06 / 05 / 2024

Vodafone Arena çim maliyeti

Vodafone Arena çim maliyeti

Yönetim, Olimpiyat'taki zeminden çok çeken Bilic ve oyunculara Vodafone Arena'da bu sorunu yaşatmayacak. Orman, 500 bin euroluk çimi istemedi. Arena'da 1.5 milyon euroluk "Hibrit Çim" kullanılacak.

Beşiktaş Vodafone Arena açılışı için son 13 gün!

Vodafone Arena, en hareketli dönemini yaşıyor... Hibrit çim uygulaması ve membran montajı devam eden yuvada, açılışa 13 gün kala çevre düzenlemesi de tam gaz sürüyor.

Vodafone Arena'da çim serme işlemi başladı!

Yurdışından getirilen çimler, Vodafone Arena'nın zeminine serilmeye başladı. Yurtdışından getirilen serpme çimlerin zemine serilmesinden hemen sonra hibrit çim montajına geçileceği belirtildi.

Vodafone Arena’nın koltukları düzensiz mi yerleştiriliyor?

Beşiktaş İletişim Direktörü Rıdvan Akar'dan,montajı süren Vodafone Arena koltukları hakkında yapılan eleştirilere cevap geldi. Akar, "“Koltuklar koyudan beyaza doğru fiziksel dizimi ile bilgisayarla tek tek belirlendi." dedi.

TFF'den Vodafone Arena'ya 3 milyon TL destek!

Vodafone Arena’nın açılışı için gün sayarken statta çim serme işlemi aşamasına gelindi. Beşiktaş yönetiminin ‘tesis yardımı talebini’ masaya yatıran TFF, “Çimi biz üstlenelim” diyerek 3 milyon liralık destek çıkma kararı aldı.

Vodafone Arena'nın yapımında sona gelindi!

Beşiktaş’ın yeni stadı Vodafone Arena’nın yapımında artık sona gelindi. Çatı konstriksiyonunun tamamlanmasıyla, halat gerdirme işlemleri sonrası çatı kaldırılacak ve çim ile koltukların montajına başlanacak.

Beşiktaş Vodafone Arena'nın çatısı kaldırıldı!

Beşiktaş'ın yapımı devam eden yeni stadı Vodafone Arena'da çatı bloğunu kaldırma işlemi tamamlandı. Açıklamalarda bulunan başkan Fikret Orman, çim serme işleminin 75-90 gün süreceğini söyledi.

Beşiktaş Vodafone Arena'nın çatı kaldırma işlemi yapılıyor!

Beşiktaş’ın Dolmabahçe’de yapımına devam edilen stadı Vodafone Arena’nın tamamlanan çatı çelik iskeletinin yerine kaldırılma işlemi başladı.

Vodafone Arena'da çatı çelik iskeleti yerine kaldırılıyor!

Vodafone Arena'nın tamamlanan çatı çelik iskeletinin yerine kaldırma işlemi başladı. Çatı iskeleti altındaki iskeleler sökülürken çatı önce 20 cm yüksekliğe kaldırılacak.

Vodafone Arena'da son durum!

Beşiktaş camiasının ve taraftarlarının heyecanla beklediği Vodafone Arena'nın çatısından çekilen bir kare üst kat tribünlerinin dikliğini gözler önüne serdi.

Vodafone Arena'nın tamamlanması 1 ay gecikebilir!

Siyah-Beyazlı camianın tamamlanmasını dört gözle beklediği Vodafone Arena’nın çatı montajında sıkıntı yaşanıyor.

Vodafone Arena'nın çatı iskeleti için çalışmalar başladı!

Beşiktaş'ın Dolmabahçe'de yapımına devam edilen stadı Vodafone Arena'nın tamamlanan çatı çelik iskeletinin yerine kaldırılması için düğmeye basıldı.

Vodafone Arena'da çelik çatı iskeleti tamamlandı!

Beşiktaş'ın Dolmabahçe'de yapımına devam edilen stadı Vodafone Arena'nın tamamlanan çatı iskeletinin yerine kaldırılması için düğmeye basıldı. Halatlara yük bindirilerek başlanan çatı kaldırma işleminde hidrolik pompalar kullanılıyor.

Fikret Orman: Vodafone Arena bu sezona yetişecek!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Vodafone Arena'nın bu sezona yetişeceğini tekrarlayarak, "Kutlamalar Arena'da olacak" müjdesini verdi.

Vodafone Arena çim maliyeti Haberi

Vodafone Arena çim maliyeti

Siyah-beyazlı taraftarlar, yapımı süren Vodafone Arena'yı her gördüğünde "Ne zaman bitecek? Artık maç izlemek istiyoruz" sorusunu soruyor. Başkan Fikret Orman ve ekibi, gece gündüz Arena inşaatının devam etmesi için büyük bir çaba sarf ediyor… Mali sıkıntılara rağmen Vodafone Arena'nın yapımı şu ana hiç durmadı... Türkiye'nin ilk çevreci ve akıllı stadı olacak olan Arena için Beşiktaş yönetimi, hiçbir

fedakârlıktan çekinmiyor.


BU STATTAN SORUN OLMAYACAK

Yönetim, iki sezondur Olimpiyat Stadı'nın zemininden çok çeken Slaven Bilic ve oyunculara Vodafone Arena'da bu sorunu yaşatmayacak. Başkan Fikret Orman, Vodafone Arena'nın çimi konusunda hassas davranıyor… Orman, 500 bin euroluk çim yerine dünyanın birçok stadında olan Hybrid Grass'ı (Hibrit Çim) Arena'da kullanma kararı aldı. "Hibrit Çim"in maliyeti ise 1.5 milyon euro olacak… Çimin yüksek maliyetine rağmen Başkan Orman'ın "Bu...