03 / 05 / 2024

viyana haberleri

viyana haberleri

Olay, 2'nci Viyana'daki Mühfeldgasse 12 numarada meydana geldi. Polisler, sabah saat 06:30 sıralarında mahkeme kararına rağmen kiraladıkları evi boşaltmayan, yaklaşık 50 kişiden oluşan gruba baskın düzenledi...

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

İnşaat sektörü indirim haberleri ile çalkalanıyor! İnşaat demir fiyatları dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar?

İnşaat demir fiyatları son zamanlarda üst üste gelen indirim haberleri çalkalanıyor. Bugün demir fiyatlarına yine 100 lira indirim geldi. 1 ton demir 15 bin 650 lira oldu. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 inşaat demir fiyatları

Viyana'da Hundertwasser tarafından yapılan ev aslında apartman!

Viyana‘da bulunan ve tasarımı Avusturyalı sanatçı Friedensreich Hundertwasser tarafından yapılan bu ev aslında bir apartman ve Viyana’nın en turistik yerlerinden...

Sibel Can, oğluna ev aldığı hakkındaki haberleri yalanladı!

Ünlü sanatçı Sibel Can, oğlu Engincan Ural’a Galata’daki tarihi Doğan Apartmanı’ndan ev aldığı yönünde çıkan haberleri yalanladı.

Korgeneral İlhan Talu gayrimenkul zengini mi?

Eski Genelkurmay Personel Başkam Korgeneral İlhan Talu'nun 'gayrimenkul zengini' olduğu yönündeki haberleri ailesi yalanladı. Korgeneral Talu'nun iddia edildiği gibi 18 apartmanı değil, sadece bir dubleks dairesi olduğunu belgeledi.

Avrasya GYO'dan Galip Öztürk açıklaması!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Galip Öztürk hakkında çıkan yargı haberleri hakkında açıklama yaptı...

İrem Derici yeni ev mi kiraladı?

Ünlü şarkıcı İrem Derici, sevgilisi Lider Şahin ile aynı eve taşındılar haberlerine sert çıktı. Derici, ”Masa başı haberleri bunlar. Ev kiraladım annemle oturuyorum" dedi.

Bankalar, yatırım ve üretim kredilerini de ucuzlatmalı!

Başta Ziraat Bankası olmak üzere bankalardan peş peşe faiz indirimi haberleri geliyor. Ekonomiye hareket ve bereket getirecek olan yatırım ve üretim kredilerinin ucuzlaması, sanayi yatırımları ve üretiminin artmasını sağlar.

Van'a yeni stat inşa edilecek!

2011 Depreminden buyana enkaz halinde olan ve yıkım kararı verilen Van Atatürk Şehir Stadyumunun mevcut yerinde yapılması konusunu haber ve köşe yazılarıyla gündemde tutan Vansesi Gazetesi ve Spor Müdürü Rıdvan Can'ın haberleri ses getirdi.

Ataşehir Düştepe Oyun Müzesi'ne müftülük alanı yapılmayacak!

Diyanet İşleri Başkanlığı yetkilileri Sunay Akın’ı arayarak Ataşehir Mimar Sinan Parkı’ndaki Oyun Müzesi’nin müftülük alanı yapılmasından haberleri olmadığını belirtti.

Alfemo'dan Viyana’ya yeni mağaza!

Türkiye mobilya pazarının önemli oyuncularından ve dünyada 60’ı aşkın ülkeye ihracat gerçekleştiren Alfemo, Avrupa’daki mağazalarına geçtiğimiz günlerde Viyana’da bir yenisini ekledi.

Beyazıt Öztürk'ten Barselona'ya taşınacağı iddialarına yanıt!

Beyazıt Öztürk hakkında çıkan Türkiye’yi terk ederek Barselona’ya yerleştiği haberleri hakkında açıklamalarda bulundu. Öztürk, “Barselona’ya yerleşeceğim söyleniyor. Tamamen yalan bir haber. " dedi.

Erzurum Tortum Çayı'na HES için Çed süreci başladı!

Artvin karayolu üzerinde yer alan, 1987'de ilçe olan ve ‘Erzurum'un sebze ve meyve ambarı’ olarak nitelendirilen Uzundere’ye Hidroelektrik Santralı (HES) yapılacağı haberleri ilçede tepkiyle karşılandı.

viyana haberleri Haberi

viyana haberleri


Avusturya'nın başkenti Viyana'da, kiraladıkları evi boşaltmayan bir grup, polis tarafından düzenlenen operasyonla, zor kullanılarak evden çıkarıldı. Operasyonda 12 kişi gözaltına alındı.


Olay, 2'nci Viyana'daki Mühfeldgasse 12 numarada meydana geldi. Polisler, sabah saat 06:30 sıralarında mahkeme kararına rağmen kiraladıkları evi boşaltmayan, yaklaşık 50 kişiden oluşan gruba baskın düzenledi. Çevredeki bütün sokakları kapatan polis, gruba seslenerek, evin boşaltılmasını istedi. Grup, polisin talebine evde bulunan eşyaları sokağa atarak cevap verdi. Polis ile grup arasında saatlerce mücadele yaşandı. Polis, evden ayrılmakta direnen gruba tazyikli suyla müdahale etti.


Yaklaşık 10 saat süren operasyonda, 12 kişi gözaltına alındı.


Helikopter, ambulans ve itfaiye araçlarının eşlik ettiği operasyonda, bin 700 polisin görev aldığı bildirildi.


İddiaya göre; ev sahibi 2011 yılında apartmanda oturan yaşlı kiracılardan kurtulmak için evini, "pankçı" olarak bilinen genç...