14 / 05 / 2024

Vodafone santral merkezi

Vodafone santral merkezi

Vodafone Diyarbakır Santral Merkezi’ni, 19 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirdi. Merkez, Batman, Şanlıurfa, Siirt, Şırnak, Malatya, Elazığ, Mardin ve Adıyaman olmak üzere toplam 9 şehirde hizmet vermeye başladı.

Vodafone Arena bugün açılıyor!

350 milyon lira maliyetle yapılan Vodafone Arena bugün 17.00’de Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu tarafından açılacak. Yapımı 3 yılda tamamlanan stat konser arenası, yaşam alanı ve moda merkezi olarak da hizmet verecek.

Vodafone Arena’da Kalekim imzası!

Beşiktaş’ın yeni stadyumu Vodafone Arena’nın yapımında, Türkiye yapı kimyasalları sektörünün öncü ve lider firması Kalekim ürünleri tercih edildi. Vodafone Arena, aynı zamanda konser arenası, yaşam alanı ve moda merkezi olarak da hizmet verecek.

Vodafone Red Academy Taksim'de açıldı!

Şirketin kurumsal eğitim ve gelişim merkezi Vodafone Red Academy 550 metrekare alana sahip 7 katlı bir binada hizmet veriyor.

Vodafone Red Academy'nin Taksim'deki binası açıldı!

Vodafone Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, Vodafone, çalışanlarına yatırım yapmaya devam ediyor. Vodafone, Red Academy Eğitim ve Gelişim Merkezi'nin İstiklal Caddesi'ndeki yeni binasının açılışını yaptı.

2004 yılında Silahtarağa Elektrik Santralı kültür merkezi olacakmış!

2004 yılında Silahtarağa'daki tarihi elektrik santralı binası, İstanbul Bilgi Üniversitesi'ne 20 yıllığına kiraya verilecekmiş. 117 dönüm yüzölçümü olan 30 ayrı binadan oluşan kompleks, müze/kültür merkezi olarak restore edilecekmiş.

Vodafone Dijital Operasyon Merkezi 24 milyon TL maliyetle hayata geçirildi!

Vodafone, yeni Dijital Operasyon Merkezi'ni hayata geçirdi. Son teknolojilerle inşa edilen Dijital Operasyon Merkezi, yaklaşık 24 milyon TL'lik yatırımla hayata geçti...

Vodafone Dijital Operasyon Merkezi kurdu!

Vodafone Türkiye, yeni Dijital Operasyon Merkezi’ni hayata geçirdi. En son teknolojilerle inşa edilen merkez, 24 milyon TL’lik yatırımla kuruldu. Toplam 16 bin 500 metrekare alana sahip olan merkezde, 1.350 kişi istihdam ediliyor.

İstanbul Tahkim Merkezi olacak!

Mehmet Şimşek, Vodafone Türkiye ana sponsorluğunda, Capital ve Ekonomist Dergileri öncülüğünde düzenlenen "CEO Club Buluşmaları"na katıldı. Şimşek "stanbul'un Tahkim Merkezi yapılmasına yönelik yasa bu hafta Meclis'ten geçecek" dedi.

Vodafone Diyarbakır Santral Merkezi’ni, 19 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirdi!

Vodafone Diyarbakır Santral Merkezi’ni, 19 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirdi. Merkez, Batman, Şanlıurfa, Siirt, Şırnak, Malatya, Elazığ, Mardin ve Adıyaman olmak üzere toplam 9 şehirde hizmet vermeye başladı.

Vodafone, Diyarbakır Santral Merkezi'ni açtı!

Vodafone Türkiye, bölgedeki 9 ile hizmet verecek olan Diyarbakır Santral Merkezi'ni hizmete açtı. Santral Merkezi'nin, Diyarbakır'ın yanı sıra Batman, Şanlıurfa, Siirt, Şırnak, Malatya, Elazığ, Mardin ve Adıyaman'a hizmet sunacağı belirtildi...

Vodafone Şanlıurfa'da çağrı merkezi açtı!

Vodafone Şanlıurfa Çağrı Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt, açılışta yaptığı konuşmada, Türkiye'nin dijital dönüşüm sürecine katkıda bulunmak istediklerini söyledi...

Vodafone Oksijen'den Avrupa'ya 2 çözüm daha!

Türkiye’de önemli bir Ar-Ge istihdamı sağlayan ve son iki yıldır Vodafone Grubu’nun Küresel İnovasyon Merkezi olan OKSİJEN’in ürettiği Acil Arama Lokasyon Servisi Vodafone Hollanda tarafından kullanılmaya başlandı...

Vodafone, Türkiye'nin en büyük veri merkezini açtı!

Vodafone Türkiye, 80 milyon TL yatırımla İstanbul'da kurduğu yeni veri merkezinin açılışını gerçekleştirdi. 9 bin metrekarelik alana sahip merkez, Türkiye'nin en büyük veri merkezi olma özelliği taşıyor...

Vodafone santral merkezi Haberi

Vodafone santral merkezi


Vodafone Türkiye, bölgedeki 9 ile birden hizmet verecek olan Diyarbakır Santral Merkezi’ni, 19 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirdi. Merkez, Batman, Şanlıurfa, Siirt, Şırnak, Malatya, Elazığ, Mardin ve Adıyaman olmak üzere toplam 9 şehirde hizmet vermeye başladı. Bölgedeki tüm illeri tek çatı altında toplayan Merkez, Türkiye’de en yoğun trafiğin taşındığı 5. merkez olma özelliği taşıyor. 


Diyarbakır Santral Merkezi’nde, IP teknolojileri kullanılarak müşterilere çok daha hızlı ve kaliteli hizmet sunulacak. Merkezde sunulan HD ses kalitesi, sesin karşı tarafa çok daha net iletilmesini sağlayan ve kullanıcılara çok daha doğal bir ses deneyimi sunan bir teknoloji olarak dikkat çekiyor. Toplam 2 bin 200 metrekare kapalı alana sahip olan santral, aynı anda 3.5 milyon aboneye hizmet verme kapasitesine sahip. 


Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan...