28 / 04 / 2024

Akbanklı 18-30 yaşında olanlara tamamlayıcı sağlık sigortası!

Akbanklı 18-30 yaşında olanlara tamamlayıcı sağlık sigortası!

Akbank Mobil uygulamasıyla gençler için büyük bir fırsat sunuyor! 18-30 yaş arasında bir Akbank müşterisiyseniz sağlığınızı Aksigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile güvence altına alabilirsiniz. Tamamlayıcı Sağlık Sigortanızın yıllık prim tutarı 1.500 TL'ye kadar Akbank tarafından karşılanacak.



Akbank Mobil ile gençler için yeni ve alışılagelmiş bir avantaj sunuyor. 18-30 yaş arasındaki Akbank müşterileri artık sağlıklarını Aksigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile koruma altına alabilirler. SGK anlaşmalı özel hastanelerde muayene olurken fark ücreti ödeme zorunluluğu olmayacak. Akbank'ın kampanyasına göre 1.500 TL'ye kadar prim tutarı Akbank tarafından karşılanacak.

Kampanyaya nasıl katılabilirim?

"1025SAGLIK23" davet kodunu kullanarak Akbank Mobil uygulamasından Akbank müşterisi olabilir ve Tamamlayıcı Sağlık Sigortası indiriminden hemen yararlanmaya başlayabilirsiniz.

Kampanya koşulları 

Kampanyadan sadece Akbank Mobil uygulaması üzerinden ilk kez Akbank müşterisi olanlar yararlanabilirler. Bu kampanya 18-30 yaş arasındaki müşteriler için geçerlidir. Her bir müşterinin alabileceği en fazla Tamamlayıcı Sağlık Sigortası indirim tutarı 1.500 TL değerindedir. Bu fırsat sadece "025SAGLIK23" davet kodu kullanılarak Akbank Mobil uygulaması üzerinden başvuru yapanlar için geçerlidir. Kampanyadan her müşteri yalnızca bir kez yararlanabilir.

Akbanklı 18-30 yaşında olanlara tamamlayıcı sağlık sigortası!

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası kampanyasından yararlanmak için sigortanın ödemesinin Akbank bireysel kredi kartı ya da debit kartı ile yapılması gerekmektedir.  Kampanya kapsamında kazanılan indirim tutarı sigorta başlangıç tarihinden itibaren 15 gün içinde ilgili kredi kartı ya da debit kartına yansıtılacaktır. Yani, sigorta başlangıcınızdan itibaren en geç 15 gün içinde bu indirim hesabınıza aktarılacaktır. 

İndirim tutarının hesaba yansıtılabilmesi için ilgili poliçenin hala yürürlükte olması gereklidir.  İndirim tutarı yansıtılmadan önce sigorta poliçeniz aktif durumda olmalıdır. Poliçenin 30 gün içinde iptal edilmesi halinde, daha önce alınmış olan indirim tutarı geri alınacaktır. Dolayısıyla sigortanızı 30 gün içinde iptal ettiğinizde kampanyadan kazandığınız indirim tutarı geri alınır. 11 Ekim - 31 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerlidir.  Kampanya kapsamında kazanılan indirim tutarı karşılığında para iadesi yapılmamaktadır. Akbank T.A.Ş., kampanyayı durdurma, sonlandırma veya kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. 

Kaan Gür nereden mezun oldu? Akbank’ta hangi alanlarda çalıştı?

Akbank’tan kaçırılmaz Watsons kampanyası!

Akbank’ın genel müdürlük koltuğunda artık yeni bir isim oturacak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön