16 / 05 / 2024

Viva Akademi İnşaat adres 

Viva Akademi İnşaat adres 

Viva Akademi İnşaat Eğitim Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Sandal tarafından kuruldu.

Oliva Akademi Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oliva Akademi Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramis Engin Alan tarafından kuruldu.

Viva Akademi İnşaat Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Viva Akademi İnşaat Eğitim Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Sandal tarafından kuruldu.

İlkesel Akademi Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlkesel Akademi Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da  100  bin TL sermaye bedeli ile Göksel Taşkale ve İlkan Kalkan tarafından kuruldu.

Viva Architects Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Viva Architects Mimarlık Mühendislik Müşavirlik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gazi Durul Kuşdemir ve Murat Ak ortaklığıyla kuruldu...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Omayad Akademi Gayrimenkul Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Omayad Akademi Gayrimenkul Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Yaman Dın, Ahmad Al Kassab, Omar Ghadawı, Mohammed Shabllot ve Anas Kalthom ortaklığında kuruldu. 

Fiber Akademi Cephe Sistemleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fiber Akademi Cephe Sistemleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Derya Günal Yönetim Kurulu Başkanlığı, Gökalp Okumuşoğlu ve Soner Demirel Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 14 Eylül'de Esenler'de kuruldu.

Tarhan İnşaat Viva Rezidans fiyat

İstanbul Avrupa yakası Kağıthane bölgesinde yaşama geçirilen Tarhan İnşaat Viva Rezidans fiyat listesine göre başlangıç fiyatı 197 bin TL olarak belirlendi. Projede banka kredisi kullanılıyor..

Tarhan İnşaat Viva Rezidans

Toplamda 40 adet daireden meydana gelen Tarhan İnşaat Viva Rezidans projesinde yer alan daireler 197 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Projede satış süreci başladı...

Akademi Vinç Taşımacılık ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Akademi Vinç Taşımacılık ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi, Tahir Murat Pilge, İsmail Çoksayar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Mart'ta Ataşehir, İnönü Mahallesi'nde kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Demirliler İnşaat Viva Terra satılık!

Demirliler İnşaat Viva Terra satılık dairelerden 1 oda 1 salon tipinde olan konutların fiyatları 180 bin TL'den başlıyor. Projedeki dairelerin teslimleri 2014 senesinin sonu olarak belirlendi...

Ergün Polat İnşaat bu yıl 600 konut yapacak!

Ergün Polat İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Polat, bu yılın önünün açık olduğunu söyleyerek Anadolu yakasında 600 konutluk bir projeyi satışa sunacaklarını açıkladı

Viva Akademi İnşaat adres  Haberi

Viva Akademi İnşaat adres 

Viva Akademi İnşaat Eğitim Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Sandal tarafından kuruldu.

Viva Akademi İnşaat Eğitim Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-) İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...