02 / 05 / 2024

Vizyon Koleji

Vizyon Koleji

Vizyon Koleji teknoloji konseptli ilk kampüsünü Esenyurt’da açıyor. İstanbul’un batısında büyük ve modern projelerle hızlı gelişen ilçeler olan Beylikdüzü ve Esenyurt bölgesine büyük ve modern bir kolej kampüsü açılıyor.

Adıyaman Özel İkra Koleji açıldı!

Adıyaman’da 2016- 2017 Eğitim Öğretim Yılına yeni bir ‘Vizyon’ kazandıracak İKRA Koleji'nin açılışını görkemli bir şekilde gerçekleştiren Aşiyankent İnşaat Gurubu, yapmış olduğu yatırımın haklı gururunu yaşıyor.

Vizyon Koleji teknoloji konseptli ilk kampüsünü Esenyurt’da açıyor!

Vizyon Koleji teknoloji konseptli ilk kampüsünü Esenyurt’da açıyor. İstanbul’un batısında büyük ve modern projelerle hızlı gelişen ilçeler olan Beylikdüzü ve Esenyurt bölgesine büyük ve modern bir kolej kampüsü açılıyor.

Bahçeşehir Koleji 7 yeni okul kampüsü açtı!

Bahçeşehir Koleji, Anadolu'da 7 yeni okul kampüsünün açılışını yaptı...

Bahçeşehir Koleji Halkalı'da 2013 Eylül'de açılıyor!

Bahçeşehir Koleji, Halkalı'da 15 bin metrekare alanda hayata geçiriliyor...

Şanlıurfa Göbeklitepe'ye Doğa Koleji öğrencileri sahip çıktı!

Toprağın ilk defa işlendiği, hayvanların ilk defa evcilleştirildiği yaşam alanı Şanlıurfa'daki Göbeklitepe Tapınağı'na Doğa Koleji öğrencileri sahip çıktı!

İstanbul Vizyon Park'ta ofisler 163 bin dolardan başlıyor!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından Kuyumcukent'te hayat bulan ofis projesi İstanbul Vizyon Park'ta satışlar devam ediyor.

Sinpaş GYO Bursa Modern'deki Bahçeşehir Koleji kapılarını açtı!

Sinpaş GYO Bursa Modern bünyesindeki Bahçeşehir Koleji, 2012-2013 Öğretim yılında kapılarını açtı!

Bahçeşehir Koleji yeni binasında öğrencileri ile buluşuyor!

Sinpaş GYO Bursa Modern bünyesindeki Bahçeşehir Koleji yeni binasında öğrencileri ile buluşuyor.

Kuyumcukent Gayrimenkul, İstanbul Vizyon Park'a taşındı!

Kuyumcukent Gayrimenkul, eski yerinden taşındı ve Yenibosna'daki İstanbul Vizyon Park'a taşındı...

Coşkun Koleji, Maltepe'de eğitim kampüsü kurdu!

Yeni eğitim-öğretim yılına büyük yatırımlar yaparak hazırlanan Coşkun Koleji, İstanbul Maltepe’de modern bir eğitim kampüsü kurdu.

Dumankaya Kartal Bulvar Vizyon'da 321 bin TL'ye 55 metrekare!

Dumankaya Bulvar Vizyon projesinde rezidansların satışları tamamlandı... Ofislerin satışları devam ediyor...

Fi-Yapı'nın bitiremediği Engelliler Koleji'ne Avni Mutlu el attı!

Fikret İnan Engelliler Koleji de Fi-Yapı mağduru oldu. 2009 yalında temeli atılan okul aradan geçen üç yıla rağmen bitirilemedi. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, üç yıldır bitmeyen okulun İl Özel İdaresi'ne devri için harekete geçti

Dumankaya Vizyon Bulvar'da 321 bin liraya ofis!

Dumankaya İnşaat tarafından Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen Vizyon Bulvar ofis projesinde yaşam 2011 yılının Nisan ayında başlamıştı...

Vizyon Koleji Haberi

Vizyon Koleji

İnnovia 3 ve Fi Tower sitelerinin hemen yanında 8000 m2 alan üzerine yapılan Vizyon Koleji Kampüsü 11.500 m2 kapalı alanı ile 1200 öğrenciye yüksek kalitede eğitim hizmeti verebilecek donanıma sahip.



Bu yatırımlar bölgenin okullaşma ihtiyacına büyük destek sağlıyor.


Vizyon Koleji  A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Cem Arıtuluk da bölgeye yapılan bu eğitim yatırımının önemini dile getirirken ‘’ Artan nüfus oranı bölgede yaşayan çok sayıda öğrencinin ya kalabalık dersliklerde eğitim almak zorunda bırakıyor, ya da iyi bir eğitim almak için uzaklara gitmesine neden oluyordu. Halihazırda resmi rakamlara göre Milli Eğitim Bakanlığına kayıtlı ilköğretim okullarında sınıf ortalamaları Beylikdüzü’nde 37, Avcılar’da 46 ve Esenyurt’da 54 kişidir. Bu oran Esenyurt bölgesinde 74 kişiye kadar çıkmaktadır. Bölgede yapılan ve yapılması planlanan çok sayıda yeni konut projesi düşünüldüğünde...