30 / 04 / 2024

Akbank’tan kaçırılmaz Watsons kampanyası!

Akbank’tan kaçırılmaz Watsons kampanyası!

Mobilden Akbank müşterisiyseniz, Watsons'ta kaçırmamanız gereken bir fırsat sizi bekliyor! "1026WATSONS450" kodunu kullanarak, ilk alışverişinizde 150 TL indirim fırsatı. Üstelik bu fırsata ek olarak yapacağınız alışverişlerde 300 TL'ye kadar iade alın. İşte kampanya detayları…



Akbank, güzellik ve kozmetik sektöründe öne çıkan Watsons için mükemmel bir fırsat sunuyor. Belirli tutarda alışveriş yapanlara 300 TL’ye varan para iadesi sunuluyor. Yani, Watsons’tan 300 TL’ye kadar Akbank sayesinde indirimli alışveriş yapabileceksiniz. 

Kampanyaya nasıl katılabilirim?

Akbank mobil uygulamasına "1026WATSONS450" davet koduyla kayıt olun, Watsons alışverişlerinizde 150 TL'lik hoş geldin indirimini yakalayın. Kasım ve Aralık aylarında, Akbank kredi kartlarınızla Watsons'ta yapacağınız her ay 750 TL ve üzeri alışverişlerinizde ekstra 150 TL iade alın, toplamda 300 TL'ye kadar iade kazancından yararlanarak. toplamda 450 TL'lik  indirim yakalayın. Fırsattan yararlanmak için 5 Kasım tarihine kadar. "1026WATSONS450" koduyla Akbank mobil uygulamasına kaydolmanız gerekiyor.

Akbank’tan kaçırılmaz Watsons kampanyası!

Kampanyaya katılım koşulları nedir?

2 ile 31 Ekim 2023 tarihleri arasında bu özel kodla mobil üzerinden kayıt olup tüm gerekli formları dolduran kişiler kampanyaya dahil olabilecek. Akbank'a ilk kez katılan müşteriler, Kasım ve Aralık aylarında Watsons'tan yapacakları her 750 TL'lik alışverişte Axess ya da Wings kredi kartları ile 150 TL iade alabilecek. Bu iki ay içerisinde toplamda 300 TL'ye kadar iade kazanma şansı kazanacaklar.  Kasım ayında yapılan alışverişler için iade Aralık'ta, Aralık alışverişleri için ise Ocak 2024'te hesaplara aktarılacak. Bu kampanyadan faydalanabilmek için Bireysel Bankacılık Hizmet Sözleşmesi'ni mobil uygulamadan veya şubeden onaylamak gereklidir.

Kampanya ne zamana ve nerede geçerlidir?

150 TL değerindeki özel Watsons indirim kodunuzun son kullanma süresi 30 Kasım 2023, saat 23:59'dur. Bu süre geçtikten sonra kodunuzu kullanmanız mümkün olmayacaktır. Bu avantajlı kodunuzu hem Watsons'ın fiziksel mağazalarında hem de online alışverişlerde değerlendirebilirsiniz. Mağaza içerisinde kasaya geldiğinizde bu kodu kullanmak istediğinizi belirtmeniz halinde indiriminiz aktarılacaktır. Eğer online alışveriş tercih ederseniz sepetinizde "indirim kodu" bölümüne bu kodu yazıp uygulamanız durumunda indiriminiz otomatik olarak sepette görüntülenecektir.

Akbank’ın genel müdürlük koltuğunda artık yeni bir isim oturacak!

Emekliye müjde Akbank'tan geldi: Emekliler işte şimdi bayram edecek!

O bankanın müşterilerinin hesabına 2 gün içinde 2 bin TL yatacak! Vakit kaybetmeden başvurun!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön