04 / 05 / 2024

vodafone oksijen

vodafone oksijen

Türkiye’de önemli bir Ar-Ge istihdamı sağlayan ve son iki yıldır Vodafone Grubu’nun Küresel İnovasyon Merkezi olan OKSİJEN’in ürettiği Acil Arama Lokasyon Servisi Vodafone Hollanda tarafından kullanılmaya başlandı...

Vodafone Arena Stadı'na devlet desteği!

BJK Beşiktaş İnşaat ve Ticaret AŞ, Vodafone Arena'nın işletme sürecinde kullanılacak makina, teçhizat ve ekipmanlar için KDV istisnası ve gümrük vergisi muafiyeti getirildi. İşte ayrıntılar...

Vodafone Arena yatırım teşvikinden faydalanacak!

BJK Beşiktaş İnşaat ve Ticaret AŞ, Vodafone Arena'nın işletme sürecinde kullanılacak makina, teçhizat ve ekipmanlar için yatırım teşvikinden faydalanacak.

Beşiktaş Vodafone Arena için yatırım teşvikinden faydalanacak!

Beşiktaş, yeni stadı Vodafone Arena'nın işletme sürecinde kullanılacak makina, teçhizat ve ekimanlar için yatırım teşvikinden faydalanacak. Statta kullanılacak koltuk, ısıtma, aydınlatma gibi hizmetin kesintisiz sunulmasına yönelik yatırımlar için KDV ist

Beşiktaş Vodafone Arena'ya devlet desteği!

BJK Beşiktaş İnşaat ve Ticaret AŞ, Vodafone Arena'nın işletme sürecinde kullanılacak makina, teçhizat ve ekipmanlar için yatırım teşvikinden faydalanacak.

Vodafone Arena'nın çatı krizinde son durum!

BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, son günlerde çatı kriziyle gündeme gelen Vodafone Arena’ya dair önemli açıklamalarda bulundu. Orman sıkıntıyı doğrularken, hedeflerinin stadı 20 Eylül’de açmak olduğunu söyledi.

Fikret Orman: Vodafone Arena'nın yükseklik sorununu İBB ile aşacağız!

Beşiktaş Başkanı, Vodafone Arena’nın çatısıyla ilgili yükseklik sorununu İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte aşacaklarını belirterek, “Kadir Topbaş bugüne kadar her konuda bize yardımcı oldu” dedi.

Vodafone Arena'nın çatı inşaatı 1 Temmuz'da tamam!

VODAFONE Arena inşaatı tam gaz devam eden Beşiktaş'ta, çatıyla ilgili çalışmalar iyice hızlandı. Çatının tamamlanma süresinin 1 Temmuz olacağı belirtildi.

Vodafone Arena Stadı Eylül'de açılıyor!

Yapımı devam eden Vodafone Arena Stadı’nda yapılan 2015 Yılı 2. Olağan Divan Toplantısı’nda Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Vodafone Arena Stadı’na eylül ayı sonunda dönmek istediklerini söyledi.

İşte Vodafone Arena'nın inşaatının biteceği tarih!

Beşiktaş İnşaat A.Ş. Genel Müdürü İhsan Coşkun. Haberl903 adlı siteye konuştu. Coşkun, "Vodafone Arena'nın kaba inşaatı bitti. İnce işler, çatı işleri devam ediyor. Yönetimimizin de dediği gibi, stadı 29 Ekim 2015'e kadar bitirmek istiyoruz" dedi.

İhsan Coşkun: Vodafone Arena'nın kaba inşaatı tamam!

Beşiktaş İnşaat A.Ş. Genel Müdürü İhsan Coşkun Haber1903 adlı siteye konuştu. Coşkun, "Vodafone Arena'nın kaba inşaatı bitti. İnce işler, çatı işleri devam ediyor''dedi.

Vodafone Arena'nın kaba inşaatı tamamlandı!

2 Haziran 2013'te yapımına başlanan Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'da kaba inşaatı tamamlandı. Eksiklerinin tamamlanıp yeni sezona yetiştirilmesine çalışılıyor.

Vodafone Arena 29 Ekim'de açılacak!

Yeni İnönü Stadı projesi Vodafone Arena'da önemli bir eşik geride kaldı. Yeni mabedin kaba inşaatı tamamlandı. Dün inşaatı ziyaret eden Abdullah Gül, "Dünyanın en güzel stadı olacak" dedi.

Vodafone Arena'nın kaba inşaatı tamam!

Süper Lig'de tekrar zirveye yerleşen Beşiktaş'ın, Dolmabahçede yapımına devam edilen stadyumu Vodafone Arena'nın kaba inşaatı tamamlandı. Stadyumun bu yıl içinde açılması planlanıyor..

vodafone oksijen Haberi

vodafone oksijen


Vodafone Türkiye bünyesinde bulunan OKSİJEN’in ürettiği yenilikçi teknolojiler, Avrupa’da kullanılmaya devam ediyor. Türkiye’de önemli bir Ar-Ge istihdamı sağlayan ve son iki yıldır Vodafone Grubu’nun Küresel İnovasyon Merkezi olan OKSİJEN’in ürettiği Acil Arama Lokasyon Servisi Vodafone Hollanda tarafından ve OKSİJEN Merkezi Lokasyon Platformu Telekom Austria Group tarafından da kullanılmaya başlandı.


18 Eylül 2013 – Vodafone Türkiye’nin Küresel İnovasyon Merkezi olan OKSİJEN, Avrupa’ya teknoloji ihraç etmeyi sürdürüyor. OKSİJEN’deki Türk mühendisler tarafından üretilen yeni teknolojiler şimdi de Hollanda ve Avusturya’da faaliyet gösteren operatörler tarafından  kullanılmaya başlandı.


Vodafone Hollanda, OKSİJEN’in Vodafone Grubu için ürettiği OKSİJEN Merkezi Lokasyon Platformu’nu, Acil Arama Servisi amacıyla kullanmaya başladı. Böylece Vodafone Hollanda aboneleri Acil Arama Servisi’ni kullandıkları anda, lokasyon bilgilerinin OKSİJEN platformları üzerinden otomatik olarak belirlenmesi ve ilgili merkeze iletilmesi...