27 / 04 / 2024

vitra yeni ayna modelleri

vitra yeni ayna modelleri

VitrA’nın, banyoların değişen ihtiyaçlarına uygun olarak tasarladığı, yalın ve kullanışlı Premium, Elite ve Classic aynaların dolaplı ve düz alternatifleri, geniş renk ve ölçü seçenekleriyle zarif çözümler sunuyor.

VitrA karolarına 2 yeni ödül

VitrA'nın karoları, mükemmelliğin sembolü olarak kabul edilen iF Design Award 2017 tarafından 2 ödüle layık görüldü.

VitrA, Sento serisi ile banyolara İskandinav tarzını taşıyor!

VitrA’nın banyolara ahşabın sıcaklığını getiren yeni Sento serisi, ailedeki herkese uygun çözümler sunuyor.

VitrA yeni nesil klozeti V-care ile hayatı kolaylaştırıyor!

VitrA’nın, çağın en ileri kişisel temizlik sistemini sunan akıllı klozeti V-care, banyo ürünlerinde inovasyon ve tasarımın ulaştığı son noktayı tanımlıyor.

VitrA üretim kapasitesini yüzde 20 artıracak!

Türkiye’nin toplam seramik sağlık gereçleri ihracatının % 50’sinden fazlasını gerçekleştiren VitrA, üretim kapasitesini % 20 artıracak. Yeni yatırımla, yıllık seramik sağlık gereçleri üretim kapasitesi altı milyon adede çıkarken, 500 kişiye daha istihdam sağlanacak.

VitrA 2017 karolarını Cersaie’de tanıtacak!

VitrA, dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de, 2017 için hazırladığı yeni karolarını tanıtacak. 26-30 Eylül tarihlerinde İtalya’nın Bolonya kentinde düzenlenecek fuarda, dünya seramik sektörünün en yeni ve iddialı ürünleri sergilenecek.

VitrA Nature Koleksiyonu'yla evlerde modern görünüm sağlıyor!

VitrA’nın yeni Nature Koleksiyonu’nda yer alan taş dokulu porselen yer ve duvar karoları, doğal görünümü ve sade tasarımıyla mekânlara modern bir görünüm kazandırıyor.

VitrA'dan yeni Sento asma klozet tasarımı!

VitrA, tasarımlarıyla banyolara modern bir görünüm kazandırıyor. Şık tasarımları öne çıkan Slim klozet kapağı, Sento asma klozet, Select ve Sirius kumanda panelleri, ayrıcalıklı bir banyo deneyimi sunuyor.

VitrA yeni ürünleriyle Cersaie Seramik Fuarı'nda!

VitrA, yeni karo serilerini, dünyanın en büyük seramik ve banyo fuarı Cersaie’de tanıtmaya hazırlanıyor. İtalya’nın Bolonya kentinde düzenlenecek fuarda, seramik ve banyo sektöründe dünyanın önde gelen kuruluşları, en yeni ürünlerini sergileyecek.

VitrA'dan yeni Ultra, Hot Chocolate ve Catwalk serileri!

VitrA’nın yeni seramik serileri, Ultra, Hot Chocolate ve Catwalk mekânlarda doğal bir dokunuş arayanlar tarafından tercih ediliyor. Yeni seramikler farklı doku ve tarzlardan esinlenilerek tasarlandı.

VitrA’nın yeni ürünleri göz kamaştırıyor!

VitrA’nın beton dokulu porselen seramik serileri, geniş ve yüksek tavanlı mekânlara doğal ve göz kamaştırıcı bir modernlik katıyor.

Vitra yeni ürünü Combo'yu tanıttı!

VitrA iki yıkanma deneyiminin en konforlu yönlerini birleştirerek arındırıcı ve canlandırıcı bir duş ile küvette uzun ve rahatlatıcı banyo keyfini bir arada sunuyor.

Vitra, yeni porselen karolarını, İtalya’da gün ışığına çıkardı!

22 - 26 Eylül 2014 tarihleri arasında, İtalya’nın Bolonya kentinde düzenlenen Cersai Fuarı'nda, seramik ve banyo sektöründe dünyanın önde gelen kuruluşları, en yeni ürünlerini sergiledi.

Vitra, hayranlık uyandıran evlerin seramiği!

VitrA; seramiklerin banyo dışında, antreden salona, terastan mutfağa ve balkona kadar evin tüm yaşam alanlarında kullanılabildiğini anlatan yeni reklam filmini, izleyicilerle buluşturdu. Vitra, hayranlık uyandıran evlerin seramiği...

vitra yeni ayna modelleri Haberi

vitra yeni ayna modelleri


VitrA’nın, banyoların değişen ihtiyaçlarına uygun olarak tasarladığı, yalın ve kullanışlı Premium, Elite ve Classic aynaların dolaplı ve düz alternatifleri, geniş renk ve ölçü seçenekleriyle zarif çözümler sunuyor. Premium ve Elite aynalarda bulunan, floresana göre 10 kat daha az ısınan LED aydınlatma sistemi, nemden etkilenmiyor. Premium dolaplı aynalar, zengin renk seçenekleriyle tüm banyolara uyum sağlarken, dolap içi ayna ve priz özellikleriyle hayatı kolaylaştırıyor. Elite dolaplı aynalar, üzerindeki LED ışık şeridi sayesinde banyoya şıklık katıyor. Classic dolaplı aynalar ise beyaz, ceviz, bronz ve meşe renkleriyle, her zevke hitap ediyor. Aynalar ayrıca, LED aydınlatmasız ve dolapsız olarak da satışa...