06 / 05 / 2024

Vodafone Arena çok bekledik be abi

Vodafone Arena çok bekledik be abi

Beşiktaşlı taraftarların beklediği, Vodafone Arena’nın açılışını “Çok Bekledik Be Abi!” kampanyasıyla duyuruluyor. Tribal Worldwide İstanbul imzasını taşıyan kampanyanın filminde, stadın açılışına kadar geçen bekleme süreci anlatılıyor.

Vodafone Arena'nın açılışı "Çok Bekledik Be Abi!" sloganıyla duyuruluyor!

Beşiktaşlı taraftarların beklediği, Vodafone Arena’nın açılışını “Çok Bekledik Be Abi!” kampanyasıyla duyuruluyor. Tribal Worldwide İstanbul imzasını taşıyan kampanyanın filminde, stadın açılışına kadar geçen bekleme süreci anlatılıyor.

Fikret Orman: Vodafone Arena'nın yapımına çok zor dönemde başladık!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'nın açılışı için büyük heyecan yaşıyor. Orman, " Stadın yapımına çok zor dönemde başladık. Kulübün hacizleri ve mali durumu ortada, bir takım yok. Sıkıntılı süreçte yaptık." dedi.

Fikret Orman: Vodafone Arena çok pahalı bir stat!

Fikret Orman önlerinde 11 karşılaşma olduğunu söyledi. Beşiktaş Başkanı, "Şampiyonluğu Arena'da kutlayacağız. Bu nedenle hepimizde çok büyük bir heyecan var" ifadesini kullandı

Vodafone Arena Stadı ne zaman açılacak?

Fikret Orman ve ekibi, Vodafone Arena'yı Beşiktaşlılar için çok özel olan bir günde açacak. Yönetim, 19 Mart 2016'da ligde oynamayı planladığı Antalyaspor maçı ile yeni stadını hizmete sunacak.

Vodafone Arena'nın bitirilmesi sabırsızlıkla bekleniyor!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, inşaatı devam eden Vodafone Arena'nın çatısının kaldırılmasının kendilerini heyecanlandırdığını belirterek, "Çok büyük bir sabırsızlık var. İnşallah şuraya bir an evvel dönelim" dedi.

Vodafone Arena'nın çatı yükseltme işlemi tamamlandı!

Beşiktaş'a, Vodafone Arena Stadı'ndan müjdeli haber geldi... Kartal'ın yeni evinin çatı yükseltme işlemi dün nihayet tamamlandı. Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman, işleminin sona ermesinden dolayı çok mutlu olduğunu bildirdi.

Vodafone Arena'da çatı çelik iskeleti yerine kaldırılıyor!

Vodafone Arena'nın tamamlanan çatı çelik iskeletinin yerine kaldırma işlemi başladı. Çatı iskeleti altındaki iskeleler sökülürken çatı önce 20 cm yüksekliğe kaldırılacak.

Vodafone Arena'da son durum!

Beşiktaş camiasının ve taraftarlarının heyecanla beklediği Vodafone Arena'nın çatısından çekilen bir kare üst kat tribünlerinin dikliğini gözler önüne serdi.

Vodafone Arena'nın tamamlanması 1 ay gecikebilir!

Siyah-Beyazlı camianın tamamlanmasını dört gözle beklediği Vodafone Arena’nın çatı montajında sıkıntı yaşanıyor.

Vodafone Arena'nın çatı iskeleti için çalışmalar başladı!

Beşiktaş'ın Dolmabahçe'de yapımına devam edilen stadı Vodafone Arena'nın tamamlanan çatı çelik iskeletinin yerine kaldırılması için düğmeye basıldı.

Vodafone Arena'da çelik çatı iskeleti tamamlandı!

Beşiktaş'ın Dolmabahçe'de yapımına devam edilen stadı Vodafone Arena'nın tamamlanan çatı iskeletinin yerine kaldırılması için düğmeye basıldı. Halatlara yük bindirilerek başlanan çatı kaldırma işleminde hidrolik pompalar kullanılıyor.

Fikret Orman: Vodafone Arena bu sezona yetişecek!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Vodafone Arena'nın bu sezona yetişeceğini tekrarlayarak, "Kutlamalar Arena'da olacak" müjdesini verdi.

Vodafone Arena Stadı'nın çatısı monte edildi!

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'da çalışmalar devam ediyor. BJK TV'nin canlı yayınla duyurduğu haberde çatı inşaatının son durumu hakkında bilgiler sunuldu.

Vodafone Arena çok bekledik be abi Haberi

Vodafone Arena çok bekledik be abi

Vodafone’dan yapılan açıklamaya göre, Tribal Worldwide İstanbul imzasını taşıyan kampanyanın filminde, Beşiktaşlı taraftarların sosyal medyada “Stat Abi” diye hitap ettiği Vodafone Arena’nın açılışına kadar geçen 2,5 yıllık bekleme süreci anlatılıyor. 


Her saniyesi gerçek taraftar hikâyelerinden oluşan filmde, yağmur çamur demeden inşaatı izleyenler; olmadık bir saatte inşaata girmeye çalışanlar; çocuğunun beşiğini stat şeklinde tasarlayanlar; pastadan, okey tahtalarından, hatta sarmalardan stadyum yapanlar gösteriliyor. Filmin sonunda ise “Ama inan, böylesini biz bile beklemiyorduk!” mesajı verilerek Vodafone Arena’nın açılışı duyuruluyor. 


VodafoneArena.com.tr adresine girenler, filmin her saniyesinin gerçek hayattaki karşılığını...