15 / 05 / 2024

Vodafone Arena inşaatını canlı yayın

Vodafone Arena inşaatını canlı yayın

Bugüne kadar Vodafone Arena inşaatını canlı yayından yaklaşık 1.2 milyar saniye izleyen Beşiktaşlı taraftarlar, inşaatın önünde çektirdikleri 6 bini aşkın selfie’yi sosyal medyada paylaşarak bir “inşaat hatıratı” oluşturdu...

Münir Karaloğlu Antalya Arena inşaatını yerinde inceledi!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Arena Stadyumu, Meydan-Havalimanı tramvay hattı ve havalimanı inşaatında incelemelerde bulundu. Vali Karaloğlu emeği geçenlere teşekkür etti.

Vodafone Arena inşaatının son aşamaları #EveDönüyoruz sloganıyla kutluyor!

Beşiktaş JK ile Vodafone Türkiye, Vodafone Arena inşaatının son aşamalarını #EveDönüyoruz sloganıyla kutluyor. "Anılar Sahada" projesi, Vodafone Arena’nın geri sayım coşkusunu paylaşma amacıyla hayata geçirilen ikinci dijital proje.

Vodafone Arena yeni koltuklarında tribün anılarını koruyor!

Vodafone Türkiye tarafından yapılan açıklamaya göre, şirket, 15 yıllığına sponsor olduğu Vodafone Arena inşaatında koltuk montajı aşamasıyla geri sayıma geçti.

Vodafone Arena inşaatında çalışmalar neden yavaşladı?

Beşiktaş’ta Vodafone Arena inşaatının canlı yayını Aralık 2015’te durduruldu. Başkan Fikret Orman, “Nazar değiyor diye kapattık” dedi. İşin aslının ise yüklenici firmaya ödemelerdeki aksama nedeniyle çalışmaların yavaşlaması olduğu ortaya çıktı.

Vodafone Arena inşaatından düşen işçi öldü!

YAPIMI devam eden Vodafone Arena`da alınan ilk bilgiye göre bir işçi, ayağı kayması sonucu iskeleden düştü. Kaza yerine çağrılan sağlık ekipleri işçinin hayatını kaybettiğini belirledi.

Vodafone Arena’da koltukların montajına başlandı!

Beşiktaş’ın yeni stadı Vodafone Arena’da koltukların montajına başlandı. Dolmabahçe'de eski stadyumun yıkılmasının ardından başlayan modern stadyumun inşaatında artık sona yaklaşılıyor.

Vodafone Arena inşaatında son aşamaya gelindi!

Beşiktaş'ın yeni stadyumu Vodafone Arena'da çelik çatı üzerinde yapılan kedi yolu ve çatı kaplamasını tutacak oval boruların montajı tamamlandı. Son vinçin de sökülmesinin ardından çimlendirme çalışmaları başlayacak.

Beşiktaş, Vodafone Arena inşaatının bitmesini bekliyor!

Dolmabahçe'deki stat inşaatı son hızıyla devam ederken, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, ikinci yarının ilk 3 maçını Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynayacaklarını açıkladı.

Beşiktaş Vodafone Arena inşaatında son durum!

Beşiktaş Vodafone Arena'da çatı montajında en önemli aşamaya gelindi. İskeleti tamamlanan çatı montajının en son aşaması olan çatı tavanının kaldırılmasına bu sabah başlandı.

Çamlıca Camii inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı!

Cumhuriyet tarihinin en büyük camisi olacağı belirtilen Çamlıca Camisi'nin kaba inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı. İstanbul'da yapımına 25 ay önce başlanan Çamlıca Camisi inşaatında 6 minareden 5'inin betonarme inşaatı tamamlandı.

Kat irtifakı inşaatın hangi aşamasında kurulur?

Kat irtifakı inşaat başladıktan sonra alınan daha çok inşaat halindeki konutları tapulu olarak satmak için çıkartılan tapu olarak karşımıza çıkıyor. Peki, kat irtifakı inşaatın hangi aşamasında kurulur?

Cem Kara Erguvankent inşaatını inceledi!

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, ilçede yapılan çalışmaları denetledi. Başkan Cem Kara, daha sonra KİPTAŞ tarafından yapılan Erguvankent inşaatını da gezerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vodafone Arena inşaatında son durum ne?

Beşiktaş'ın yapımı devam eden yeni stadı Vodafone Arena için şimdiye kadar 242 milyon TL harcandı. Beşiktaş Vodafone Arena'nın resmi açılışının 2015 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor...

Vodafone Arena inşaatını canlı yayın Haberi

Vodafone Arena inşaatını canlı yayın

Türkiye’nin ilk akıllı stadyumu Vodafone Arena’ya olan taraftar ilgisi her geçen gün artıyor. Bugüne kadar Vodafone Arena inşaatını canlı yayından yaklaşık 1.2 milyar saniye izleyen Beşiktaşlı taraftarlar, inşaatın önünde çektirdikleri 6 bini aşkın selfie’yi sosyal medyada paylaşarak bir “inşaat hatıratı” oluşturdu. Vodafone Arena’ya “Stat Abi” diye hitap etmeyi uygun gören taraftarlar, “Stat Abi” içerikli yaklaşık 2.500 tweet atarak sosyal medyada renkli sohbetlere ev sahipliği yaptı.

28 Ağustos 2014 – Beşiktaş JK tarafından Vodafone Türkiye sponsorluğunda inşa edilen ve tamamlandığında Türkiye’nin ilk akıllı stadyumu olacak Vodafone Arena’ya taraftar ilgisi ve desteği artarak sürüyor. Vodafone Arena’nın Twitter, Facebook ve Instagram hesapları, birbirinden renkli sohbetlere sahne olurken, gönderilen mesaj ve fotoğraflarla eğlenceli bir sosyal medya “arşivi” oluştu.

Selfie’li, tweet’li “Stat Abi hatıratı”

Vodafone Türkiye tarafından...