04 / 05 / 2024

Beyazıt Öztürk'ten Barselona'ya taşınacağı iddialarına yanıt!

Beyazıt Öztürk'ten Barselona'ya taşınacağı iddialarına yanıt!

Beyazıt Öztürk hakkında çıkan Türkiye’yi terk ederek Barselona’ya yerleştiği haberleri hakkında açıklamalarda bulundu. Öztürk, “Barselona’ya yerleşeceğim söyleniyor. Tamamen yalan bir haber. " dedi.



Beyazıt Öztürk hakkında geride bıraktığımız haftalarda Türkiye’yi terk ederek Barselona’ya yerleştiği haberleri ortaya atılmıştı. Uzun bir süre bu konuyla ilgili açıklama yapmayan Beyaz, kendi adını taşıyan şov programında Barselona olayına açıklık getirdi. Kanal D’de dün gece ekrana gelen ‘Beyaz Show’da bu iddiaya göndermede bulunan ünlü şovmen, “Barselona’dan yayınımız devam ediyor. Seyircilerimizin hepsi İspanyol olmasına rağmen dilimizi konuşabiliyorlar” dedi. Yaz tatilinin bir bölümünü Barcelona’da geçireceğini vurgulayan Beyaz, “Barselona’ya yerleşeceğim söyleniyor. Tamamen yalan bir haber. Madrid’e yerleşiyorum. İnsan istendiği yerde durur. Bir yere gitmiyorum. Sadece yaz tatilinde oraya da uğrayacağız” ifadelerini kullandı.


Sözcü




Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Şovmen Beyazıt Öztürk “Barselona’ya yerleşti” iddiasını ‘Beyaz Show’da esprili bir dille yalanladı.


Beyazıt Öztürk, ‘Barselona’ya yerleşti’ iddiasına, sunuculuğunu yaptığı ‘Beyaz Show’da cevap verdi. Geçtiğimiz günlerde Türkiye’yi terk edip Barselona’ya yerleştiği yönündeki haberlerle bir anda gündem olan Öztürk, bu iddiayı kesin bir dille yalanladı. Kanal D’de önceki gece ekrana gelen ‘Beyaz Show’da bu iddiaya göndermede bulunan şovmen, “Barselona’dan yayınımız devam ediyor. Seyircilerimizin hepsi İspanyol olmasına rağmen dilimizi konuşabiliyorlar” dedi. 


Bir yere gitmiyorum


Yaz tatilinin bir bölümünü Barselona’da geçireceğini vurgulayan Beyaz, “Barselona’ya yerleşeceğim söyleniyor. Tamamen yalan bir haber. Madrid’e yerleşiyorum. İnsan istendiği yerde durur. Bir yere gitmiyorum. Sadece yaz tatilinde oraya da uğrayacağız” ifadelerini kullandı. 

   

Star



Haber Milliyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Türkiye’yi terk edip Barselona’ya yerleştiği yönündeki haberlerle gündeme gelen Beyazıt Öztürk, önceki akşam Kanal D’deki şov programında konuya açıklık getirdi.


“Barselona’dan canlı yayınımız devam ediyor, seyircilerimizin hepsi İspanyol olmasına rağmen dilimizi konuşabiliyorlar” diyen şovmen, “Barselona’ya yerleşeceğim haberi tamamen yalan, bir yere gitmiyorum. İnsan istediği yerde durur” şeklinde konuştu.  


Milliyet


Geri Dön