05 / 05 / 2024

Vodafone Arena dış basın

Vodafone Arena dış basın

Fransızlar, Vodafone Arena için şu ifadeleri kullandı: “Beşiktaş, 40 bin kişilik ultra modern bir stat inşa ediyor. Vodafone tarafından finanse edilen stat, aynı zamanda müzik ve moda gibi farklı konseptlere de adanmış bir tapınak olacak" dedi

Vodafone Arena dünyanın en iyi 2. futbol stadyumu seçildi!

StadiumDB.com tarafından düzenlenen yarışmada jüri tarafından Beşiktaş Vodafone Arena Stadyumu, Dünyanın en güzel 2. stadı seçildi.

Vodafone Arena'da onarım başladı!

Türkiye'nin 15 Temmuz akşamı yaşadıkları, spor dünyasını da etkilemeye devam ediyor. Son olarak darbeci askerlerin gece yarısı Vodafone Arena'ya da iniş yaptıkları görüntüler ortaya çıktı.

Vodafone Arena, Katar'a örnek olacak!

Vodafone Arena'nın 50 bin ziyaretçinin aynı anda bağlantı ihtiyacını karşılayabilen akıllı stadyum altyapısı, 2022 Katar Dünya Kupası’nda kullanılacak 8 stadyumda kurulması planlanan akıllı stadyum altyapılarına model olacak.

Vodafone Arena'nın yapımı için çekilen kredi 9 yılda ödenecek!

Aktif Bank Genel Müdürü Dr. Serdar Sümer, maliyeti yaklaşık 100 milyon dolara ulaşan Vodafone Arena'nın finansmanını Türk futbol tarihindeki en uzun vadeli kredi ile Aktif Bank’ın verdiğini hatırlattı. Sümer kredinin 9 yılda ödeneceğini belirtti.

Şahan Gökbakar'dan Vodafone Arena yorumu!

Şahan Gökbakar, Vodafone Arena’nın havadan fotoğrafını paylaşıp açılışı kutladı. Ancak bu karedeki binaların ‘8-0’a gönderme olduğunu düşünen bazı Beşiktaş taraftarları Şahan’a tepki yağdırdı.

Vodafone Arena’da ilk düdük çalındı!

10 Nisan'da protokol açılışı gerçekleştirilen Vodafone Arena’da ilk düdük çalındı. Beşiktaş Belediyesi, Vodafone Arena'ya geri dönen Beşiktaş taraftarları için Çarşı'dan başlayarak, Dolmabahçe boyunca stadyuma kadar uzanan yola kırmızı halı serdi.

Vodafone Arena çalışmaları bugün yerinde incelenecek!

Vodafone Arena için geri sayım devam ederken, bugün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili ve Kulüpler Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ ile Hayri Baraçlı çevre düzeni çalışmalarını yerinde görmek için stad incelenecek

Beşiktaş Vodafone Arena açılışı için son 13 gün!

Vodafone Arena, en hareketli dönemini yaşıyor... Hibrit çim uygulaması ve membran montajı devam eden yuvada, açılışa 13 gün kala çevre düzenlemesi de tam gaz sürüyor.

Fikret Orman: Vodafone Arena'nın yapımına çok zor dönemde başladık!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'nın açılışı için büyük heyecan yaşıyor. Orman, " Stadın yapımına çok zor dönemde başladık. Kulübün hacizleri ve mali durumu ortada, bir takım yok. Sıkıntılı süreçte yaptık." dedi.

Vodafone Arena'nın çatı kaplamasında son mebran döşendi!

Beşiktaş camiasının açılışını heyecanla bekleiği Vodafone Arena'da çatı tamamlandı. Siyah-beyazlıların mabedinde son mebranın kaplanması sonrası sadece çimlerin serilmesi işlemi kaldı.

Vodafone Arena'nın inşaatında iş güvenliği sağlanıyor mu?

Vodafone Arena'da iki yıl önce Ali Babuca adlı işçinin asansör boşluğuna düşerek yaralanmasına ilişkin kazadan bir gün önce de iş güvenlik defterine "Karanlık alanların aydınlatılmalı" yazılmış.

Vodafone Arena'ya LED panolar yerleştirilecek!

Fikret Orman’ın son hamlesi ‘LED’ panolar oldu. Vodafone Arena’nın dış cephesine boydan boya LED panolar yerleştirilecek. Saati 50-100 dolardan kiralanacak. Kulübe ciddi bir gelir kaynağı daha oluşacak.

Vodafone Arena'nın açılış tarihi 9 Mart'ta açıklanacak!

Beşiktaş Kulübü, 3 yıldır yapımı devam eden Vodafone Arena'nın açılış tarihini, 9 Mart Çarşamba günü düzenlenecek toplantıyla açıklayacak. Tarih, basın toplantısıyla duyurulacak.

Vodafone Arena dış basın Haberi

Vodafone Arena dış basın


Takım ligde şampiyonluk yarışının uzağında kalıyor, Manuel Fernandes gibi bir yıldız ‘istenmeyen adam’ haline geliyor, TFF ile kulüp arasındaki gerilim her geçen gün artıyor.


Tüm bu ‘simsiyah’ tablonun yanında Beşiktaş’ın ‘bembeyaz’ yüzü ise Vodafone Arena...Beşiktaş’ın yeni yuvası, daha temeli bile atılmadan Avrupa’nın ilgisini çekmeyi başardı.


Fransız spor sitesi Sportune.fr; Siyah-Beyazlı takımın yeni yuvasını “Önümüzdeki sezon tamamlanacak en etkileyici 10 stat” arasında gösterdi. Fransızlar, Vodafone Arena için şu ifadeleri kullandı:


“Beşiktaş, İstanbul’un en değerli yerlerinden birinde 40 bin kişilik ultra modern bir stat inşa ediyor. Vodafone tarafından finanse edilen stat, aynı zamanda müzik ve moda gibi farklı konseptlere de adanmış bir tapınak...