02 / 05 / 2024

Vodafone Arenanın finansmanı

Vodafone Arenanın finansmanı

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena'nın finansmanı nasıl karşıladıklarını anlattı. Orman, stada 100 milyon dolar artı KDV para harcadıklarını, bunun yüzde 100’ünü kendilerinin karşıladığını belirtti.

Vodafone'dan iPhone 13'e indirim geldi! Stoklar tükenmeden hemen alın! İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Vodafone, Apple'ın en yeni ve en beğenilen akıllı cep telefonlarından biri olan iPhone 13'e büyük bir indirim yaptı! Stoklar tükenmeden hemen siz de alın! Peki, Vodafone'da iPhone 13 fiyatları ne kadar? İşte 13 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Vodafone'dan iPhone 12'ye inanılmaz indirim! Stoklar tükenmeden hemen alın! İşte 12 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Vodafone, Apple'ın en beğenilen cihazlarından biri olan iPhone 12'ye inanılmaz bir indirim uyguladı! Peki, Vodafone'da iPhone 12 fiyatları ne kadar? İşte 12 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Vodafone'dan iPhone 13 Pro'ya indirim geldi! Stoklar tükenmeden hemen alın! İşte 4 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Vodafone, Apple'ın en gözde akıllı cep telefonlarından biri olan iPhone 13 Pro'ya büyük bir indirim yaptı! Stoklar tükenmeden ! Peki, Vodafone'da iPhone 13 Pro fiyatları ne kadar? İşte 4 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Vodafone'dan iPhone 13 Pro'ya indirim geldi! Tükenmeden alın! İşte 22 Nisan 2022 fiyat listesi...

Vodafone, Apple'ın en yeni telefonlarından biri olan iPhone 13 Pro'ya büyük bir indirim yaptı! Yeni fiyatları pek çok kişiyi şaşırtacak! Peki, Vodafone'da iPhone 13 Pro fiyatları ne kadar? İşte 22 Nisan 2022 fiyat listesi...

Beşiktaş, Vodafone Park'ın iskan belgesini aldı!

2020-2021 yılında şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş Kulübü, Vodafone Park'ın iskan belgesini aldı.

Binaların Yeşil Dönüşümünün Finansmanı Paneli 21 Mayıs'ta!

Binaların Yeşil Dönüşümünün Finansmanı Paneli 21 Mayıs 2021 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

ÇEDBİK Binaların Yeşil Dönüşümünün Finansmanı paneli 21 Mayıs'ta!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) hız kesmeden etkinliklerine devam ediyor. Binaların Yeşil Dönüşümünün Finansmanı paneli 21 Mayıs Cuma günü saat 14:30'da gerçekleştirilecek. 

Terörün Finansmanının Önlenmesine Dair Tedbirler Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

Suç Gelirlerinin Aklanmamasının ve Terörün Finansmanının Önlenmesine Dair Tedbirler Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Şeker Finansal Kiralama'nın finansman bonosu ihracının satışı 8 Eylül'de tamamlandı!

Şeker Finansal Kiralama'nın 65 gün vadeli iskontolu 21 milyon TL nominal tutarlı nitelikli yatırımcıya satışı yapılan finansman bonosu ihracının satışı tamamlanma tarihi 8 Eylül 2020 olarak düzeltildi. 

Şeker Finansal Kiralama'nın finansman bonosunun nihai fiyatı 97,577 TL oldu!

Şeker Finansal Kiralama'nın 98 gün vadeli iskontolu finansman bonosunun faiz oranına istinaden yıllık basit faiz oranı yüzde 9,25, yıllık bileşik faiz oranı yüzde 9,57 ve nihai fiyatı 97,577 TL seviyesine revize edidi.

Şeker Finansal Kiralama'nın finansman bonosunun yıllık basit faiz oranı yüzde 9,25 oldu!

Şeker Finansal Kiralama'nın 98 gün vadeli iskontolu finansman bonosunun yıllık basit faiz oranı yüzde 9,25, yıllık bileşik faiz oranı yüzde 9,57 ve nihai fiyatı 97,577 TL seviyesine revize edildi.

Engin Aksoy: Vodafone Park'ın altyapı yatırımı 10 milyon doları geçti!

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy yaptığı açıklamada Vodafone Park'ın altyapı yatırımının 10 milyon doları geçtiğini dile getirdi.

Hamdi Akın: Yap-işlet-devret modeli finansman modelidir!

CEO Club Banka Dışı Finans Zirvesi'nde konuşan Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, yap-işlet-devret modelinin günümüzde yanlış anlaşıldığını, finansman modeli olduğunu ifade etti....

Vodafone Arenanın finansmanı Haberi

Vodafone Arenanın finansmanı

Beşiktaş, 100 milyon dolar artı KDV’ye mal olan Vodafone Arena’yı kendi cebinden yaptı. Vodafone Arena Stadı, Bursaspor maçı ile açılacak ve Beşiktaş taraftarı uzun süredir hasret kaldığı stadına kavuşacak. Sportif anlamda Beşiktaşlılar için büyük mutluluk kaynağı…


Ancak işin bir de finansman boyutu var. Vodafone Arena’yı birlikte dolaştığımız Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yaşadıkları zorlukları anlatırken, finansmanı nasıl karşıladıklarını sordum. Öyle ya, Beşiktaş’ın son yıllarda yaşadığı mali krizi hepimiz biliyoruz. Fikret Orman, stada 100 milyon dolar artı KDV para harcadıklarını, bunun yüzde 100’ünü kendilerinin karşıladığını söyledi.


Locaları satarak parasıyla stadı yapmışlar. Vodafone’un inşaat sürecine doğrudan bir katkısı yokmuş. Vodafone, sponsorluk sözleşmesi gereği kulübe yıllık ödeme yapacak. Orman, bu noktada Vodafone’un maddi güvence sağlamasını da önemli bulduklarına dikkat çekti.


Fikret Orman, gayrimenkul sektöründe de faaliyetlerde...