03 / 05 / 2024

vitrA yeni seramik serisi

vitrA yeni seramik serisi

VitrA’nın yeni seramik serileri, Ultra, Hot Chocolate ve Catwalk mekânlarda doğal bir dokunuş arayanlar tarafından tercih ediliyor. Yeni seramikler farklı doku ve tarzlardan esinlenilerek tasarlandı.

NG Kütahya Seramik 2019’da 35 yeni mağaza açacak!

NG Kütahya Seramik, 2019 yılında hedef büyüttü. NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, yeni yılda 35 yeni mağaza açacaklarını söyledi.

İstanbul Yeni Havalimanı'na NG Kütahya Seramik imzası!

Tasarımı ve geliştirdiği projeleriyle uluslararası arenda ödüller alan İstanbul Yeni Havalimanı projesinde yerli üretim tercih edildi. NG Kütahya Seramik, İstanbul Yeni Havalimanı’nı seramikleriyle donattı. 

Bien Seramik’in yeni trend banyo karoları!

Bien Seramik’in yeni trend banyolar için tasarladığı 40X120cm ebadındaki duvar karoları mekanın tasarım aşamasında büyük kolaylık sağlıyor.

Bien Seramik'ten 2017'nin yeni serileri!

Bien Seramik, 2017'nin yeni serilerini tanıttı. Zebra Wood, Angle, Ethnic, Antique Dekofon ve Geo Wood Serileri ile yaza damga vuracak.

Yurtbay Seramik'ten yeni cube serisi!

Yurtbay Seramik'ten yeni cube serisinin asi çizgisi mekanınıza asil ve zarif bir dokunuş getirecek.

VitrA yeni nesil klozeti V-care ile hayatı kolaylaştırıyor!

VitrA’nın, çağın en ileri kişisel temizlik sistemini sunan akıllı klozeti V-care, banyo ürünlerinde inovasyon ve tasarımın ulaştığı son noktayı tanımlıyor.

VitrA üretim kapasitesini yüzde 20 artıracak!

Türkiye’nin toplam seramik sağlık gereçleri ihracatının % 50’sinden fazlasını gerçekleştiren VitrA, üretim kapasitesini % 20 artıracak. Yeni yatırımla, yıllık seramik sağlık gereçleri üretim kapasitesi altı milyon adede çıkarken, 500 kişiye daha istihdam sağlanacak.

VitrA 2017 karolarını Cersaie’de tanıtacak!

VitrA, dünyanın en büyük seramik fuarı Cersaie’de, 2017 için hazırladığı yeni karolarını tanıtacak. 26-30 Eylül tarihlerinde İtalya’nın Bolonya kentinde düzenlenecek fuarda, dünya seramik sektörünün en yeni ve iddialı ürünleri sergilenecek.

Yurtbay Seramik'ten şık fikirler arayanlara 3 yeni ürün!

Yurtbay Seramik yaşadığı yerde kendi stilini oluşturmak isteyenlere, uygulanabilir birbirinden şık fikirler arayanlara yeni ürünlerini sunuyor.

Yurtbay'dan yeni seramik tasarımları!

Yurtbay Seramik'ten farklı yaşam alanlarına göre seçilmiş göz alıcı seramik örnekleri: Motto, Legend ve Zen.

UNICERA Uluslararası Seramik Fuarı'nın yeni adresi CNR EXPO oldu!

Türk seramik, banyo ve mutfak sektörünün gelişiminde 28 yıldır önemli rol oynayan ‘UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nın, yeni adresi CNR EXPO Yeşilköy oldu.

Graniser Seramik yeni ürünlerini Unicera Fuarı'nda tanıtacak!

Graniser Seramik, mevcut koleksiyonlarının yanı sıra 2016 yılında trend yaratması beklenen yeni ürünlerini Unicera Fuarı'nda vitrine çıkarıyor. Graniser Seramik, özgün koleksiyonlarını sektör profesyonelleri ve fuar ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

Ege Seramik yeni serisiyle beğenileri topladı!

Ege Seramik’in ilk olarak Dünyaca ünlü seramik fuarı olan Cersaie Fuar’ında görücüye çıkardığı ahşabın yeni anlamını yansıtan ürünü ENYGMA beğeni topladı.

vitrA yeni seramik serisi Haberi

vitrA yeni seramik serisi

VitrA’nın yeni seramik serileri, modern ve şık tasarımlarıyla oturma odalarına özgün bir hava katıyor. Farklı doku ve tarzlardan esinlenilerek tasarlanan Ultra, Hot Chocolate ve Catwalk serileri, mekânlarda doğal bir dokunuş arayanlar tarafından tercih ediliyor. VitrA’nın Ultra seramik serisi, son yılların en çok tercih edilen çimento görünümlü taş dokusunu zeminlere taşınıyor. Işıltılı yüzeyi ve parlak yansımalarıyla dikkat çeken Ultra, son yıllarda çok tercih edilen antrasit, gri, vizon, krem ve moka renkleriyle modern şehir evlerine yepyeni bir soluk getiriyor. Ultra serisi, 75x150 cm’e kadar büyüyen boyutlarıyla kesintisiz ve estetik yüzeyler yaratıyor.

Ahşap ve mermerin zarafetini ortaya çıkaran yeni sırlı porselen serisi Hot Chocolate, mekâna dinamik bir atmosfer katıyor. Kakao, vanilya, latte renklerindeki seride, 20x120 cm boyutunda ahşap; 80x80 ve 60x60 cm boyutlarında...