfini evlere taşıyor. VitrA SPA’larına eklenebilen “Microsilk” özelliği, minik baloncuklar üreterek vücudu sarıyor ve cildi yenileyen kolajen salımının artırılmasına yardımcı oluyor.

Vitra V-Flow ile duş alanlarına kullanışlı çözümler!

V-Flow, engelsiz ve güvenli bir zemin yaratırken, banyodaki tasarım bütünlüğünü de koruyor. V-Flow; mat, parlak ve altın kaplama seçenekleri; dikdörtgen, kare ve yuvarlak süzgeçlerle her bütçeye uygun alternatifler sunuyor.

Kucukoteller.com.tr, Hotel Care ile butik ve küçük otellerin pazarlama partneri oluyor!

www.kucukoteller.com.tr’in yeni projesi Hotel Care, başta İstanbul olmak üzere üyelerine turistik pazarlama desteği ve 360 derece danışmanlık hizmeti vererek, turizm sektörü için önemli bir boşluğu doldurmayı hedefliyor...

Ahşap sevenler için Vitra'dan yeni tasarım!

Ahşabın doğallığından ve sıcaklığından vazgeçemeyenler için VitrA, ahşap görünümlü porselen karo serileri Samba ve Pera'yı sunuyor. Seriler hem zeminde hem de duvarda kullanılabilirliği açısından kolaylık sağlıyor.

VitrA'dan ahşap sevenlere Samba ve Pera!

VitrA, ahşap yüzeylerin zenginliğini evin tüm mekânlarına taşıyor. Ahşabın doğallığını ve sıcaklığından vazgeçemeyenler, VitrA’nın ahşap görünümlü porselen karo serileri Samba ve Pera’ yı tercih ediyor...

Vitra Dream serisi klasik tutkunları içi üretildi!

VitrA Dream serisi küvette yıkanmanın rahatlığını yaşamak isteyenler için tasarlandı.VitrA’nın ayaklı klasik küveti Dream, şık ve yalın tasarımı ile klasik çizgilerden vazgeçemeyenlere hitap ediyor.

Vitra'nın ödüllü karoları evlere taşınıyor!

Tasarımı teknolojiyle buluşturarak yaşam alanlarına değer katan VitrA’nın ödüllü karoları, banyodan evin bütününe ve dış mekanlara kadar her yerde kullanım imkanı sunuyor.Vitra'nın ödüllü karoları evlere taşınıyor.

Vezüv Konakları Bakırköy satılık!

İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy'de Dimar Yapı tarafından inşa edilen Vezüv Konakları Bakırköy satılık daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 3 oda 2 salon olarak tasarlandı.

VitrA Premium, Elite ve Classic ayna modellerini tanıttı!

VitrA’nın, banyoların değişen ihtiyaçlarına uygun olarak tasarladığı, yalın ve kullanışlı Premium, Elite ve Classic aynaların dolaplı ve düz alternatifleri, geniş renk ve ölçü seçenekleriyle zarif çözümler sunuyor

Vitra Zentrum ile banyolara işlevsel ve estetik bir dokunuş katıyor!

İşlevselliği ve pratikliğiyle öne çıkan serideki lavabolar, derin iç hazneleri sayesinde su sıçratmıyor ve kullanım alanlarının temiz ve kuru kalmasını sağlıyor. Vitra Zentrum ile banyolara işlevsel ve estetik bir dokunuş katıyor.

Bakırköy Vezüv Konakları satılık!

Bakırköy Vezüv Konakları satılık daire seçenekleri 3 farklı şekilde tasarlandı. Daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve de 3 oda 2 salon şeklinde müşterilere sunuluyor...

VitrA V-Care Haberi

VitrA V-Care

VitrA’nın konforlu bir kişisel temizlik sistemi sunan akıllı klozeti; üstün kalite, tasarım, kullanıcı konforu ve işlevsellik kategorilerinde ödül aldı. V-care ayrıca, kendi ürün grubunda “En İyinin de İyisi” (Best of Best) ödülünü almaya ve 2 yıl boyunca elinde bulundurmaya hak kazandı.


Almanya’da gerçekleştirilen Plus X ödülleri; sektör profesyonelleri ve tasarımcılardan oluşan uluslararası bir jürinin değerlendirmesiyle, her yıl toplam 7 kategoride veriliyor. Ödüle layık görülen ürünlerin, tüketicilerin hayatına artı değer katması ve geleceğin yaşam beklentilerine uygun çözümler sunması şartı aranıyor.


VitrA’nın ürünleri bugüne kadar Design Plus, Edida, Iconic, iF, Interior Innovation, Plus X ve Red Dot’ın da aralarında bulunduğu dünyaca ünlü pek çok tasarım ödülünü aldı.


VitrA’nın Akıllı Klozeti V-Care


VitrA’nın kanalsız Rim-ex teknolojisiyle üretilen V-care adlı akıllı klozeti, kolay temizleniyor ve hijyen arayanlar...