29 / 04 / 2024

Tamamlayıcı sağlık sigortası ile 600 hastanede tedavi imkanı!

Tamamlayıcı sağlık sigortası ile 600 hastanede tedavi imkanı!

Ana Sigorta’nın 16-60 yaş arası bireylere özel Yatarak Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ürününü temmuz ayı boyunca sabit fiyatla pazarlıyor. Sigorta yaptıranlar 60 ilde ve yaklaşık 600 anlaşmalı özel sağlık kuruluşunda fark ücreti ödemeden tedavi olabilecek.



Son yıllarda sağlık sektöründe ilgi görmeye başlayan tamamlayıcı sağlık sigortası sektördeki rekabeti de artırdı. Bu ürünü SGK’lı vatandaşların hizmetine sunan şirketlerden biri de Ana Sigorta. 16-60 yaş arasındaki bireyler, özel Yatarak Tamamlayıcı Sağlık Sigortası (TSS) ürünüyle, SGK ve Ana Sigorta ile anlaşması olan özel sağlık kuruluşlarında, sağlık hizmetlerine fark ücreti ödemeden ulaşabilecekler.

Ana Sigorta, özel fiyat avantajıyla sunduğu Yatarak Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ürününü temmuz ayında da sabit fiyatla sigortalılarla buluşturacak. Bu avantajlı ürün, 60 ilde ve yaklaşık 600 anlaşmalı özel sağlık kuruluşunda sigorta yaptıranlara fark ücreti ödemeden tedavi imkânı sunuyor.

YILDA BİR DEFA MUAYENE HAKKI

Yatarak TSS ürünü, ihtiyaca göre tasarlanmış alternatif bir plan daha sunuyor. Her biri yatarak tedavi masraflarını yüzde 100 karşılayan bu planlardan Yatarak TSS+1, aynı zamanda yılda bir defa ayakta tedavi hizmeti de veriyor. Bu ürünleri alanlar, düşük prim ödeyerek, kaliteli ve yüksek standartlı sağlık hizmetlerine erişirken, geniş kapsamlı asistans hizmetleri ve özel hastane-doktor seçme imkânı da buluyor.

 


Geri Dön