03 / 05 / 2024

Vodafone Arena yapımı

Vodafone Arena yapımı

Beşiktaş’ın yeni stadyumu Vodafone Arena’nın yapımında, Türkiye yapı kimyasalları sektörünün öncü ve lider firması Kalekim ürünleri tercih edildi. Vodafone Arena, aynı zamanda konser arenası, yaşam alanı ve moda merkezi olarak da hizmet verecek.

Vodafone Arena'nın yeni kulüp binası açıldı!

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'nın içinde yapılan yeni kulüp binası açıldı. Açılış, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti.

Çotanak Arena’nın yapımını Siyahkalem üstlendi!

TOKİ’nin Giresun - Sivas yolu üzerinde gerçekleştireceği Giresun Çotanak Arena ve Olimpik Yüzme Havuzu projesinin yapımını Siyahkalem Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş üstlendi.

Vodafone Arena'da hasar oluştu!

Beşiktaş- Galatasaray derbisinde önemli olaylar yaşanmamasına rağmen, yapılan incelemede Vodafone Arena'nın çeşitli bölümlerinde ufak hasarlar meydana geldiği tespit edildi.

Vodafone Arena'da onarım başladı!

Türkiye'nin 15 Temmuz akşamı yaşadıkları, spor dünyasını da etkilemeye devam ediyor. Son olarak darbeci askerlerin gece yarısı Vodafone Arena'ya da iniş yaptıkları görüntüler ortaya çıktı.

Vodafone Türkiye'nin Vodafone Arena'daki mağazası açıldı!

Vodafone Türkiye'nin "en dijital mağaza" olarak tanımladığı, Vodafone Arena'daki yeni mağazasının açılışı yapıldı. Açılışa Beşiktaş'ın eski futbolcuları Metin, Ali ve Feyyaz katılım gösterdi.

Vodafone Arena'nın yapımı için çekilen kredi 9 yılda ödenecek!

Aktif Bank Genel Müdürü Dr. Serdar Sümer, maliyeti yaklaşık 100 milyon dolara ulaşan Vodafone Arena'nın finansmanını Türk futbol tarihindeki en uzun vadeli kredi ile Aktif Bank’ın verdiğini hatırlattı. Sümer kredinin 9 yılda ödeneceğini belirtti.

Vodafone Arena'da Kartal Yuvası mağazası açıldı!

BEŞİKTAŞ Kulübü, Türkiye’nin en büyük Kartal Yuvası’nı Vodafone Arena’da açtı. 1200 metrekare alan üzerine yapılan ve iki katlı olan mağazada Beşiktaş lisanslı ürünleri satılıyor.

Vodafone Arena açıldı!

İstanbul'da yapımı tamamlanan Vodafone Arena, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla açıldı.

Ersan Gülüm, Vodafone Arena mesajı paylaştı!

Beşiktaş'tan Çin'in Hebei China Fortune takımına transfer olan Ersan Adem Gülüm, sosyal medya hesabından Vodafone Arena ile ilgili paylaşımda bulundu.

Vodafone Arena bugün açılıyor!

350 milyon lira maliyetle yapılan Vodafone Arena bugün 17.00’de Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu tarafından açılacak. Yapımı 3 yılda tamamlanan stat konser arenası, yaşam alanı ve moda merkezi olarak da hizmet verecek.

Vodafone Arena'nın açılış programı belli oldu!

Beşiktaş Futbol Takımı'nın maçlarına ev sahipliği yapacak Vodafone Arena'nın yarınki protokol açılış programı belli oldu. İşte Vodafone Arena'nın açılış programı...

Vodafone Arena için 350 milyon liranın üzerinde harcama yapıldı!

Beşiktaş Kulübünün, BJK İnönü Stadı'nın yerine inşa ettiği ve 3 yıla yakın bir sürede tamamlanan Vodafone Arena'nın yarın protokol açılışı yapılacak. Vodafone Arena, Türkiye'nin ilk akıllı stadı özelliğini taşıyor.

Vodafone Arena'ya 100 milyon dolar +KDV harcama yapıldı!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'nın finansmanı nasıl karşıladıklarını anlattı. Orman, stada 100 milyon dolar artı KDV para harcadıklarını, bunun yüzde 100’ünü kendilerinin karşıladığını belirtti.

Vodafone Arena yapımı Haberi

Vodafone Arena yapımı

Yapı kimyasalları sektöründe Avrupa’da 5’inci sırada yer alan, açık ara lider olduğu Türkiye’de her iki projeden birinde ürünleri kullanılan Kalekim, yenilikçi ürünleri ile Vodafone Arena için de teknik çözümler sundu. Sporseverlerin heyecanla açılışını beklediği statta, Kalekim’in Türkiye’de bir ilke imza attığı dekoratif hazır sıva ‘Betonart’, zorlu koşullara dayanıklı dış cephe boyası ‘Joker Plus EXT’, güçlü ve düzgün yüzeyler için ‘Tamirart 5’ ve ‘Tamirart 30’ ürünleri kullanıldı. 


Stadyum dekoratif sıva ve dayanıklı boya ile kaplandı

Toplam 50 bin metrekarelik alanda kullanılan Kalekim’in ürünleriyle, brüt betonların düzeltilmesi, tribün altları, tribün altı testere kirişleri, tribün girişleri, otopark girişleri ve kolonlar inşa edildi. Stadı dışarıdan çevreleyen tüm alanlarda da modern yapıların vazgeçilmez dekoratif hazır sıvası Betonart, düşük yüzey sıcaklığı sağlayarak yapıların soğutma sisteminde kullanılan elektrik...