27 / 04 / 2024

Kaan Gür nereden mezun oldu? Akbank’ta hangi alanlarda çalıştı?

Kaan Gür nereden mezun oldu? Akbank’ta hangi alanlarda çalıştı?

Kaan Gür kimdir? İş hayatına nerede başladı? Hangi görevlerde yer aldı? Akbank’ta hangi pozisyonda görev yapıyor? İşte Kaan Gür ile ilgili tüm merak edilen detaylar...



Kaan Gür, Gazi Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü’nden mezun oldu. Daha sonra Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Executive İşletme Yönetimi yüksek lisans programını tamamladı.

İŞ HAYATINA NEREDE BAŞLADI?

Kaan Gür, iş hayatına farklı bir özel sektör bankasında başladı. Kurumsal, Ticari ve KOBİ Bankacılığı alanlarında Şube ve Bölge Müdürlüğü yapan Kaan Gür, KOBİ işkolundan sorumlu Pazarlama Koordinatörü olarak çalıştı.

Kaan Gür nereden mezun oldu? Akbank’ta hangi alanlarda çalıştı?

AKBANK’A KATILDI

20112’de Akbank’a KOBİ Bankacılığından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak katılan Kaan Gür, görevini 2013-2017 yıllarında Nakit Yönetimi ve Dış Ticaret bölümlerinin de dahil olduğu Ticari Bankacılık iş kolundan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak sürdürdü.

HANGİ GÖREVLERİ YÜRÜTTÜ?

Bunun yanı sıra, Akbank’ta görev yaptığı sürede Ak Finansal Kiralama’da Yönetim Kurulu Başkanı ve Ak Yatırım Menkul Değerler’de Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı vazifelerini de yerine getirdi.

2017-2023 yıllarında bir özel sektör bankasında Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalışan Kaan Gür, bankanın kurumsal, teknolojik, insan ve kültür başta olmak üzere önemli pek çok alanda dönüşümüne başarıyla liderlik etti.

Kaan Gür nereden mezun oldu? Akbank’ta hangi alanlarda çalıştı?

YÖNETİM KURULU ÜYESİ VE GENEL MÜDÜR OLDU

2023 yılı Ekim ayından itibaren Akbank Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev almaya başlayan Kaan Gür, görevine başarıyla devam ediyor.

Prof. Dr. Gülay Barbarosoğlu hangi alanlarda çalıştı? Arçelik’te hangi görevi yürütüyor?

Levent Demirağ, Maliye Bakanlığı’nda hangi görevde yer aldı? Hangi alanlarda çalıştı?

Hakan Bulgurlu, Hong Kong’da hangi alanda çalıştı? Hangi şirketin CEO’su olarak görev yapıyor?

Geri Dön