03 / 05 / 2024

VitrA yeni mermer karolar

VitrA yeni mermer karolar

VitrA’nın Ethereal ve Brooklyn karoları, mekâna parlaklık ve ışıltı katan mermer görünümüyle, duvarlarda yeni bir dönem başlatıyor. Serinin, uygarlık ve görkemi yansıtan taş yüzeyleri, bugünün zevkiyle yeniden yorumlanıyor...

Kadın modasına yön verecek yeni nesil bir alışveriş merkezi doğuyor: Sentez Mermer AVM Merter’de açılacak!

İstanbul Merter’de tekstil ve hazır giyim alanında hizmet verecek yeni bir alışveriş merkezi faaliyete geçecek. Mimar Şükrü Gürsoy tarafından tasarlanan ‘Sentez Mermer’ AVM, 24 bin metrekarelik büyüklüğü ile en kapsamlı yeni nesil kadın alışveriş merkezi olacağı belirtiliyor.

Yeni maden sahaları ihale ile satılacak!

Bursa 4. Uluslararası Blok Mermer Fuarı'na katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, yeni maden sahalarının ihaleyle satılabileceğini açıkladı. 

TOKİ'den Bursa Orhaneli'ye yeni konutlar geliyor!

Bursa Orhaneli’de, Mermer OSB için ÇED raporu onaylandı. TOKİ'den Bursa Orhaneli'ye yeni konutlar geliyor.

VitrA karolarına 2 yeni ödül

VitrA'nın karoları, mükemmelliğin sembolü olarak kabul edilen iF Design Award 2017 tarafından 2 ödüle layık görüldü.

VitrA, Sento serisi ile banyolara İskandinav tarzını taşıyor!

VitrA’nın banyolara ahşabın sıcaklığını getiren yeni Sento serisi, ailedeki herkese uygun çözümler sunuyor.

VitrA yeni nesil klozeti V-care ile hayatı kolaylaştırıyor!

VitrA’nın, çağın en ileri kişisel temizlik sistemini sunan akıllı klozeti V-care, banyo ürünlerinde inovasyon ve tasarımın ulaştığı son noktayı tanımlıyor.

3. havalimanı için mermer ithalatı söz konusu değil!

İGA Havalimanları İnşaatı Üst Yöneticisi Akçayoğlu, "İstanbul Yeni Havalimanı'nda yerli mermerin kullanılmaması konusunun gerçeği yansıtmadığını, tamamen asılsız ve yurt dışından mermer ithalatımızın söz konusu dahi olmadığını belirtmek isterim" dedi.

VitrA üretim kapasitesini yüzde 20 artıracak!

Türkiye’nin toplam seramik sağlık gereçleri ihracatının % 50’sinden fazlasını gerçekleştiren VitrA, üretim kapasitesini % 20 artıracak. Yeni yatırımla, yıllık seramik sağlık gereçleri üretim kapasitesi altı milyon adede çıkarken, 500 kişiye daha istihdam sağlanacak.

VitrA 2017 karolarını Cersaie’de tanıtacak!

VitrA, dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de, 2017 için hazırladığı yeni karolarını tanıtacak. 26-30 Eylül tarihlerinde İtalya’nın Bolonya kentinde düzenlenecek fuarda, dünya seramik sektörünün en yeni ve iddialı ürünleri sergilenecek.

Erimtur Mermer'den Mermerciler Küçük Sanayi Sitesi'ne yatırım!

Erimtur Mermer Genel Müdürü Ertuğ Erim, Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESOB) tarafından yapılan Mermerciler Küçük Sanayi Sitesi'nde 2 bin 400 metrekarelik alanda yeni tesis planladıklarını belirtti.

BMS Group'tan Bolu Gölyüzü'ne yeni proje!

Bolu Mermer’in sahibi Murat Demir bu sektörde gösterdiği başarıyı kurduğu BMS Group markasıyla inşaat sektöründe de gösteriyor. Grup Gölyüzü Mahallesi'nde yeni projeye başlayacak.

VitrA Nature Koleksiyonu'yla evlerde modern görünüm sağlıyor!

VitrA’nın yeni Nature Koleksiyonu’nda yer alan taş dokulu porselen yer ve duvar karoları, doğal görünümü ve sade tasarımıyla mekânlara modern bir görünüm kazandırıyor.

VitrA'dan yeni Sento asma klozet tasarımı!

VitrA, tasarımlarıyla banyolara modern bir görünüm kazandırıyor. Şık tasarımları öne çıkan Slim klozet kapağı, Sento asma klozet, Select ve Sirius kumanda panelleri, ayrıcalıklı bir banyo deneyimi sunuyor.

VitrA yeni mermer karolar Haberi

VitrA yeni mermer karolar

VitrA’nın Ethereal ve Brooklyn karoları, mekâna parlaklık ve ışıltı katan mermer görünümüyle, duvarlarda yeni bir dönem başlatıyor. Serinin, uygarlık ve görkemi yansıtan taş yüzeyleri, bugünün zevkiyle yeniden yorumlanıyor.

VitrA’nın Viyana’dan alınan ilhamla tasarlanan Ethereal duvar karoları, doğal mermerin çeşitliliğini modern geometrik desenlerle zenginleştiriyor. 30x60 cm boyutlarındaki seri, farklı renk ve desenleriyle, doğal mermerdeki el işçiliğini en ihtişamlı haliyle duvarlara yansıtıyor. Etheral’ın 3D ve geometrik dekorları, altın ve gümüş baskılı dekor ve bordürlerle kombin alternatifleri sunuyor.

VitrA’nın New York’tan ilham alan Brooklyn serisi, mermerin doğallığını yalın, sakin, soylu bir tasarımla sunuyor. Rölyefli ve inci parlaklığındaki çiçek dekoru, mermeri tekdüzelikten çıkartarak canlı ve lüks bir atmosfer yaratıyor. 30x60 cm ebadındaki Brooklyn, Serpantin (yılan) taşının dantel görünümlü doğal desenini duvarlara...