04 / 05 / 2024

vizyon şehir antalya

vizyon şehir antalya

AK Parti Antalya Milletvekili adayı Mevlüt Çavuşoğlu’nun ‘Vizyon Şehir Antalya’ sloganıyla açıkladığı projeler arasında 2 kayak pisti ve 3. havalimanı da var. Çavuşoğlu bölgeye uygun sera kredisi müjdesi de verdi.

Konut fiyatları yüzde 29.2 arttı!

Merkez Bankası'nın açıkladığı verilerine göre, Türkiye genelinde konut fiyatları yüzde 29.2 oranında arttı. Özellikle Ege ve Akdeniz bölgelerine ilgi artarken, gözde şehir Antalya oldu.

Antalya kira endeksi en fazla artan şehir oldu!

Endeksa ve Hürriyet Emlak işbirliğiyle hazırlanan 2020 1. çeyrek kira endeksi verilerine göre, 5 büyük şehir içerisinde kira endeksi en fazla artan şehir, Antalya olarak kaydedildi. Antalya'da kira endeksi bir önceki çeyreğe göre 9,38 puan arttı...

Türk sporu en modern tesislere kavuştu!

2002 yılından bu yana Türkiye'de 23 ilde 25 yeni stat inşaa edilirken, dünyanın en gözde spor tesisleri ortaya çıktı. Bursa, Trabzon, Konya,Eskişehir, Antalya ve Diyarbakır gibi birçok il, yüksek kapasiteli statlarına kavuştu.

Antalya Büyükşehir'den Balbey kamulaştırma açıklaması!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarihi Balbey Kentsel Yenileme Projesi ile ilgili bir açıklama yaptı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden Çalkaya açıklaması!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Çalkaya Bölgesinde yapılan imar çalışmaları ile ilgili açıklama yaptı.

Reysaş GYO 4 ildeki gayrimenkulünün değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş GYO Kocaeli, Eskişehir, Antalya, Ankara'daki gayrimenkullerinin 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Antalya Büyükşehir'den barakada yaşayan aileye yeni ev!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in eşi Ebru Türel, Antalya'da barakada yaşayan 6 kişilik aileye hayırsever vatandaş ve işadamları ile birlikte yardım eli uzatarak prefabrik ev yaptı. 

Antalya Büyükşehir'den 6.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez İlçesi Kütükçü Mahallesi'ndeki arsasını ihale ile satıyor. İhale 29 Kasım'da gerçekleşecek..

Antalya vizyon projelerle marka şehre dönüşüyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’yı vizyon projeleri ile marka şehre dönüştürmek adına yatırımlarına devam ettiklerini söyledi. 

Antalya Büyükşehir'den 17.6 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kepez ve Muratpaşa İlçelerinde yer alan 3 gayrimenkulü ihale ile satıyor...

Antalya Büyükşehir'den kiralık su üstü sporları parkuru!

Antalya Büyükşehir Belediyesi bir adet su üstü sporları parkur noktası için 1 Kasım'da kiralama ihalesine çıkacak...

Antalya Büyükşehir’den Kepez’e 2.2 milyar TL’lik yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 4.5 yılda Kepez’e 2.2 Milyar TL’lik yatırım yaptığını dile getiren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,  Kepez’in Antalya’nın arka bahçesi olmaktan çıkıp Antalya’nın ön bahçesi haline geldiğini söyledi

Antalya Büyükşehir kente yeni haller inşa ediyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin yaş sebze meyve üretim üssü konumunda olan Antalya’da modern donanımlı yeni haller inşa ederek, tarım ve ticarete destek oluyor. 

vizyon şehir antalya Haberi

vizyon şehir antalya

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Adayı Mevlüt Çavuşoğlu, ‘Vizyon Şehir Antalya’ sloganıyla, Antalya’nın geleceğine ışık tutacak projelerini tanıttı. Çavuşoğlu, ulaşımdan, turizme, hızlı trenden, eğitime kadar birçok mega projesinin tanıtımını yaptı. Toplantıya, AK Parti milletvekili adayları Mustafa Köse, Hüseyin Samani, Gökçen Özdoğan Enç, Sena Nur Çelik, İbrahim Aydın, Atay Uslu, İbrahim Türkiş, Işılay Işıldar Can, Hakkı Beşkazalı, Ercan Mekteplioğlu, İzzet Yılmaz, Murtaza Tamyürek, Mustafa Akdeniz, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve çok sayıda partili katıldı. Çavuşoğlu Antalya için projelerini ise ‘Vizyon Şehir Antalya’ sloganıyla anlattı.


İKİ OSB KURULACAK

‘Türkiye’de hayal edilemeyenleri gerçekleştiriyoruz’ diyen Mevlüt Çavuşoğlu, “Alanya -Gazipaşa havalimanına 1 milyon yolcu geliyor. İlk viyadüklü havalimanıdır. 3. havalimanı batı Antalya’ya caretta caretta ismiyle yapılacak....