03 / 05 / 2024

Vizyon İşletme Yönetim Anonim Şirketi adres

Vizyon İşletme Yönetim Anonim Şirketi adres

Vizyon İşletme Yönetim Anonim Şirketi, Mustafa Şevki Kavurmacı, Ömer Faruk Kavurmacı ve Ömer Saçaklıoğlu tarafından 200 bin liralık sermaye ile 21 Ocak'ta Büyükçekmece, Mimarsinan'da kuruldu.

Rama İşletme Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Rama İşletme Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Şişli'de Ali Murat Korkmaz tarafından kuruldu.

Jetısh İşletme Yönetim Limited Şirketi kuruldu!

Jetısh İşletme Yönetim Limited Şirketi Sarıyer’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Uğuz tarafından kuruldu.

Parlak Group Gayrimenkul İşletme Ve Yönetim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parlak Group Gayrimenkul İşletme Ve Yönetim Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta  10 bin TL sermaye bedeli ile Akif Bilgehan Parlak tarafından kuruldu.

Kalyon İşletme Ve Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Kalyon İşletme Ve Yönetim Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Kalyoncu, Haluk Kalyoncu ve Mehmet Kalyoncu ortaklığında kuruldu.

Atakule İşletme ve Yönetim 100 bin TL sermaye ile kuruldu! 

Atakule GYO, gayrimenkullerin işletme ve yönetim faaliyetini yapmak amacıyla kurulacak olan Atakule İşletme ve Yönetim'e 100 TL sermaye payı ile tek kurucu ortak olarak katılmasına karar verdi...

Aşçıoğlu Grubu, Se Club ile Tashkent City’nin İşletme ve Tesis Yönetim Danışmanı oldu!

Aşçıoğlu Grubu, profesyonel rezidans ve bina yönetim hizmetleri sunduğu şirketi Se Club ile Özbekistan Cumhuriyeti’nin başkenti Taşkent’te inşa edilecek dev proje Tashkent City’nin “İşletme ve Tesis Yönetim Danışmanı” olarak seçildi. 

Veneris Alışveriş Merkezi Yönetim Ve İşletme Hizmetleri Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Veneris Alışveriş Merkezi Yönetim Ve İşletme Hizmetleri Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Özdemir Bilgi, Bahtiyar Bilgen, İsmet Ölçen ve Yavuz Barut ortaklığında kuruldu.

Vizyon Yönetim Organizasyon Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon Yönetim Organizasyon Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Şiyar Baran tarafından kuruldu. 

Tum İçtur Kiralama Yönetim Ve İşletme Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tum İçtur Kiralama Yönetim Ve İşletme Hizmetleri Anonim Şirketi Orhan Hallik, Serhat Çeçen, Haluk Kalyoncu, Ahmet Talha Kaya ve Ahmet Mutlu ortaklığında 10 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Batures Yönetim Turizm İşletme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Prime Suıtes Güneşli Şubesi açıldı!

Batures Yönetim Turizm İşletme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Prime Suıtes Güneşli Şubesi, İbrahim Halil Babacan Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Güneşli'de açıldı.

EPİAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Savaş oldu!

EPDK, Enerji Piyasaları İşletme Anonim Şirketi'nin Yönetim Kurulu başkan ve üyelerini belirledi. EPİAŞ'a bağımsız üye olarak atanan Hasan Hüseyin Savaş'ın yönetim kurulu başkanı olarak görev yapacağı bildirildi.

Aldem Yönetim ve İşletme Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Aldem Yönetim ve İşletme Hizmetleri Anonim Şirketi, Ali Demir Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Ocak'ta Ataşehir, İçerenköy Mahallesi'nde kuruldu.

Vital Yönetim ve İşletme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vital Yönetim ve İşletme Ticaret Limited Şirketi, Davut Topaloğlu, Vedat Topaloğlu, Ayhan Topaloğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Aralık'ta Vital Fulya Plaza'da kuruldu.

Vizyon İşletme Yönetim Anonim Şirketi adres Haberi

Vizyon İşletme Yönetim Anonim Şirketi adres

Vizyon İşletme Yönetim Anonim Şirketi, Mustafa Şevki Kavurmacı, Ömer Faruk Kavurmacı, Ömer Saçaklıoğlu tarafından 200 bin liralık sermaye bedeli ile 21 Ocak'ta kuruldu. 


Vizyon İşletme Yönetim Anonim Şirketi'nin Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Kavurmacı, Başkan Yardımcısı Ömer Saçaklıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Şevki Kavurmacı olarak belirlendi. 


Vizyon İşletme Yönetim Anonim Şirketi iş konusu; Bilumum inşaat taahhüt işleri dekorasyon mühendislik müşavirlik proje ve kontrollük hizmetleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak almak satmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Vizyon İşletme Yönetim Anonim Şirketi adres: Büyükçekmece, Mimarsinan Eski Londra Asfaltı, No:92/1B Kat:4.


Ömer Faruk Kavurmacı...