03 / 05 / 2024

Vodafone Arena bişaatı inşaatı

Vodafone Arena bişaatı inşaatı

Orman: "2016'da daha güçlü, daha umutlu olarak kulübümüze hizmet etmenin gururuyla, yine gece gündüz çalışacağız ve tek aşkımız Beşiktaşımızı hak ettiği noktaya taşımak için önemli adımlar atacağımızdan şüpheniz olmasın" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Vodafone Arena'nın mimarisine dahlim oldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beşiktaş'ın stadı Vodafone Arena'nın inşaat süreci hakkında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, “O statta, özellikle de mimarisinde biraz olsun benim de dahlim oldu” dedi.

80 karede Vodafone Arena'nın inşaat süreci!

Beşiktaş Vodafone Arena'nın açılış tarihi geçtiğimiz günlerde açıklandı. Vodafone Arena kapılarını 11 Nisan'da Bursaspor maçıyla açıyor. İşte 80 karede Vodafone Arena'nın inşaat süreci...

Vodafone Arena inşaatının son aşamaları #EveDönüyoruz sloganıyla kutluyor!

Beşiktaş JK ile Vodafone Türkiye, Vodafone Arena inşaatının son aşamalarını #EveDönüyoruz sloganıyla kutluyor. "Anılar Sahada" projesi, Vodafone Arena’nın geri sayım coşkusunu paylaşma amacıyla hayata geçirilen ikinci dijital proje.

Vodafone Arena'nın inşaatında iş güvenliği sağlanıyor mu?

Vodafone Arena'da iki yıl önce Ali Babuca adlı işçinin asansör boşluğuna düşerek yaralanmasına ilişkin kazadan bir gün önce de iş güvenlik defterine "Karanlık alanların aydınlatılmalı" yazılmış.

Necmettin Apaydın Vodafone Arena'nın inşaatını inceledi!

Alperen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Apaydın, Spor Toto Süper Lig'in güçlü temsilcilerinden Beşiktaş'ın yeni stadını gezdi. Apaydın, Vodafone Arena'nın son durumu hakkında bilgiler de aldı.

İşte Vodafone Arena'nın inşaat aşamaları!

Yeni yuvasına kavuşmak için gün sayan Beşiktaş Yönetimi, Vodafone Arena’nın açılmasıyla kısa zamanda önemli gelirlerin de sahibi olacak. İşte Vodafone Arena'nın tamamlanma aşaması...

Serkan Yıldız, Vodafone Arena'daki görevinden kovuldu!

Beşiktaş taraftarının kavuşmak için gün saydığı Vodafone Arena'nın inşaatında çalışan bir işçi, "Sen yürü şanlı Fenerbahçe'm, bu stat bu sene de bitmez" şeklindeki ifadeleri nedeniyle işini kaybetti.

Mario Gomez'den Vodafone Arena'nın inşaatına yardım!

Beşiktaş'ın Alman golcüsü Mario Gomez, dün öğlen saatlerinde inşaatı devam eden Vodafone Arena'ya sevgilisi Carina Wanzung ile birlikte gitti ve taraftarı heyecanlandıracak açıklamalarda bulundu.

Vodafone Arena'da sona gelindi!

Beşiktaş'ın yeni stadyumu Vodafone Arena'nın açılış tarihi önümüzdeki günlerde düzenlenecek bir basın toplantısıyla açıklanması bekleniyor. Dolmabahçe'de eski stadyumun yıkılmasının ardından başlayan modern stadyumun inşaatında hızla sonra yaklaşılıyor.

Vodafone Arena yeni koltuklarında tribün anılarını koruyor!

Vodafone Türkiye tarafından yapılan açıklamaya göre, şirket, 15 yıllığına sponsor olduğu Vodafone Arena inşaatında koltuk montajı aşamasıyla geri sayıma geçti.

Vodafone Arena'nın kaba inşaatında sona gelindi!

Beşiktaş'ın yapımı devam eden yeni stadı Vodafone Arena'nın kaba inşaatında sona gelindi. Vodafone Arena'da koltukların montesi ve zemin düzenleme çalışmalarının hız kazandığı belirtildi.

Miray Çınar, Vodafone Arena'daki görevinden kovuldu!

Vodafone Arena'nın koltuklarını yapan firmanın kadın personeli, statta çektirdiği fotoğrafı sosyal medyadan paylaştı ve inşaatın bitmeyeceğini 'alaycı' bir üslupla ifade etti. Gelen yoğun tepkiler üzerine personelin görevine son verildi.

Vodafone Arena’nın açılış tarihi belli oldu mu?

Fikret Orman, Vodafone Arena’nın açılış tarihini en kısa sürede açıklayacaklarını ifade etti. Beşiktaş Başkanı, “Stadımızın açılış tarihi, tarihi bir gün olacaktır. Biraz daha sabır istiyorum. Çünkü inşaat işi aceleye gelmez. " dedi.

Vodafone Arena bişaatı inşaatı Haberi

Vodafone Arena bişaatı inşaatı

Beşiktaş Kulübü Fikret Orman, 2016 yılında siyah-beyazlı kulübü hak ettiği noktaya taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını bildirdi.


Orman, Beşiktaş Kulübü'nün internet sitesinde yer alan yeni yıl mesajında, siyah-beyazlı camianın yeni yılını kutlayarak, şu ifadeleri kullandı:


"Her yeni yıl, geçmiş yılların getirdiği tecrübenin, birikimin üzerine inşa edilecek yeni bir başlangıç, yeni bir heyecan, yeni beklentiler, yeni umutlar demektir. 2016 yılından benim beklentim, yönetime geldiğimizden beri kısa bir sürede attığımız adımları daha ileriye taşımak, yeni heyecanlarla yeni hedeflerimizi hayata geçirmektir. Bir süredir inşaatı devam eden mabedimize 2016'da kavuşacağız. Ve inanıyorum ki, şampiyonluk kupamızı Vodafone Arena'da hep birlikte kaldıracağız."


Beşiktaş'ın güneşin batmadığı bir camia ve dünyanın her yerinde milyonlara hitap eden bir organizasyon olduğunu bildiren Orman, şunları kaydetti:


"2016'da daha güçlü, daha umutlu olarak kulübümüze hizmet...