05 / 05 / 2024

Vizyon Park beşi bir yerde kampanyası

Vizyon Park beşi bir yerde kampanyası

Vizyon Park ve Kuyumcukent'te son ofis ve atölyeler satışa sunuldu. "Beşi Bir Yerde" kampanyasıyla avantajlı ödeme planları sunulan projede, 0 peşinat, 0 faiz, 60 ay vade ile hemen teslim imkânı sunuluyor...

İstanbul Park pisti için ihale süreci başlatıldı! İhalenin tahmini bedeli 117.8 milyon dolar!

Geçtiğimiz senenin sonunda Intercity'nin İstanbul Park pisti boşaltmaya karar verilmişti. Dah sonra, Vakıflar Genel Müdürlüğü İstanbul Park Formula 1 pisti için ihale sürecini başlattığını duyurdu. Yapılacak olan bu ihalenin toplam tahmini bedeli 117.8 milyon dolar olacak.

Dünyanın en zengin beş iş insanı 2020 yılından beri servetlerini ikiye katladı!

İngiliz uluslararası insani yardım kuruluşu Oxfam, dünyanın en zengin beş iş insanının 2020 yılından beri servetlerini iki katından fazla artırdığını, buna karşılık 5 milyar insanın daha da yoksullaştığını belirtti.

Konya Karatay Sedir Park Konutları için ön başvurular başladı! Konya'da 600 konutluk dev proje!

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca yaptığı açıklamada Konya'da 44.toplu konut projesi olan 600 dairelik Karatay Sedir Park Konut Yapı Kooperatifi için başvuruların başladığını söyledi.

TOKİ kamusal büyük park alanları için danışmanlık hizmeti alacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, kamusal büyük park alanları ile ilgili mühendislik, peyzaj mimarlığı ve mimarlık tasarım hizmetleri  için danışmanlık hizmeti alacak.

Diyarbakır'da parkın içine cami tartışması!

Diyarbakır'ın en yeşil alanlarından biri olan Park Orman içinde cami yapılacağı iddiası tartışmaların çıkmasına neden oldu.

Beşikdüzü Erdal Kutoğlu Parkı yeniden ihaleye çıktı!

Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde Arap bir yatırımcıya satıldığı iddia edilen daha sonra mahkeme tarafından yürütmeyi durdurma kararı verilen Şehit Üsteğmen Erdal Kutoğlu Parkın içerisinde bulunduğu alanın satışı için bugün yeniden ihaleye çıktı.

İzmir İstinye Park AVM için toplantı yapılacak!

İzmir Balçova Mevkiide Bahçelerarası Mahallesi'nde hayata geçirilen İzmir İstinye Park AVM için toplantı yapılacak. İDK Toplantısı 21 Ocak 2019 tarihinde gerçekleştirilecek...

Sur Yapı beşi bir yerde kampanya detayları!

Sur Yapı beşi bir yerde kampanya detayları haberimizde yer alıyor. Kampanyaya Sur Yapı'nın İstanbul ve Bursa projeleri dahil.

TOKİ'nin dev şehir parkı Kayapark için ihale tarihi belli oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilecek dev şehir parkı Kayapark için ihale tarihi belli oldu.

Vizyon Park Ofis projesinde 8 bağımsız bölüm satışa sunuldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vizyon Park Ofis projesinde 8 bağımsız bölüm satışa sunuldu.

Gölcük Tabiat Parkı ihalesi için onay!

ISPARTA'da Gölcük Tabiat Parkı'nda uygulanacak proje için başbakanlıktan ihale onayı çıktı.

Balıkesir Tematik Park projesi MİPİM'de tanıtılacak!

Büyükşehir Belediyesi’nden Bandırma’ya bir vizyon proje daha. Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Liman projesi sonrasında Tematik Park Projesi için harekete geçti.

Gölbaşı 15 Temmuz Emniyet Şehitleri Milli Parkı için teklif verildi!

Ankara Bağımsız Milletvekili Aylin Nazlıaka, Gölbaşı 15 Temmuz Emniyet Şehitleri Milli Parkı kurulması için Milli Parklar Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi verdi..

Vizyon Park beşi bir yerde kampanyası Haberi

Vizyon Park beşi bir yerde kampanyası

İstanbul'un en hareketli noktalarından Bahçelievler'de konumlandırılan İstanbul Vizyon Park ve Kuyumcukent'te son ofis ve atölyeler satışa sunuldu. "Beşi Bir Yerde" kampanyasıyla avantajlı ödeme planları sunulan projede, 0 peşinat, 0 faiz, 60 ay vade ile hemen teslim imkânı sunuluyor. Bunun yanı sıra peşin alımlarda yüzde 20 oranında indirim sağlanırken, vadeli ödemelerde de peşinat verilmesi halinde özel indirim oranları uygulanıyor. 


1 MİLYAR DOLARLIK YATIRIM 

Bugüne kadar 550 bin metrekarenin üzerinde alanı, yaklaşık 1 milyar dolarlık yatırımı, 250 milyon TL'ye ulaşan özvarlığı ile Kuyaş, Türkiye'ye Kuyumcukent, Wedding World AVM ve İstanbul Vizyon Park'ı kazandırarak, bölgesini bir finans merkezine dönüştürdü. Kuyaş, 2. Maslak hattı olarak tanımlanan ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce İstanbul'un yeni finans, ticaret ve turizm bölgesi olarak ilan edilen bu bölgede yatırımlarına devam ediyor....