06 / 05 / 2024

Viya Reklam Mimarlık adres

Viya Reklam Mimarlık adres

Viya Reklam Mimarlık ve Turizm Taşımacılık Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nefise Karabay tarafından kuruldu.

İzdüşü Mühendislik Mimarlık Madencilik Reklam Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzdüşü Mühendislik Mimarlık Madencilik Reklam Turizm Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Polat tarafından kuruldu.

Archexpome Mimarlık Reklam İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Archexpome Mimarlık Reklam İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emirhan Ateş ve Zeren Uysalar ortaklığında kuruldu.

Msa Reklam İç Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Msa Reklam İç Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nilgün Güreller tarafından kuruldu.

Studia34 İç Mimarlık Ve Reklam Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Studia34 İç Mimarlık Ve Reklam Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de Koray Hatay tarafından kuruldu.

Dıamond Grup Mimarlık İnşaat Ve Reklam Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Dıamond Grup Mimarlık İnşaat Ve Reklam Danışmanlığı Limited Şirketi Maltepe'de Ufuk Aka tarafından kuruldu.

Omg Proje Reklam Tasarım Dekorasyon Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Omg Proje Reklam Tasarım Dekorasyon Ve Mimarlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökay Çoksatar tarafından kuruldu.

Delta Ekipman Yapı Taahhüt Mimarlık Kimya Reklam Ve Ambalaj Malz.Paz.San.Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Delta Ekipman Yapı Taahhüt Mimarlık Kimya Reklam Ve Ambalaj Malz.Paz.San.Tic.Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Erbey tarafından kuruldu.

Makro Mimarlık Danışmanlık İnşaat Reklam Ve Tanıtım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makro Mimarlık Danışmanlık İnşaat Reklam Ve Tanıtım Ticaret Limited Şirketi  Ümraniye’de  50 bin  TL sermaye bedeli ile Volkan Mengir tarafından kuruldu.

Arfa Mimarlık Mühendislik İnşaat Organizasyon Ve Reklam Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arfa Mimarlık Mühendislik İnşaat Organizasyon Ve Reklam Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Cihan    Erdem tarafından kuruldu.

Bosphorium Mimarlık İnşaat Tekstil Mobilya Lojistik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bosphorium Mimarlık İnşaat Tekstil Mobilya Lojistik Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Özkan tarafından kuruldu.

2m Karınca Yapı Reklam Ve Mimarlık Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

2m Karınca Yapı Reklam Ve Mimarlık Tasarım Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yesari Torin ve Miraç Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Sry Mimarlık İnşaat Reklam Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sry Mimarlık İnşaat Reklam Elektronik Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Saray tarafından kuruldu.

Met Grup Ahşap Tasarım Mimarlık Reklam Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Met Grup Ahşap Tasarım Mimarlık Reklam Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Can Yorgancı tarafından kuruldu.

Viya Reklam Mimarlık adres Haberi

Viya Reklam Mimarlık adres

Viya Reklam Mimarlık ve Turizm Taşımacılık Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nefise Karabay tarafından kuruldu.

Viya Reklam Mimarlık ve Turizm Taşımacılık Limited Şirketi konusu:
a)MİMARLIK -Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. Her türlü jeodezi ve fotogrametri mühendisliğinin...