28 / 07 / 2024

vizeye yapılacak otel nerede

vizeye yapılacak otel nerede

Kırklareli' ye bağlı Vize Belediyesi' nin hazırladığı dev projelerden birisi olan, Otel ve Kültür Merkezi Binası Yapım İşi ihalesini alan firmanın inşaat çalışmalarına başladığı bildirildi...

Divan Talya Otel 50 milyon dolara yeniden yapılacak!

Divan Talya Oteli'nin yeniden yapımı için resmi makamlardan alınması gerekli yıkım ve inşaat izinleri ile birlikte diğer tüm idari ve tüzel kişiler ile ilgili süreçlerin tamamlanmasına yönelik çalışmalar başlatıldı. Bu kapsamda Divan Talya Otel 50 milyon dolara yeniden yapılacak.

Ayder'e otel yapılacak! 

AKP Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Ayder Yaylası'nda bir dönüşüm başlatacaklarını belirterek, otopark ihalesi ve otel yapılacak dedi. 

Amasya Merkez'de 5 yıldızlı otel yapılacak!

Amasya Merkez'e bağlı Ziyaret Belediyesi Mahallesi'nde yer alan 76 bin 358,49 metrekare büyüklüğündeki Turizm Tesisleri ve Otel Alanı imarlı arsada 5 yıldızlı otel yapılacak...

39 ilde 1.5 milyar TL'lik otel yatırımı yapılacak!

TÜROB, Ekonomi Bakanlığı'nın verilerine göre, 39 ilde toplam 15 bin 222 yataklı 92 yeni otel inşa edilecek. 92 tesis için 1 milyar 590 milyon TL'lik yatırım yapılacak.

Çamlıca'da 12 bin metrekarelik alana otel yapılacak!

İstanbul Küçükçamlıca Tepesine yakın konumda yer alan Bilfen Okulları'nın bitişiğindeki üç parsel halindeki yaklaşık 20 bin metrekarelik araziye park ve otel yapılacak. Proje Çevre Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı.

Bingöl Simani'ye termal otel yapılacak!

Bingöl Simani’de 500 yataklı otel, yüzme havuzları, termal tesis yapılacak. Kent Park projesi hakkında detay bilgiler paylaşıldı.

Yomra'da 60 milyon dolarlık yatırım yapılacak!

Trabzon'un Yomra ilçesinde otel, alışveriş ve kongre merkezi gibi çeşitli yapıların da yer alacağı 60 milyon dolarlık yatırım yapılacak.

Koşuyolu'nda yapılacak otel projesi için dava açıldı!

Darüşşafaka Cemiyeti, hastane için inşaat izni alamayınca araziyi satmak zorunda kaldı. Araziyi satın alan Taşyapı'ya 20 katlı otel izni verildi. Çevre sakinleri dava açtı.

Beykoz Paşabahçe arazisine yapılacak otel için görüşmeler başladı!

Torunlar GYO, Beykoz Paşabahçe Tekel arazisi üzerinde otel yapmayı planlıyor. 317 milyon TL'lik bütçeyle yapılacak otelin işletmesi için görüşmelere başlandı.

Manisa Spil Milli Parkı'na iki otel ve teleferik yapılacak!

Manisa'nın eteklerine kurulduğu Spil Dağı ve Milli Parkında geceyi geçiren ve Spil Milli Parkı'na yapılacak iki otel ve teleferik projesinin bilgilendirme toplantısına katılan Eroğlu, Spil'in tam anlamıyla bir şifa kaynağı olduğunu söyledi.

Konya'daki Kipa Alışveriş Merkezi yıkılıp yerine AVM yapılacak!

Dedeman Konya Otel karşısında, Sille Yolu üzerinde bulunan eski ismiyle Kipa Alışveriş Merkezi, Ramazan ayında tamamen kapanıyor. AVM binası yıkılıp yeniden yapılacak.

Akmerkez’e komşu 10 katlı Kızılay Oteli yapılacak!

Türkiye Kızılay Derneği’nin İstanbul Etiler Nispetiye Caddesi üzerindeki 2 bin 134 metrekare büyüklüğündeki arsasına 10 katlı otel yapılacak. İBB araziyle ilgili 3 ayda karar değiştirdi

Eymir Gölü kıyısına yapılacak otel için tepki gösterildi!

Ankara' da Eymir Gölü’ ne 150 metre mesafedeki araziye otel yapılacak olmasını protesto eden çevre örgütleri, alandaki yapılaşmanın önünü açan plan değişikliğine tepki gösterdi...

vizeye yapılacak otel nerede Haberi

vizeye yapılacak otel nerede


Kırklareli'ye bağlı Vize Belediyesinin hazırladığı dev projelerden birisi olan, Otel ve Kültür Merkezi Binası Yapım İşi ihalesini alan firma inşaat çalışmalarına başladı.


YER TESLİMİ 27 EYLÜL’DE YAPILDI

Vize Belediyesi tarafından 27 Eylül’de yapılan yer tesliminin ardından Mufa İnşaat firması geçtiğimiz hafta çalışmalara başladı. İlk etapta zemin hazırlama ve düzeltme çalışmalarını yapan firma ekipleri, kısa süre içerisinde ise temel betonunu atmayı planlıyorlar. Dün öğle saatlerinde inşaat alanını gezen Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz; İlçenin turizmine büyük katkı sağlayacak ve düşük olan yatak kapasitesini de arttıracak olan büyük projede inşaat çalışmalarına başlanıldığını kaydetti.

İLÇEMİZİN FARKLILIĞINI ORTAYA KOYACAĞIZ

Vize'nin, Trakya’nın tek sakin şehri olması nedeniyle her geçen gün daha fazla yerli ve yabancı turistin ilgisini çekmeye başladığını dile getiren Başkan Yılmaz, "Zaten biz de Vize Belediyesi olarak,...