03 / 05 / 2024

A-101'de Xiaomi Yesoul kondisyon bisikleti satışta! İşte 23 Nisan 2022 fiyat listesi...

A-101'de Xiaomi Yesoul kondisyon bisikleti satışta! İşte 23 Nisan 2022 fiyat listesi...

A-101'de spora ilgisi olanların dikkatini çekecek Xiaomi Yesoul kondisyon bisikleti uygun fiyatı ile satışa sunuldu. Peki A101'de Xiaomi Yesoul kondisyon bisikleti ne kadar? İşte 23 Nisan 2022 fiyat listesi...



A-101' de spor yapmayı sevenler ve yaza fit girmek isteyenler için uygun fiyatlı Xiaomi Yesoul  kondisyon bisikleti satışta. Spor yapanların yüzünü güldüren kondisyon bisikleti A-101'de alıcısını bekliyor. Spora gitmeye vakit bulamayanlar için Xiaomi Yesoul  kondisyon bisikleti evde formda kalmanıza yardımcı olacak. Direnç seviyesini yükseltip dilediğniz gibi zorlu spor yapabilirsiniz. Akıllı telefon ve tabletlere eşleşebilen Xiaomi Yesoul  kondisyon bisikleti eşleşme özelliği ile yağ yakımınızı hesaplar. Antrenman esnasında sessizliğ ile evdeki bireyleri rahatsız etmeyecek şekilde tasarlanmıştır. 

A-101 de Xiaomi Yesoul kondisyon bisikleti satışta! İşte 23 Nisan 2022 fiyat listesi...

Evde spor yapanların yüzünü güldürecek fırsat A-101'de. Maksimum 120 kg ağırlığık kaldırabilen Xiaomi Yesoul kondisyon bisikleti dikey olduğu için daha fazla yağ yakımına yardımcı oluyor. Böylelikle alıcılarının dikkatini çekmeye devam ediyor. Yesoul S3 Smart’ın ön tarafında yer alan telefon sabitleyici ile akıllı telefonunuzu güvende tutabilirsiniz. Hiç bakım gerektirmeyen kayış mekanizması ile ürünü uzun yıllar boyunca güvenle kullanabilirsiniz. Sadece 7,5 kg volan ağırlığındaki ürün, kolay taşınabilir. Xiaomi Yesoul  kondisyon bisikleti'nin ön dengeleyici kısmına yerleştirilen iki tekerlek ile ürünü zahmetsiz taşımanızı sağlar.

Peki A-101'de Xiaomi Yesoul kondisyon bisikleti ne kadar? Özellikleri neler? İşte 23 Nisan 2022 fiyat listesi...


Geri Dön