06 / 05 / 2024

Viven İnşaat Konak

Viven İnşaat Konak

Mistral GYO'nun İzmir Konak projesinde inşaat süreci başladı. Viven İnşaat tarafından hayata geçirilecek projenin yapı ruhsatı belediyece onandı. İşte Mistral GYO Konak projesine ilişkin tüm ayrıntılar...

Viven İnşaat, 2024'te yeni projeleri ile gayrimenkul sektörüne hız kazandıracak

Viven İnşaat, İzmir ve Çeşme’de hayata geçirdiği yeni projeleri ile gayrimenkul sektöründe liderliğini sürdürmeyi amaçlıyor. Şirket tarafından  2023 yılı değerlendirildi ve 2024 yılına dair hedefler ve yeni projeler paylaşıldı. 

Konak Hafriyat İnşaat Vinç Hizmetler Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konak Hafriyat İnşaat Vinç Hizmetler Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Demir tarafından kuruldu.

Mistral GYO'nun Konak projesi başlıyor! Projeyi Viven İnşaat inşa edecek! 

Mistral GYO'nun İzmir Konak projesinde inşaat süreci başladı. Viven İnşaat tarafından hayata geçirilecek projenin yapı ruhsatı belediyece onandı. İşte Mistral GYO Konak projesine ilişkin tüm ayrıntılar...

Kutan Arıkonak İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kutan Arıkonak İnşaat Anonim Şirketi Güngören’de 50 bin sermaye bedeli  ile Mahmut Özbek tarafından kuruldu.

Ataköy Konak Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ataköy Konak Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Bahçelievler’de 10 bin TL bedelle Mehmet Memiş tarafından açıldı.

Mistral GYO'nun Konak'taki arsasına yeni proje!

Mistral GYO ve Viven İnşaat arasında, İzmir Konak'ta 8623 ada 21 parselde yer alan toplam 4 bin 147 metrekare büyüklüğündeki arsa üzerinde proje geliştirilmesi için imzalar atıldı.

Viven İnşaat, Mistral GYO'nun Konak'taki arsasında proje üretecek!

Mistral GYO, İzmir Konak'ta 8623 ada 21 parselde yer alan toplam 4 bin 147 metrekare büyüklüğündeki arsa üzerinde proje geliştirilmesi amacıyla Viven İnşaat İş Ortaklığı Ticari İşletmesi ile Düzenleme Şeklinde Taşınmaz Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Yapım Sözleşmesi imzaladı. 

Viven İnşaat'tan Kuşadası ve Çeşme'ye yeni proje!

Viven İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Emrullah Yolçi, yıl sonuna kadar İzmir, Kuşadası ve Çeşme'de yeni konut projelerine başlayacaklarını açıkladı. 

1453 Konak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

1453 Konak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Demir tarafından kuruldu.

Konak İstanbul İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konak İstanbul İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile  Atalay Ata tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Pekintaş Yapı-Burakcan İnşaat Konak 2. Etap'ta inşaat Ocak'ta başlıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Ortaklığı'nın arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı olarak hayata geçireceği Konak 2. Etap projesinde inşaat çalışmaları Ocak'ta başlıyor. Projede teslimlerin Nisan-Mayıs 2022 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor...

Pekintaş Yapı-Burakcan İnşaat Konak 2. Etap'ın tüm detayları!

Pekintaş Yapı-Burakcan İnşaat Konak 2. Etap projesinin tüm detayları belli oldu. Proje, 441 milyon 300 bin TL'ye mal olacak...

Viven İnşaat Konak Haberi

Viven İnşaat Konak

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 8623 Ada 21 Parsel arsası hakkında açıklama yaptı. 

Mistral GYO ve Viven İnşaat arasında, İzmir Konak'ta 8623 ada 21 parselde yer alan toplam 4 bin 147 metrekarelik arsada proje geliştirilmesi için sözleşme Ekim 2020'de imzalanmıştı. 

Peki Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Konak projesi nerede? İşte Mistral GYO Konak projesine ilişkin tüm ayrıntılar...

4 bin 147 metrekare büyüklükte arsa 

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından  İzmir İli, Konak İlçesi, Mersinli Mahallesi 8623 ada 21 parselde yer alan toplam 4 bin 147 metrekare büyüklüğündeki arsada Viven İnşaat İş Ortaklığı Ticari İşletmesi ile kat karşılığı inşaat sözleşmesi uyarınca proje geliştirilecek. 

Daha önce konut, otel, ofis ve çarşı alanlarından meydana gelen Mistral İzmir projesine imza atan Mistral GYO,...