15 / 05 / 2024

Vodafone Arenada iş güvenliği sağlanmıyor mu

Vodafone Arenada iş güvenliği sağlanmıyor mu

Vodafone Arena'da iki yıl önce Ali Babuca adlı işçinin asansör boşluğuna düşerek yaralanmasına ilişkin kazadan bir gün önce de iş güvenlik defterine "Karanlık alanların aydınlatılmalı" yazılmış.

Vodafone 11 bin çalışanı işten çıkarıyor! 

Vodafone, 3 senede 11 bin kişiyi işten çıkarmayı planlıyor. İşte ayrıntılar...

Vodafone telefon hattına sahip olanlar en az 85 TL oluyor! İşte beklenen açıklama!

Vodafone, müşterilerine yönelik özel bir kampanya başlattı. Yeni kampanya ile hat sahiplerine avantajlı fırsat sunulacak. Vodafone, müşterilerinin parasının değerini bilerek, onlara daha fazla değer katmak için çalışıyor.

Vodafone yeni personellerini arıyor! Yüksek maaşla hemen işe başlayın!

Vodafone yeni personellerini arıyor. Yüksek maaşla 3 bin 500 kişi alınacak. İşte detaylar!

Vodafone'dan Xiaomi Smart Air Fryer'a indirim! İşte 23 Nisan 2022 fiyat listesi...

Vodafone, son dönemde pek çok kişi tarafından araştırılan Xiaomi Smart Air Fryer'a indirim yaptı! Peki, Vodafone'da Xiaomi fritöz fiyatları ne kadar? İşte 23 Nisan 2022 fiyat listesi...

Rönesans Holding'ten uluslararası arenada güçlü projeler!

Rönesans Holding uluslararası arenada iş yaptığı ülke sayısını artırmanın yanı sıra, Avrupa'da organik ve inorganik büyümeye odaklanmış durumda.

Vodafone Arena için dev proje hazırlandı!

Çatı ile tribün arasındaki bölüme LED ekranlar konulacak. Buradan yıllık 10 milyon TL gelir elde edilecek. LED'ler sayesinde ses dışarı çıkmayacak. Rakipler büyük baskı altına alınacak.

Vodafone Arena'nın 4 metrelik plan değişikliği kabul edildi!

Vodafone Arena'nın, 4 metrelik plan değişikliği teklifi İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisinde kabul edildi.

Vodafone Arena’nın yüksekliği 4 metre!

Beşiktaş’ın Stadı Vodafone Arena’nın avam projede onaylanan ölçülere uymadığı ve toplam ‘4 metre’ yükseltildiği belirlendi.

Vodafone Arena için 350 milyon liranın üzerinde harcama yapıldı!

Beşiktaş Kulübünün, BJK İnönü Stadı'nın yerine inşa ettiği ve 3 yıla yakın bir sürede tamamlanan Vodafone Arena'nın yarın protokol açılışı yapılacak. Vodafone Arena, Türkiye'nin ilk akıllı stadı özelliğini taşıyor.

Vodafone Arena çalışmaları bugün yerinde incelenecek!

Vodafone Arena için geri sayım devam ederken, bugün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili ve Kulüpler Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ ile Hayri Baraçlı çevre düzeni çalışmalarını yerinde görmek için stad incelenecek

Beşiktaş Vodafone Arena açılışı için son 13 gün!

Vodafone Arena, en hareketli dönemini yaşıyor... Hibrit çim uygulaması ve membran montajı devam eden yuvada, açılışa 13 gün kala çevre düzenlemesi de tam gaz sürüyor.

Global Menkul Değerler ve Mazaya Qatar'dan stratejik işbirliği!

Global Menkul Değerler ve Mazaya Qatar arasında; ulusal ve uluslararası arenada yatırımcılara sunulmak üzere gayrimenkul yatırım fonları oluşturmak amacıyla stratejik işbirliği anlaşması imzalandı.

Vodafone Arena'nın zemini için 12 milyon lira harcandı!

Beşiktaş Kulübü, açılışı için geri sayıma başlanan yeni stadı Vodafone Arena'nın maliyetini sponsorlardan çıkaracak. Yeni stadın çatısı için 50 milyon liranın üzerinde para harcanırken, zemin için kasadan çıkan rakam 12 milyon lira civarında.

Vodafone Arenada iş güvenliği sağlanmıyor mu Haberi

Vodafone Arenada iş güvenliği sağlanmıyor mu

Beşiktaş’ın açılmasına günler kalan yeni stadı Vodafone Arena’nın inşasını üstlenen BJK Beşiktaş İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi’ne bağlı olarak taşeron hizmet veren Ortadoğu Birlik İnşaat’ın çalışanı Ali Babuca ve arkadaşları, 8 Eylül 2014’te saat 03’te uykudan kaldırılarak, iş başı yaptırıldı. Kendisinden beton dökmesi istenen Babuca, beton aracına yürürken üçüncü kattan yere düşerek, zemine çakıldı. Beli kırılan 28 yaşındaki Babuca, memleketi Adıyaman’a döndü.


BEŞ AY ÖNCE ‘KORKULUK KONSUN’ DENİLMİŞ

Soruşturma kapsamında, taşeron şirketin iş güvenlik uzmanı Paşa Kaya’nın kazadan beş ay önce, 18 Nisan ve 16 Mayıs 2015’te yazmış olduğu uyarı niteliğindeki iki tutanağa ulaşıldı. İlk tutanakta, Babuca’nın düştüğü asansör boşluklarına korkuluk konması önerilerek, şöyle deniliyor:

* Tüm çalışanlar emniyet kemeri takacaklar

* Döşeme kenarlarında merpen, asansör ve şaft boşluklarında düşmeye karşı korkuluklar yapılacak

*...