10 / 05 / 2024

Vodafone Arena'da çim serimi başlıyor!

Vodafone Arena'da çim serimi başlıyor!

Bitimine az bir süre kalan stat zeminine çim serimi önümüzdeki hafta başlayacak. Stat dışına bir kupa duvarı yapılacak. geçmişteki zaferler buradan sergilenecek. Müze iki kat olacak ve Dolmabahçe Sarayı’na gelen turistlere stat gezdirilecek.




Beşiktaş yeni mabedi için geri sayıma geçti... İnşaatına iki sene önce başlanan Vodafone Arena’da sona gelinirken, çim serim işlemine de hafta içinde start verilecek... Ve siyah beyazlıların yeni stadında geçmişte futbol takımının kazandığı kupaların bir kısmının stat dışından da görünmesi için “Kupa duvarı” yapılacak. Gelin stattaki son duruma hep birlikte bakalım...


Çatının membranla kaplanma işlemi devam ederken, saha içindeki iş makineleri de yavaş yavaş stadın dışına alınmaya başlandı.


Çim serimine önümüzde hafta başlanacak. Stat dışında bir kupa duvarı yapılacak. Geçmişte kazanılan kupalar dışarıdan da gözükecek.


NİSAN’DA HİZMETE GİRECEK


Hizmete girecek müze için çalışmalar da son aşamaya geldi. İki kat üzerine kurulacak müzede kupalar, formalar ve özel hediyeler sergilenecek.

Beşiktaş tarihine ait 200 bin belge elektronik ortama aktarılarak taraftarların hizmetine sunulacak.

Dolmabahçe Sarayı’na gelecek turist otobüslerinin de stadın otoparkına giriş yapması için tur firmalarıyla anlaşılacak. Turistlere stat gezdirilecek.

Ve Başkan Fikret Orman önümüzdeki günlerde stadın açılış tarihini açıklayacak. Bu da büyük ihtimalle Nisan ayı içinde olacak.



Hürriyet



Haber Vatan gazetesinde şu şekilde yer aldı;


Koltuk montajı devam ederken, çatının üstü de membran ile kapatılıyor. Zemin çalışmasına da başlandı. Beşiktaş yönetimi, Vodafone Arena'yı özel bir günde açmayı planlıyor. İlk hedef, Beşiktaşlılar Günü olarak kutlanan 19 Mart'tı... 

 

Stadın bu tarihe yetiştirilmesi için büyük çaba sarf ediliyor. Ama Siyah-Beyazlı yönetim, ikinci özel tarihi de buldu. Başkan Fikret Orman ve ekibi, efsane başkan Süleyman Seba'nın doğum günü olan 5 Nisan'da Vodafone Arena'yı hizmete sunma hedefinde.

 

KUPALARI HERKES GÖRSÜN

 

Başkan Fikret Orman, gelecek hafta içinde yapacağı basın toplantısı ile Vodafone Arena'nın açılış tarihi kamuoyuna resmen duyuracak. Hatta stada geri sayım sayacı da konulacak. Bunun dışında çılgın bir proje daha var. Kapalı tribünün dışına camdan bir kaplama yapılacak. Bu bölmeye kazanılan kupalar yerleştirilecek. Böylelikle Vodafone Arena'nın yanından geçenler kupaları görme fırsatı yakalayacaklar. Gece de bölme ışıklandırma ile aydınlatılacak.

 


Vatan



Haber Meydan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Vodafone Arena'da sona yaklaşıldıkça heyecan da artırıyor. Bu sezon şampiyonluğun en büyük adaylarından olan Siyah Beyazlılar, kupayı yeni statlarından kaldırma arzusuyla yoğun bir çalışma yürütüyor. Statta kale arkası koltuk montajının tamamlanmasıyla birlikte zemin yerleştirme çalışmalarına geçildi.



Meydan


Geri Dön