27 / 04 / 2024

vodafone arena inşaatında son durum ne

vodafone arena inşaatında son durum ne

Bitimine az bir süre kalan stat zeminine çim serimi önümüzdeki hafta başlayacak. Stat dışına bir kupa duvarı yapılacak. geçmişteki zaferler buradan sergilenecek. Müze iki kat olacak ve Dolmabahçe Sarayı’na gelen turistlere stat gezdirilecek.

Vodafone Arena inşaatında son durum!

Beşiktaş'ın yapımı devam eden yeni stadı Vodafone Arena'nın zemin çalışmaları Mayıs ayında başlayacak. 2. sezona yetişmeyen Beşiktaş Vodafone Arena'nın resmi açılışının 2015 Ekim'de gerçekleşmesi planlanıyor...

Vodafone Arena inşaatından yeni fotoğraflar!

Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK), 30 Haziran'da eski numaralı, yeni Batı Tribünü'nün temelini attığı Vodafone Arena Stadı inşaatının yeni fotoğraflarını paylaştı. İşte 11 karede Vodafone Arena inşaatından son durum...

Münir Karaloğlu Antalya Arena inşaatını yerinde inceledi!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Arena Stadyumu, Meydan-Havalimanı tramvay hattı ve havalimanı inşaatında incelemelerde bulundu. Vali Karaloğlu emeği geçenlere teşekkür etti.

Vodafone Arena inşaatının son aşamaları #EveDönüyoruz sloganıyla kutluyor!

Beşiktaş JK ile Vodafone Türkiye, Vodafone Arena inşaatının son aşamalarını #EveDönüyoruz sloganıyla kutluyor. "Anılar Sahada" projesi, Vodafone Arena’nın geri sayım coşkusunu paylaşma amacıyla hayata geçirilen ikinci dijital proje.

Vodafone Arena yeni koltuklarında tribün anılarını koruyor!

Vodafone Türkiye tarafından yapılan açıklamaya göre, şirket, 15 yıllığına sponsor olduğu Vodafone Arena inşaatında koltuk montajı aşamasıyla geri sayıma geçti.

Vodafone Arena'nın kaba inşaatında sona gelindi!

Beşiktaş'ın yapımı devam eden yeni stadı Vodafone Arena'nın kaba inşaatında sona gelindi. Vodafone Arena'da koltukların montesi ve zemin düzenleme çalışmalarının hız kazandığı belirtildi.

Kocaeli Arena inşaatında son durum!

Yapım çalışmalarında yüzde 70 seviyesine gelinen Kocaeli Arena’nın haziran ayında hizmete girmesi planlanıyor. AKP İl Başkanı Şemsettin Ceyhan ve beraberindekiler, 33 bin kişilik stadyuma gelerek inşaat çalışmalarını yerinde incelediler.

Vodafone Arena inşaatında çalışmalar neden yavaşladı?

Beşiktaş’ta Vodafone Arena inşaatının canlı yayını Aralık 2015’te durduruldu. Başkan Fikret Orman, “Nazar değiyor diye kapattık” dedi. İşin aslının ise yüklenici firmaya ödemelerdeki aksama nedeniyle çalışmaların yavaşlaması olduğu ortaya çıktı.

Vodafone Arena inşaatında son aşamaya gelindi!

Beşiktaş'ın yeni stadyumu Vodafone Arena'da çelik çatı üzerinde yapılan kedi yolu ve çatı kaplamasını tutacak oval boruların montajı tamamlandı. Son vinçin de sökülmesinin ardından çimlendirme çalışmaları başlayacak.

Beşiktaş, Vodafone Arena inşaatının bitmesini bekliyor!

Dolmabahçe'deki stat inşaatı son hızıyla devam ederken, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, ikinci yarının ilk 3 maçını Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynayacaklarını açıkladı.

Beşiktaş Vodafone Arena inşaatında son durum!

Beşiktaş Vodafone Arena'da çatı montajında en önemli aşamaya gelindi. İskeleti tamamlanan çatı montajının en son aşaması olan çatı tavanının kaldırılmasına bu sabah başlandı.

Vodafone Arena inşaatında son durum ne?

Beşiktaş'ın yapımı devam eden yeni stadı Vodafone Arena için şimdiye kadar 242 milyon TL harcandı. Beşiktaş Vodafone Arena'nın resmi açılışının 2015 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor...

Cumhuriyet Mahallesi Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi!

Çekmeköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan Cumhuriyet Mahallesi’ndeki kültür merkezinin inşaatında sona gelindi.

Meram Kovanağzı Kapalı Pazar Alanı'nın inşaatında sona gelindi!

Konya ’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, geçtiğimiz aylarda temeli atılan Kovanağzı Kapalı Pazar alanı inşaatında incelemelerde bulundu.

Konya Meram'da kapalı pazar alanı inşaatında sona gelindi!

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, geçtiğimiz aylarda temeli atılan Kovanağzı Kapalı Pazar alanı inşaatında incelemelerde bulundu.

vodafone arena inşaatında son durum ne Haberi

vodafone arena inşaatında son durum ne


Beşiktaş yeni mabedi için geri sayıma geçti... İnşaatına iki sene önce başlanan Vodafone Arena’da sona gelinirken, çim serim işlemine de hafta içinde start verilecek... Ve siyah beyazlıların yeni stadında geçmişte futbol takımının kazandığı kupaların bir kısmının stat dışından da görünmesi için “Kupa duvarı” yapılacak. Gelin stattaki son duruma hep birlikte bakalım...


Çatının membranla kaplanma işlemi devam ederken, saha içindeki iş makineleri de yavaş yavaş stadın dışına alınmaya başlandı.


Çim serimine önümüzde hafta başlanacak. Stat dışında bir kupa duvarı yapılacak. Geçmişte kazanılan kupalar dışarıdan da gözükecek.


NİSAN’DA HİZMETE GİRECEK


Hizmete girecek müze için çalışmalar da son aşamaya geldi. İki kat üzerine kurulacak müzede kupalar, formalar ve özel hediyeler sergilenecek.

Beşiktaş tarihine ait 200 bin belge elektronik ortama aktarılarak taraftarların hizmetine sunulacak.

Dolmabahçe Sarayı’na gelecek turist otobüslerinin...