27 / 04 / 2024

Vodafone Şanlıurfa'da çağrı merkezi açtı!

Vodafone Şanlıurfa'da çağrı merkezi açtı!

Vodafone Şanlıurfa Çağrı Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt, açılışta yaptığı konuşmada, Türkiye'nin dijital dönüşüm sürecine katkıda bulunmak istediklerini söyledi...




Vodafone Şanlıurfa Çağrı Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.


Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt, açılışta yaptığı konuşmada, Türkiye'nin dijital dönüşüm sürecine katkıda bulunmak istediklerini söyledi.


Türkiye'de 12 milyar liralık yatırımlarının bulunduğunu anlatan Öğüt, abone sayılarının her geçen gün arttığını ve kurumsal olarak büyüdüklerini ifade etti.


Müşteri ihtiyaçlarına hızlı cevap verebilmek için Tükiye'nin her yerine çeşitli yatırımlar yaptıklarını belirten Öğüt, ülkenin her tarafına aynı kalitede hizmet götürmeyi amaçladıklarını dile getirdi.


Şanlıurfa'nın ülkenin en genç nüfusuna sahip olduğunu, bunun için burada çağrı merkezi açmayı uygun bulduklarını aktaran Öğüt, şunları kaydetti:


"Anadolu'da istihdama katkı sağlamak üzere bir fırsat olarak görüyoruz. Çağrı merkezlerimiz Anadolu'nun çeşitli illerinde faaliyet gösteriyor. Şanlıurfa Çağrı Merkezi, yatırımlarımızın en yeni halkası olarak bu konuya verdiğimiz önemin somut bir göstergesidir. Dijital dönüşüm hareketi kapsamındaki yatırımlarımızla Anadolu'ya, ülkemiz ekonomisine ve istihdamına katkıda bulunmanın gururunu yaşıyoruz. İstanbul, Ankara, Afyon, Elazığ ve Samsun'dan sonra Vodafone Türkiye'nin ödüllü müşteri hizmetleri operasyonunun son halkası olarak Şanlıurfa çağrı merkezini ekledik."


Çağrı merkezinin 350 kişiye istihdam sağlayacağını vurgulayan Öğüt, "Müşteri hizmetlerine gelen çağrıları karşılayacak olan merkezimiz, dış arama hizmetleri de gerçekleştirilecek. Vodafone'un 'Mobil Yardım', 'Sesli İmza' ve 'Cihaz Kaşifi' gibi ödüllü, en ileri müşteri hizmetleri uygulamalarını Türkiye genelindeki abonelerinin hizmetine sunulacak olan Şanlıurfa Çağrı Merkezi, aylık 3 milyon dakika, yıllık ise 36 milyon dakika çağrı trafiği potansiyeline sahip" dedi.


Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ise kentin, gelecek yıllarda Türkiye ve Ortadoğu'nun en önemli ticaret ve turizm merkezlerinden biri olacağını ve yapılan yatırımların bu maksatla gerçekleştirildiğini ifade etti.


Konuşmaların ardından Öğüt, Fakıbaba ve Şanlıurfa Vali Vekili Ramazan Seçilmiş açılış kurdelesini keserek çalışanlarla bir süre sohbet etti.


Bu arada doğum günü olan bir aboneyi arayarak tebrik eden Fakıbaba, bu kişiyi Şanlıurfa'ya davet etti.


Açılışa, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Kurul Üyesi Galip Zerey, Ak Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç ve vatandaşlar katıldı.



AA


 



Geri Dön