22 / 05 / 2024

Beyazıt Öztürkten barselona açıklaması

Beyazıt Öztürkten barselona açıklaması

Beyazıt Öztürk hakkında çıkan Türkiye’yi terk ederek Barselona’ya yerleştiği haberleri hakkında açıklamalarda bulundu. Öztürk, “Barselona’ya yerleşeceğim söyleniyor. Tamamen yalan bir haber. " dedi.

1957 yılında Saraçhane ve Beyazıt'taki binaların yıkımına başlanmış!

1957 yılında Saraçhane ile Beyazıt arasındaki bina ve dükkanlar yıkılmaya başlanmış.

Vestel’den 2 kapılı fiyatına 4 kapılı buzdolabı! Üstelik 2 bin TL indirimle! İşte 14 Eylül 2022 fiyat listesi

Vestel kampanyalarını ardı adına sıralıyor. Son Olarak Beyazıt Öztürk’ün tamıtımını yaptığı Beyaz Eşya Show ile dikkat çeken Vestel 2 kapılı fiyatına 4 kapılı buzdolabı kampanyası ile de ilgi görüyor. Üstelik 2 bin tl indirim sunan Vestel’in fiyat listesi

Ziraat GYO Beyazıt binasının değeri ne kadar?

Ziraat GYO Beyazıt binasının değeri 63 milyon TL olarak belirlendi. Binanın yüzde 18 KDV dahil toplam değeri ise 74 milyon 340 bin TL oldu. 

Ünlü isimlerin gayrimenkulde yeni rotası Alaçatı!

Çeşme'nin değerli bölgelerinden Alaçatı çok sayıda ünlü isimlerin radarına girdi. Sinan Engin, Caner Erkin ve Beyazıt Öztürk, Alaçatı’dan ev alan isimlerden biri oldu.

TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi 495 yeni konut ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek.

Mevlüt Öztürk İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mevlüt Öztürk İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mevlüt Öztürk tarafından kuruldu.

Gezi Parkı'nın Beyazıt Vakfı’na devri mülkiyet hakkına aykırı mı?

Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından Taksim Gezi Parkı'nın Beyazıt Vakfı’na devri mülkiyet hakkına aykırı mı? İşte Gezi Parkı'nın devri ile ilgili yasal detaylar...

Beyazıt Camisi’ndeki hünkar kasrı onarılacak mı?

Gezi Parkı’nın İBB’den, Beyazid Han-ı Sani Vakfı’na devredilmesi tepkilere neden olmuştu. Vakıf 2011’de yanan Beyazıt Camisi’ndeki tarihi hünkar kasrını hâlâ onarmadı, hünkar kasrı atıl durumda kaldı. 

Burhan Ersoy'dan Ekrem İmamoğlu'na Gezi Parkı yanıtı!

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, Taksim Gezi Parkı'nın mülkiyetinin Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfı'na geçmesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Gezi Parkı'nın mülkiyeti Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfına geçti!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü yaptığı açıklamada Taksim Gezi Parkı'nın mülkiyetinin "Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfı"na geçtiğini duyurdu.

KM Home Collection Etiler'de yeni mağaza açtı!

KM Events'in sahibi Meltem Beyazıt Tepeler, KM Home Collection adlı mağazasını Etiler'de hizmete açtı.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı Sistem Bağlantısı geliyor!

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı Sistem Bağlantısı için düğmeye basıldı. Proje 290 milyon 350 bin TL'ye mal olacak.

Beyazıt Gayrimenkul Gıda İnşaat Hayvancılık Oto.Teks.Telekom.Ve Ve Kafeterya San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Beyazıt Gayrimenkul Gıda İnşaat Hayvancılık Oto.Teks.Telekom.Ve Ve Kafeterya San.Ve Tic.Ltd.Şti. Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Oruç tarafından kuruldu.

Beyazıt Öztürkten barselona açıklaması Haberi

Beyazıt Öztürkten barselona açıklaması

Beyazıt Öztürk hakkında geride bıraktığımız haftalarda Türkiye’yi terk ederek Barselona’ya yerleştiği haberleri ortaya atılmıştı. Uzun bir süre bu konuyla ilgili açıklama yapmayan Beyaz, kendi adını taşıyan şov programında Barselona olayına açıklık getirdi. Kanal D’de dün gece ekrana gelen ‘Beyaz Show’da bu iddiaya göndermede bulunan ünlü şovmen, “Barselona’dan yayınımız devam ediyor. Seyircilerimizin hepsi İspanyol olmasına rağmen dilimizi konuşabiliyorlar” dedi. Yaz tatilinin bir bölümünü Barcelona’da geçireceğini vurgulayan Beyaz, “Barselona’ya yerleşeceğim söyleniyor. Tamamen yalan bir haber. Madrid’e yerleşiyorum. İnsan istendiği yerde durur. Bir yere gitmiyorum. Sadece yaz tatilinde oraya da uğrayacağız” ifadelerini kullandı.


Sözcü




Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Şovmen Beyazıt Öztürk “Barselona’ya yerleşti” iddiasını ‘Beyaz Show’da esprili bir dille yalanladı.


Beyazıt Öztürk, ‘Barselona’ya yerleşti’ iddiasına, sunuculuğunu yaptığı ‘Beyaz Show’da cevap verdi. Geçtiğimiz günlerde...