09 / 05 / 2024

Vodafone Arenada inceleme

Vodafone Arenada inceleme

Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk ile İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, inşaatı devam eden Vodafone Arena'da incelemelerde bulundu.

TFF yetkililerinden Vodafone Arena'da inceleme!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkilileri, 11 Nisan'da oynanacak Beşiktaş-Bursaspor maçıyla kapılarını Türk futboluna açacak olan Vodafone Arena'da incelemelerde bulundu.

Vodafone Arena'da çimler seriliyor!

Siyah-Beyazlıların yaklaşık 2,5 yıldır yapımı süren yeni stadyumu Vodafone Arenada futbol oynanacak alandaki zemin düzenleme çalışmalarında sona yaklaşıldı. Futbol sahasının çimlendirme öncesi son hazırlıkları da yapıldı...

Beşiktaş Divan Kurulu Vodafone Arena Stadyumu'nu inceledi!

Beşiktaş'ın 2016 yılı 1.Olağan Divan Kurulu Toplantısı Vodafone Arena'da yapılıyor. Divan toplantısına gelen üyeler kendilerine ayrılan bölümden stadı inceleme fırsatı buldular ve bol bol fotoğraf çektirdiler.

Vodafone Arena'da zemin çalışmaları Mayıs ayında başlayacak!

VODAFONE Arenada sona yaklaşılıyor. Yönetimin her fırsatta yeni sezona yetişeceğini söylediği statta önemli bir aşama yaklaşıyor. Çatı inşaatı devam eden Arena'nın zemin çalışmalarına mayıs ayı sonunda başlanacak.

Vodafone Arena son hali böyle!

Vodafone Arena inşaatının son hali nasıl? Vodafone Arena ne zaman açılacak? Vodafone Arena canlı yayın izle linki nerede? Vodafone Arena, Ocak 2015 itibariyle ne durumda? Vodafone Arena Stadı'nda neler olacak? İşte cevaplar...

Suudi iş adamı yatırım için Erzurum'da inceleme yaptı!

Türkiye'de 1 milyar dolarlık gayrimenkul ve enerji yatırımı olan iş adamı Sulaiman Al Muhaidib Erzurum'a hayvancılık alanında yatırım yapmak inceleme yaptı...

İBB'den Onaltı Dokuz gökdelenlerine inceleme!

İstanbul'un siluetine hançer gibi saplanan Zeytinburnu'ndaki 16:9 gökdelenleri için verilen yıkım kararının uygulanmaması üzerine İBB inceleme başlattı..

Sabuncubeli Tüneli'nde inceleme yapıldı!

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, yüklenici firmanın iflasını açıklamasının ardından inşası duran Sabuncubeli Tüneli'nde inceleme yaptı.

Vodafone Arena yeni sezonda açılacak!

BEŞİKTAŞ Yöneticisi Ahmet Nur Çebi çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yeni stadın inşaatının tüm hızıyla devam ettiğini dile getiren Çebi, "Tüm çabamız Vodafone Arena'nın bir an önce yapılması. Zor bir dönemden geçiyoruz. " dedi..

Vodafone Arena'nın açılışı Ağustos'a ertelendi!

Beşiktaş camiasının bitirilmesini merakla beklediği Vodafone Arena’nın, Haziran ayında yapılması planlanan açılışı, yine ileri bir tarihe sarktı. Stadın açılışı Ağustos ayı içerisinde gerçekleşecek..

Vodafone Arena tribünü sahaya çok yakın olacak!

Yapımına Kasım 2013'te başlanan Vodafone Arena, yükseldikçe Beşiktaşlı taraftarları heyecanlandırıyor. Yapımı devam eden ve bu yıl içerisinde açılmasını planlanan Vodafone Arena, yükseldikçe Beşiktaşlı taraftarları heyecanlandırıyor.

Beşiktaş Vodafone Arena Stadı'na 100 milyon TL yatırım yaptı!

Ekonomik sıkıntıdaki Beşiktaş, özel bir bankadan 100 milyon lira kredi aldı. Paranın büyük bölümü, önümüzdeki sezona yetiştirilmesi planlanan Vodafone Arena Stadı'na harcanacak. Beşiktaş, inşaatın aksamaması için yeni bir anlaşma imzaladı.

Fikret Orman: Vodafone Arena gelecek nesillere armağanımızdır!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman yaptığı açıklamada "2015 yılı, Beşiktaş'ın ve Türk sporunun en büyük projelerinden Vodafone Arena'nın tamamlandığı ve açılışının yapılacağı bir yıl olacak" dedi

Vodafone Arenada inceleme Haberi

Vodafone Arenada inceleme

Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk ile İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, inşaatı devam eden Vodafone Arena'da incelemelerde bulundu. Türk ile Koç'un, çalışmalar hakkında bilgi aldıkları ifade...