29 / 04 / 2024

Vizyon Yönetim Organizasyon kimin

Vizyon Yönetim Organizasyon kimin

Vizyon Yönetim Organizasyon Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Şiyar Baran tarafından kuruldu. 

Bosphorus Tesis Yönetim Danışmanlık Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bosphorus Tesis Yönetim Danışmanlık Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Güldoğan Şen tarafından kuruldu.

Onur Yönetim Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Onur Yönetim Ve Organizasyon Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kadıköy'de 205 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Karaköy tarafından açıldı.

Faal Group Eğitim Ve Yönetim Hizmetleri Yapı Organizasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faal Group Eğitim Ve Yönetim Hizmetleri Yapı Organizasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Fatma Öztürk tarafından kuruldu.

Kırlangıç Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Kırlangıç Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Organizasyon Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Karasu tarafından kuruldu. 

Uğurlu Bina Yönetim Danışmanlık Organizasyon Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Bina Yönetim Danışmanlık Organizasyon Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kartal'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Firdevs Çiftçi tarafından kuruldu. 

Es Plus Yönetim Ve Organizasyon Danışmanlık Eğitim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Es Plus Yönetim Ve Organizasyon Danışmanlık Eğitim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 12 bin TL sermaye bedeli ile Akın Grup İnşaat Emlak Taahhüt tarafından kuruldu.

Vizyon Yönetim Organizasyon Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon Yönetim Organizasyon Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Şiyar Baran tarafından kuruldu. 

Şura Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Şura Yönetim Anonim Şirketi, İsmet Benzer Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Başakşehir, Organizasyon Sanayi Mahallesi, Bank. Caddesi' nde kuruldu.

Destek Site Yönetim Danışmanlık Emlak Reklam Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Destek Site Yönetim Danışmanlık Emlak Reklam Organizasyon Limited Şirketi 3 Şubat 2015 'te, 20 bin TL sermaye ile, İlyas Tuzinoğlu Müdürlüğü 'nde, Bayrampaşa'da kuruldu.

Duyga Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Site Yönetimi Organizasyon Turizm Mobilya Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Duyga Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Site Yönetimi Organizasyon Turizm Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Alp Duyar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

De Ha Yönetim Danışmanlık Denetim Yatırım Organizasyon Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

De Ha Yönetim Danışmanlık Denetim Yatırım Organizasyon Gayrimenkul Limited Şirketi, Hüseyin Dertop, Bahadır Halvacıoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 21 Mart 2014 tarihinde kuruldu.

Hazal Yönetim Organizasyon Danışmanlık Emlak Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hazal Yönetim Organizasyon Danışmanlık Emlak Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bekir Güneş, Gülgüle Doğan tarafından 25 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Mart'ta kuruldu.

Vizyon İşletme Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Vizyon İşletme Yönetim Anonim Şirketi, Mustafa Şevki Kavurmacı, Ömer Faruk Kavurmacı ve Ömer Saçaklıoğlu tarafından 200 bin liralık sermaye ile 21 Ocak'ta Büyükçekmece, Mimarsinan'da kuruldu.

Vizyon Yönetim Organizasyon kimin Haberi

Vizyon Yönetim Organizasyon kimin

Vizyon Yönetim Organizasyon Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şiyar Baran tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Vizyon Yönetim Organizasyon Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Alısveris merkezlerinin,plazaların, rezidansların, sitelerin, fabrikaların, her türlü yerlesim alanlarının yönetimini, isletilmesini ve danısmanlıgını yapmak, Bir ücret veya sözlesmeye dayalı olarak yapılan gayrimenkul yönetimi faaliyetleri (site yöneticiligi, mobil ev alanlarının, müsterek mülkiyetli konutların, devre mülklerin, ikamet amaçlı olmayan mülklerin, vb. yönetimi ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Vizyon Yönetim Organizasyon Eğitim Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres;  GÖKTÜRK MERKEZ MAH.BELEDİYE CAD.NO.16/6...