05 / 05 / 2024

vodafone oksijen hollanda

vodafone oksijen hollanda

Türkiye’de önemli bir Ar-Ge istihdamı sağlayan ve son iki yıldır Vodafone Grubu’nun Küresel İnovasyon Merkezi olan OKSİJEN’in ürettiği Acil Arama Lokasyon Servisi Vodafone Hollanda tarafından kullanılmaya başlandı...

Beşiktaş Vodafone Arena Stadı'na 100 milyon TL yatırım yaptı!

Ekonomik sıkıntıdaki Beşiktaş, özel bir bankadan 100 milyon lira kredi aldı. Paranın büyük bölümü, önümüzdeki sezona yetiştirilmesi planlanan Vodafone Arena Stadı'na harcanacak. Beşiktaş, inşaatın aksamaması için yeni bir anlaşma imzaladı.

Fikret Orman: Vodafone Arena gelecek nesillere armağanımızdır!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman yaptığı açıklamada "2015 yılı, Beşiktaş'ın ve Türk sporunun en büyük projelerinden Vodafone Arena'nın tamamlandığı ve açılışının yapılacağı bir yıl olacak" dedi

Vodafone Arena için 100 milyon TL'lik anlaşma sağlandı!

Vodafone Arena Stadı'nın inşaatı için kaynak arayışlarını sürdüren Beşiktaş Yönetim Kurulu, sonunda muradına erdi. Siyah beyazlı kulüp, Aktifbank ile 100 milyon TL'lik kredi anlaşması imzaladı.

Altın Emlak Hollanda'da açıldı!

Türklerin Avrupa'da en sık tercih ettiği ülkelerden biri olan Hollanda, yerli ve yabancı kişi ve kuruluşların Türkiye'ye olan ilgilerinin de odak noktalarından biri olarak biliniyor.

Beşiktaş Kulübü, Vodafone Arena'dan şimdiden 100 milyon lira elde etti!

Beşiktaş Kulübü, Vodafone Arena'da önemli bir başarı öyküsüne imza atıyor. Siyah-beyazlılar, yapımına büyük bir hızla devam edilen yeni stadını inşaa ediyor. Elde edilen gelirlerin toplamı şimdiden 100 milyon lirayı aştı.

Gökhan Öğüt Vodafone Arena'yı ziyaret etti!

Beşiktaş Kulübü ile Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmalarından birine imza atan Vodafone Türkiye'nin CEO'su Gökhan Öğüt, yapımı devam eden Vodafone Arena'da işçilerin yeni yılını kutladı.

Beşiktaş Vodafone Arena inşaatında yılbaşı partisi düzenledi!

Beşiktaşlılar, yapımına devam edilen Vodafone Arena’da yılbaşı partisinde buluştu. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yılbaşı partisinde açıklamalarda bulundu..

Vodafone Arena inşaatı 1 yaşında!

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena Stadyumu inşaatı bugün 1 yaşına bastı. Vodafone Arena'nın temeli geçen yıl bugün atılmıştı. İşte Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın Vodafone Arena'nın 1. yaşını kutlayan o mesajı...

Vodafone Arena'ya 1.5 milyon euroya çim ekilecek!

Yönetim, Olimpiyat'taki zeminden çok çeken Bilic ve oyunculara Vodafone Arena'da bu sorunu yaşatmayacak. Orman, 500 bin euroluk çimi istemedi. Arena'da 1.5 milyon euroluk "Hibrit Çim" kullanılacak.

Beşiktaş Vodafone Arena'nın çatı inşaatına başlandı!

Beşiktaş'ın yapımı devam eden stadı Vodafone Arana'nın çatı inşaatına geçilmesi ve direklerin dikilmeye başlanması sebebiyle Başkan Fikret Orman ve yöneticilerin de katılımıyla bir tören düzenlendi.

Vodafone Arena son durum: Çatı montajına başlandı!

Vodafone Arena'da çatı montajına başlandı... Peki Vodafone Arena'nın çatısını ne zaman çatılacak? Beşiktaş Vodafone Arena Stadı ne zaman bitecek? Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Tottenham maçındaki gibi Vodafone Arena'da da elektriksiz kalacak mı?

Vodafone Arena'nın toplam maliyeti ne kadar?

Vodafone Arena çatı inşaatının başlaması sebebiyle yapılan törende konuşan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, devletin finanse etmediği büyük yatırım yapan tek takımın kendileri olduğunu söyledi..

Vodafone Arena'nın çatısının inşaatına başlandı!

Beşiktaş'ın yapımı devam eden stadı Vodafone Arana'nın çatı inşaatına geçilmesi ve direklerin dikilmeye başlanması sebebiyle Başkan Fikret Orman ve yöneticilerin de katılımıyla bir tören düzenlendi ve kurban kesildi.

vodafone oksijen hollanda Haberi

vodafone oksijen hollanda


Vodafone Türkiye bünyesinde bulunan OKSİJEN’in ürettiği yenilikçi teknolojiler, Avrupa’da kullanılmaya devam ediyor. Türkiye’de önemli bir Ar-Ge istihdamı sağlayan ve son iki yıldır Vodafone Grubu’nun Küresel İnovasyon Merkezi olan OKSİJEN’in ürettiği Acil Arama Lokasyon Servisi Vodafone Hollanda tarafından ve OKSİJEN Merkezi Lokasyon Platformu Telekom Austria Group tarafından da kullanılmaya başlandı.


18 Eylül 2013 – Vodafone Türkiye’nin Küresel İnovasyon Merkezi olan OKSİJEN, Avrupa’ya teknoloji ihraç etmeyi sürdürüyor. OKSİJEN’deki Türk mühendisler tarafından üretilen yeni teknolojiler şimdi de Hollanda ve Avusturya’da faaliyet gösteren operatörler tarafından  kullanılmaya başlandı.


Vodafone Hollanda, OKSİJEN’in Vodafone Grubu için ürettiği OKSİJEN Merkezi Lokasyon Platformu’nu, Acil Arama Servisi amacıyla kullanmaya başladı. Böylece Vodafone Hollanda aboneleri Acil Arama Servisi’ni kullandıkları anda, lokasyon bilgilerinin OKSİJEN platformları üzerinden otomatik olarak belirlenmesi ve ilgili merkeze iletilmesi...