15 / 05 / 2024

Vodafone Park alt yapı yatırımı

Vodafone Park alt yapı yatırımı

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy yaptığı açıklamada Vodafone Park'ın altyapı yatırımının 10 milyon doları geçtiğini dile getirdi.

Beşiktaş, Vodafone Park'ın iskan belgesini aldı!

2020-2021 yılında şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş Kulübü, Vodafone Park'ın iskan belgesini aldı.

Altındağ Servis Park projesinin yapımında sona gelindi!

Ankara Altındağ'da, yapımına kısa bir süre önce başlanan "Servis Park" projesinin yapımı tamamlanıyor. ServisPark ile Altındağ'ın önemli bir sorununu daha çözülecek.

Engin Aksoy: Vodafone Park'ın altyapı yatırımı 10 milyon doları geçti!

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy yaptığı açıklamada Vodafone Park'ın altyapı yatırımının 10 milyon doları geçtiğini dile getirdi.

İzmir'de metro vagonu yer altı park alanı inşaatında göçük!

İzmir'de metro vagonları için inşa edilen yer altı park alanında göçük meydana geldi. Ekipler olay yerinde çalışmalar başlattı.

Altındağ Yıldız Park fiyat 2018!

Altındağ Yıldız Park fiyat 2018 bilgisi haberimizde yer alıyor. Ankara Altındağ'da hayata geçirilen proje 181 daire 7 ticaret alanından oluşuyor.

Beşiktaş Vodafone Park 407 milyona inşa edildi!

Beşiktaş,  Vodafone Park'ın maliyetinin tutarının 407 milyon 47 bin 190 TL olduğu açıkladı.

Vodafone Park, İspanya'da Yılın Projesi ödülünü kazandı!

Vodafone Park, İspanya'nın Barselona kentinde düzenlenen stat tasarımı ve gelişimi ödülleri 2017 organizasyonunda Yılın Projesi seçildi.

Ankara Altındağ'da 2018 yatırım yılı olacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Altındağ Belediyesi, yıl sonuna kadar kültür merkezi, park, aile sağlığı merkezi, anaokulu gibi yatırımlara ara vermeden devam edecek.

Deluxia Park Kartal ev fiyatları!

Teknik Yapı tarafından İstanbul Kartal'da hayata geçirilen Deluxia Park projesi 35 katlı rezidans bloğu ve altı katlı ofis bloğu olarak planlandı. Projede fiyatlar 418 bin TL'den başlıyor...

Kartal'ın en büyük parkı Yakacık'ta inşa ediliyor!

Kartal'ın en büyük parkı olma özelliğine sahip olacak, Yakacık Havuz Sokak'ta yapımı devam eden parkın çalışmalarını Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz yerinde inceledi...

Beşiktaş'tan şehit Tunç Uncu'nun ailesine ev!

Beşiktaş Kulübü, İstanbul'da geçen yıl Vodafone Park yakınında gerçekleşetirilen terör saldırısında şehit olan Kartal Yuvası mağazası çalışanı Tunç Uncu'nun ailesine ev hediye etti.

Altınordu Terminali ve Çikolata Park ihaleye çıkıyor!

Altınordu Terminali ve Çikolata Park'ın yenien ihale edileceğini ifade eden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, "AVM 2019'da hizmete girecek. TOKİ konutlarının lansmanını yakında açıklıyoruz" dedi.

Aksaray Piri Mehmet Paşa alt geçit projelerinde son durum!

Aksaray Belediyesi tarafında inşa edilecek Selçuklu Parkı projesi ile Piri Mehmet Paşa alt geçit projeleri AK Parti Aksaray Milletvekilleri ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı tarafından incelendi.

Vodafone Park alt yapı yatırımı Haberi

Vodafone Park alt yapı yatırımı

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy yaptığı açıklamada dördüncü yaşını kutlayan Vodafone Park'ın altyapı yatırımının 10 milyon doları geçtiğini belirtti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Beşiktaş'ın iç saha maçlarını oynadığı Vodafone Park'a dünyanın en ileri teknolojik altyapılarından birini kurduklarını dile getiren Aksoy, "Türkiye'nin en fazla teknoloji yatırımı yapılan stadyumu olan Vodafone Park'a yaptığımız sadece altyapı yatırımı 10 milyon doları aştı. Dünyadaki en iyi örnekleri inceledik ve küresel ortaklarla iş birliği yaptık. Vodafone Park'a dünyanın en ileri teknolojik altyapılarından birini kurduk. Biz bu yatırımla İstanbul'a ve Türk sporuna önemli bir eser kazandırdığımıza inanıyoruz." şeklinde konuştu.

Aksoy, yaptığı açıklamada, şunları ifade etti: 

"Bu altyapıyı Avrupa'da bir ilk olarak inşaat aşamasından itibaren planlı ve entegre bir biçimde hayata geçirdik. Vodafone Park'ı dünyadaki birçok...