16 / 05 / 2024

Tamamlayıcı sağlık sigortası ile 600 hastanede tedavi imkanı!

Tamamlayıcı sağlık sigortası ile 600 hastanede tedavi imkanı!

Ana Sigorta’nın 16-60 yaş arası bireylere özel Yatarak Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ürününü temmuz ayı boyunca sabit fiyatla pazarlıyor. Sigorta yaptıranlar 60 ilde ve yaklaşık 600 anlaşmalı özel sağlık kuruluşunda fark ücreti ödemeden tedavi olabilecek.



ÜCRETSİZ CHECK-UP DA VAR

Yatarak TSS ve Yatarak TSS +1 Ayakta Plan ürünü kapsamında tüm yeni sigortalılara ücretsiz check up hizmeti de veriliyor. Ayrıca paket dahilinde yılda 3 defa online diyetisyen, psikolog, doktor görüşmesi, diş check-up gibi hizmetler de var. Ana Sigorta Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Canan Yılmaz, sağlık sigortası ürünlerinin, bireylerin sağlık ihtiyaçlarını en yüksek kalitede ve en uygun maliyetle karşılayacağını belirterek, “Ürünümüz, müşterilerimizin geniş bir ağda, düşük primlerle kaliteli ve yüksek standartlarda sağlık hizmetine erişimine imkan veriyor” dedi.

Tamamlayıcı sağlık sigortası ile 600 hastanede tedavi imkanı!

Yatarak TSS’nin ailenin tüm bireylerini kapsayan ve belirli kriterler dahilinde yenileme garantisine de sahip bir ürün olduğunu belirten Yılmaz, “Ürünümüz sadece sigortalılarımıza değil, aynı zamanda 0-24 yaş arası çocuklarına ve yeni doğan bebekler için de tasarlandı. ANA Sigorta olarak, sigortalılarımızın ihtiyaçlarını karşılayacak çözümler sunmaya devam edeceğiz” dedi.


Geri Dön