29 / 04 / 2024

Vodafone'dan Xiaomi Smart Air Fryer'a indirim! İşte 23 Nisan 2022 fiyat listesi...

Vodafone'dan Xiaomi Smart Air Fryer'a indirim! İşte 23 Nisan 2022 fiyat listesi...

Vodafone, son dönemde pek çok kişi tarafından araştırılan Xiaomi Smart Air Fryer'a indirim yaptı! Peki, Vodafone'da Xiaomi fritöz fiyatları ne kadar? İşte 23 Nisan 2022 fiyat listesi...



Vodafone'un e-ticaret platformu olan Vodafone Her şey Yanımda'da Xiaomi'nin en yeni cihazlarından biri olan Xiaomi Smart Air Fryer'a indirim uygulandı! Bu indirimden faydalanmak için tek yapmanız gereken Xiaomi Smart Air Fryer'ı Vodafone Yanımda uygulamasından satın almak.

A101 de Xiaomi Smart Air Fryer 3,5 Lt Fritöz indirimli fiyatıyla satışta! İşte 17 Nisan 2022 fiyat listesi... Xiaomi Smart Air Fryer ile yiyeceklerin içindeki yağ, 360 derece ısıtılmış hava sirkülasyonu yoluyla iyice kızartılır. Bu şekilde daha az yağlı ve daha lezzetli yemekler elde edilebilir. Isı akımının yüksek hızlı sirkülasyonu, yemeğin her tarafını eşit şekilde ısıtarak iç kısmın yumuşak kalmasını olanak sağladığı gibi çıtır bir dış katman oluşmasını da sağlar.

Xiaomi Smart Air Fryer  ile sıcaklık, 40 derece ve 200 derece arasında ayarlanabilir. Yağsız fritöz, çift hızlı fan yapılandırması ile yiyeceklerinizi kızartmaktan çok daha fazlasını yapabilir. Donmuş gıdalarınızın buzunu çözebilir, meyveleri kurutabilir ve sebzeleri fermente edebilir.

Peki, Vodafone'da Xiaomi fritöz fiyatları ne kadar? İşte 23 Nisan 2022 fiyat listesi...


Geri Dön