29 / 07 / 2024

vodafone sağlık anlaşması

vodafone sağlık anlaşması

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt, Türkiye’ yi mobil iletişimde, dijitalleşmede dünya ligine çıkarma hedefi doğrultusunda herkese ilham vermeyi sürdüreceklerini belirterek 2014 gündemini açıkladı...

Sağlık turizminde 200 milyon doların üstünde anlaşma yapıldı!

İstanbul’da bu yıl ilk defa “1’nci Turabexpo Sağlık Turizmi Fuarı”, düzenlendi. Türk sağlık sektörüyle beraber Arap ve Türk Cumhuriyetleri’ndeki sağlık sektörü öncülerini buluşturan fuarda, 15 bine yakın ikili görüşme yapılırken, 200 milyon doların üzerinde anlaşmanın yapıldı.

Tamamlayıcı sağlık sigortası ile 600 hastanede tedavi imkanı!

Ana Sigorta’nın 16-60 yaş arası bireylere özel Yatarak Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ürününü temmuz ayı boyunca sabit fiyatla pazarlıyor. Sigorta yaptıranlar 60 ilde ve yaklaşık 600 anlaşmalı özel sağlık kuruluşunda fark ücreti ödemeden tedavi olabilecek.

Sağlık Bakanlığı maaş promosyonunda son durum! Sağlık Bakanlığı maaş promosyonu ne kadar, kaç TL olacak?

Sene sonunda pek çok kamu kurumlarında promosyon ödemesinin sağlanmasıyla sağlık çalışanları için ek ödemeler yapıldı. Peki, Sağlık Bakanlığı maaş promosyon anlaşması ne oldu? Sağlık Bakanlığı maaş promosyonu  kaç TL, ne kadar olacak?

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını alıyor!

Rönesans Sağlık Yatırım, Gaziantep Şehir Hastanesi'nin yüzde 51 payını almak için anlaşma yaptı. Rönesans'ın yanına yabancı bir ortak alabileceği belirtildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sağlık yatırımlarımızın kıymeti salgın döneminde çok iyi anlaşılmıştır!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "Muhalefetin sürekli eleştirdiği, 'gereksiz' dediği sağlık yatırımlarımızın kıymeti salgın döneminde çok iyi anlaşılmıştır." diye konuştu.

Neşe Kangüleç, Atakum'daki yazlığını sağlık çalışanlarına tahsis etti! 

Atakum Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Neşe Kangüleç, yazlık evini koronavirüs salgını ile mücadelede görev yapan ve bulaşma riski sebebiyle evlerine gidemeyen sağlık çalışanlarının kullanımına sundu. Kangüleç, Atakum'da yazlığı veya ikinci konutu olan herkese, evlerini açması çağrısı yaptı...

Körfez GYO likidite sağlayıcılık anlaşması süresini uzattı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı likidite sağlayıcılık işlemlerinin süresini 14 Ağustos 2018 tarihine kadar uzattı. 

Dünya Sağlık Örgütü İstanbul'da ofis açacak!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Avrupa Bölge Direktörü Jakab arasında DSÖ İstanbul Ofisi'nin kurulmasına ilişkin anlaşma imzalandı.

Konya Emlakçılar Odası'ndan sağlık anlaşması!

Konya Emlakçılar Odası ve Özel Konya Hospıtal Hastanesi sağlık hizmetleri sözleşmesi imzaladı. Sözleşme kapsamında oda üyelerine ve ailelerine 1 yıllık indirimli sağlık hizmeti verilecek.

AccorHotels ve Rixos Hotels ortaklık anlaşması imzaladı!

AccorHotels ile Rixos Hotels, lüks otelcilik pazarında büyüme stratejileri çerçevesinde stratejik ortaklık anlaşması imzaladı.

Kocaeli'de emlakçılara özel sağlık indirimi!

Kocaeli Konak Hastaneleri İzmit, Kocaeli Emlakçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile yaptığı anlaşmayla odanın üyeleri ve birinci derece yakınları Konak Hastaneleri İzmit, Konak Hastaneleri Gebze'den özel sağlık indirimden yararlanabilecek.

Isparta Bölge Sağlık Kampüsü Ocak ayında açılıyor!

Isparta Bölge Sağlık Kampüsü’nün önümüzdeki yıl ocak ayında açılması planlanıyor. 755 klinik kapasiteli tesiste 500 kişilik tek yataklı oda bulunacak. Yapım çalışması sürekli denetlenecek.

GE Sağlık, GAMA-Türkerler Hastane Yatırım Şirketleri'ne ortak oluyor!

GE Sağlık, GAMA Holding A.Ş. ve Türkerler İnşaat A.Ş. bugün, Sağlık Bakanlığı’nın iki stratejik kamu özel ortaklığı (PPP-Public Private Partnership) projesi olan İzmir ve Kocaeli Entegre Sağlık Kampüs Projeleri’nin geliştirilmesi için nihai bir anlaşma imzaladı.

vodafone sağlık anlaşması Haberi

vodafone sağlık anlaşması


Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt, Türkiye’yi mobil iletişimde, dijitalleşmede dünya ligine çıkarma hedefi doğrultusunda herkese ilham vermeyi sürdüreceklerini belirterek, "Bu doğrultuda 2014’te gündemimizde Türkiye’yi mobil iletişim ve dijitalleşmede dünya ligine çıkarmak var" dedi.


Yaptığı yazılı açıklamada, Barselona'da 27 Şubat'a kadar devam edecek olan ve 19’uncusu gerçekleşen Dünya GSM Birliği (GSMA) Mobil Dünya Kongresi'ni değerlendiren Öğüt, kongrenin bu yılki temasının  “Bir sonraki teknolojiyi yaratmak” olduğunu belirterek, geleceğin mobil trendi olarak mobil ödeme sistemleri ve makineler arası iletişim (M2M) teknolojisinin öne çıkacağını söyledi. 


Öğüt, mobil teknoloji dünyasına ışık tutan organizasyona her yıl olduğu gibi yıl da katılarak, dijital dönüşüm vizyonuyla geliştirdikleri yenilikçi teknoloji ve hizmetleri tanıttıklarını ifade ederek, bir sonraki teknolojiyi yaratmanın çalışma vizyonlarının bir parçası olduğundan bu yılki kongrenin kendileri...