01 / 05 / 2024

vodafone arenada kaza mı oldu

vodafone arenada kaza mı oldu

BJK Beşiktaş İnşaat ve Ticaret AŞ'den yapılan açıklamada, yapımı süren Beliktaş Vodafone Arena'da bir işçinin asansör boşluğuna düşerek belinin kırıldığı yönündeki haberin asılsız olduğu bildirildi.

Vodafone Arena'da çimler seriliyor!

Siyah-Beyazlıların yaklaşık 2,5 yıldır yapımı süren yeni stadyumu Vodafone Arenada futbol oynanacak alandaki zemin düzenleme çalışmalarında sona yaklaşıldı. Futbol sahasının çimlendirme öncesi son hazırlıkları da yapıldı...

Vodafone Arena inşaatından düşen işçi öldü!

YAPIMI devam eden Vodafone Arena`da alınan ilk bilgiye göre bir işçi, ayağı kayması sonucu iskeleden düştü. Kaza yerine çağrılan sağlık ekipleri işçinin hayatını kaybettiğini belirledi.

Vodafone Arena'nın çatısı ne zaman kaldırılacak?

Vodafone Arena'nın son durumuyla ilgili de bilgi veren Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "Talihsiz bir kaza yaşadık. O kazanın yaralarını sardık. Çatıyı herhalde 4-5 Ekim gibi çatıyı kaldıracağız" dedi.

Vodafone Arena Stadı yeni sezona yetişmeyecek!

Beşiktaş'ın inşaatı devam eden Vodafone Arena Stadı'nın bu sezona yetişmesinin zor olduğu öğrenildi. Temmuz'da çatı montajı yapılırken yaşanan kaza nedeniyle Siyah-Beyazlı yönetimin stadı 2015-16 sezonunun ikinci yarısına yetiştirme planı sekteye uğradı.

Vodafone Arena'da inşaat çalışmaları devam edecek!

Vodafone Arena'da 27 Temmuz'daki kaza sonrası 15 Ağustos'ta durdurulan çalışmalar, yarın başlıyor. Kulüpten, mühür sökülerek inşaatta iş güvenliğinin artırılması için 2 gün sürecek çalışma sonrası inşaata devam edileceği bildirildi.

Vodafone Arena Stadı'nın inşaatında güvenliği artırma çalışmaları başladı!

Üç hafta önce meydana gelen kaza sonrası Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın talepleri doğrultusunda inşaatı durdurulan Vodafone Arena'da güvenliği artırıcı çalışmalarda sona gelindi.

Vodafone Arena Stadı'nın çatısı neden çöktü?

Vodafone Arena’da yapılan çalışmalar sırasında yaşanan kaza ile ilgili stadın mimarı Bünyamin Derman açıklamalarda bulundu. Derman, kazanın vinçten kaynaklandığını belirtti.

Vodafone Arena'nın son hali Beşiktaşlıları heyecanlandırdı!

Spor Toto Süper Lig'de tekrar zirveye yerleşen Beşiktaş'ın, Dolmabahçe'de yapımına devam edilen stadyumu Vodafone Arena'nın kaba inşaatı tamamlandı. Stadyumun bu yıl içinde açılması planlanıyor.

Beşiktaş Vodafone Arena'nın çimlendirilmesine başlanıyor!

Beşiktaş'ın, Dolmabahçe'de yapımına devam edilen stadyumu Vodafone Arena'nın kaba inşaatı tamamlandı.Stadyumun bu yıl içinde açılması planlanıyor.

Vodafone Arena Stadı Ekim'in sonunda tamamlanacak!

Vodafone Arena Stadı ile ilgili üzücü bir haber daha geldi. Beşiktaş'ın yapımı süren yeni stadı Vodafone Arena'nın ne zaman tamamlanacağı tam bir yılan hikayesine döndü.

Beşiktaş Vodafone Arena'nın kaba inşaatı tamamlandı!

"Türkiye'nin ilk akıllı ve çevreci stadyumu" olarak yükselen Vodafone Arena'nın kaba inşaatı tamamlandı. Zemin çalışmaları Mayıs ayında başlayacak olan Vodafone Arena'nın Ekim 2015'te açılması planlanıyor...

Beşiktaş Vodafone Arena Stadı inşaatında son durum!

BEŞİKTAŞLI taraftarların dört gözle beklediği Vodafone Arena'daki gözle görülür yükseliş devam ediyor. Kaba inşaatı tamamen bitirilen siyah-beyazlıların mabedinde, çatının oturtulacağı kazıkların da çakıldığı gözlendi..

Vodafone Arena açılış tarihi 29 Ekim!

Kartal'ın mabedi yavaş ama emin adımlarla geliyor. Beşiktaşlılar Vodafone Arena biletlerine hücum ederken, stadın da en geç 29 Ekim'de kapılarını açması bekleniyor.

vodafone arenada kaza mı oldu Haberi

vodafone arenada kaza mı oldu

BJK Beşiktaş İnşaat ve Ticaret AŞ'den yapılan açıklamada, yapımı süren Vodafone Arena'da bir işçinin asansör boşluğuna düşerek belinin kırıldığı yönündeki haberin asılsız olduğu bildirildi.


Beşiktaş Kulübü'nün internet sitesinde yer alan açıklamada, bir gazetenin internet sitesinde yer alan iddianın gerçek olmadığı belirtilerek, "Vodafone Arena inşaat çalışmaları sırasında bir işçinin asansör boşluğuna düşerek belinin kırıldığı yönündeki haber tamamıyla asılsızdır. Haberde bahsedilen yerde asansör olmadığından doğal olarak asansör boşluğu da bulunmamaktadır" denildi.


Açıklamada ayrıca, haberde ismi geçen şahsın gece vardiyasında çalışan bir işçi olduğundan, belirtildiği gibi saat 03.00'te uykudan uyandırılması diye bir işlemin doğru olmadığı kaydedilerek, şu ifadelere yer verildi:


"Gece vardiyasında işçiler toplam 8 saat çalışmakta ve gündüz saatlerinde dinlenmeye çekilmektedir. İşçinin geç saatlere kadar çalıştırıldığı ve gece vardiyası için de yeniden işe başlatıldığı...