06 / 05 / 2024

Vodafone Arena Stadından son durum

Vodafone Arena Stadından son durum

Beşiktaş Vodafone Arena Stadyumunda inşaat bugün hücum ağırlıklı gerçekleştiriliyor. İşte Vodafone Arena'nın sosyal paylaşım sitesi Twitter'da paylaştığı o tweet ve BJK Vodafone Arena Stadyumu inşaatının son halini gösteren fotoğraflar...

Vodafone Arena dünyanın en iyi 2. futbol stadyumu seçildi!

StadiumDB.com tarafından düzenlenen yarışmada jüri tarafından Beşiktaş Vodafone Arena Stadyumu, Dünyanın en güzel 2. stadı seçildi.

Sabah Gazetesi Vodafone Arena'yı ziyaret etti!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, bugün Turkuvaz Medya Grubunu yeni stadı Vodafone Arena'da ağırladı.Orman, Beşiktaş'ın yeni yuvası hakkında Turkuvaz Medya ailesine bilgi verdi.

Giresun Çotanak Arena Stadı ve yüzme havuzunun ihalesi 15 Haziran'da!

AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, Çotanak Arena Stadı ile 1000 seyirci kapasiteli Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nun yapım işinin 15 Haziran tarihinde Toki tarafından ihaleye çıkacağını açıkladı.

BJK, Vodafone Arena'yı ziyaret etti!

Beşiktaş Futbol Takımı, kısa zaman sonra maçlarını oynamaya başlayacağı yeni stadı Vodafone Arena'yı ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklama şöyle...

Beşiktaş Vodafone Arena'nın çalışmalarında sona yaklaşılıyor!

Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'de 11 Nisan Pazartesi günü Bursaspor ile oynayacağı maçla hizmete girecek yeni stadı Vodafone Arena'da çalışmalarda sona yaklaşılıyor.

Vodafone Arena'nın açılışı için Cumhurbaşkanlığı Sarayı harekete geçti!

Yapımı tamamlanan ve 10 Nisan pazar günü yapılacak törenle hizmete girecek olan eski adıyla İnönü, yeni adıyla Vodafone Arena Stadı’nın açılışı, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nı harekete geçirdi.

Göksel Gümüşdağ, Vodafone Arena'yı gezdi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ, Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'yı gezdi. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman karşıladı. Orman'dan statla ilgili bilgiler alan Gümüşdağ, daha sonra stat ve çevresini dolaştı.

Vodafone Arena taraftarın hizmetine hazır!

Beşiktaş'ın 11 Nisan'da Bursaspor ile oynayacağı maçla 'merhaba' diyeceği yeni stadı Vodafone Arena'da hazırlıklar son sürat devam ediyor. Bursaspor'la oynayacağı maça 11 gün kala stadın tribünlerinde iç bölümlerinin temizliği yapıldı.

Vodafone Arena çalışmaları bugün yerinde incelenecek!

Vodafone Arena için geri sayım devam ederken, bugün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili ve Kulüpler Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ ile Hayri Baraçlı çevre düzeni çalışmalarını yerinde görmek için stad incelenecek

Vodafone Arena Stadı'nda sona yaklaşıldı!

10 Nisan tarihinde açılışı gerçekleştirileceği duyurulan Vodafone Arena Stadı'nda çalışmalar sona yaklaştı.

İşte Vodafone Arena'nın mescidleri!

Beşiktaş'ın 11 Nisan'da açılacak olan yeni stadı Vodafone Arena'da yapılan mescitlerin fotoğrafları sosyal medyada ortaya çıktı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın destekleriyle yapımı tamamlanan Beşiktaş'ın yeni stadında mescid de var artık.

Fikret Orman, Vodafone Arena'yı anlattı!

Fikret Orman, Vodafone Arena'nın kapılarını Star'a açtı. Orman: “Stadımızı yaptık, ezeli rakipler F.Bahçe ve G.Saray ile şartları eşitledik. Taraftarlarımız artık sokakta başı dik dolaşabiliyor.” dedi.

Vodafone Arena'nın zemini için 12 milyon lira harcandı!

Beşiktaş Kulübü, açılışı için geri sayıma başlanan yeni stadı Vodafone Arena'nın maliyetini sponsorlardan çıkaracak. Yeni stadın çatısı için 50 milyon liranın üzerinde para harcanırken, zemin için kasadan çıkan rakam 12 milyon lira civarında.

Vodafone Arena Stadından son durum Haberi

Vodafone Arena Stadından son durum

Beşiktaş taraftarının bitmesini sabırsızlıkla beklediği Vodafone Arena Stadı inşaatında bugün çalışmalar hücum ağırlıklı gerçekleştiriliyor... 


Vodafone Arena'nın resmi Twitter hesabında stadyum inşaatındaki son durum böyle açıklandı... İşte gün be gün Vodafone Arena Stadyumu inşaatının son halini gösteren fotoğraflar...


Vodafone Arena ‏@VodafoneArena: "Bugünkü çalışmalarımızı hücum ağırlıklı gerçekleştiriyoruz!"




Vodafone Arena inşaatından kareler!


15 Eylül 2014



13 Eylül 2014



11 Eylül 2014



10 Eylül 2014


Emre Kulcanay /...