10 / 05 / 2024

vodafone türkiye şanlıurfa çağrı merkezi

vodafone türkiye şanlıurfa çağrı merkezi

Vodafone Şanlıurfa Çağrı Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt, açılışta yaptığı konuşmada, Türkiye'nin dijital dönüşüm sürecine katkıda bulunmak istediklerini söyledi...

Türkiye'de kaç kişi kendi memleketinde yaşıyor?

Türkiye'de kendi memleketinde yaşayanlar tek tek incelendi. Eğer herkes kendi memleketinde yaşasaydı  en kalabalık şehir Şanlıurfa olacaktı. 

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı bina inşaatı yaptıracak. İşte ihale detayları...

TOKİ’den Şanlıurfa Ceylanpınar’da 130 tane ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri açıklandığı ilk günden itibaren tüm Türkiye’nin gündeminde. TOKİ Şanlıurfa Ceylanpınar ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Şanlıurfa Ceylanpınar Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye ilçesinde kat karşılığı bina inşaat işi ihale edecek. İhale 18 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Eyyübiye'de 18.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

T.C. Şanlıurfa 1. İcra Dairesi, Şanlıurfa ili, Eyyübiye ilçesi, Koçören Mahallesi, 215 ada 62 parselde yer alan fabrika ve arsasını 18 milyon 670 bin 740 TL'ye satıyor...

Türk Kızılay, Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat yaptıracak, ihale 13 Ağustos 2021 tarihinde yapılacak.

Şanlıurfa Eyyübiye'de 55.9 milyon TL'ye icradan satılık 3 gayrimenkul!

T.C. Şanlıurfa 3. İcra Dairesi, Şanlıurfa ili, Eyyübiye ilçesi, Kendirci Mahallesi'nde yer alan 3 gayrimenkulü 55 milyon 879 bin 882 TL'ye satıyor...

Türkiye'nin terörden arındırdığı bölgelerde imar ve inşa faaliyetleri tam gaz!

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin yaptığı açıklamada Fırat'ın batısında ve doğusunda Türkiye'nin terörden arındırdığı bölgelerde imar ve inşa faaliyetlerinin son hızla devam ettiğini söyledi.

Şanlıurfa´da kağıt toplayan aileye kira yardımı!

Şanlıurfa Valiliği kağıt toplayıcılığı yapan 21 Suriyeli aileye  kira yardımı yapacak. 

Şanlıurfa'da Ekim ayında 2 bin 644 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu'ndan yayınlanan verilere göre; 2020 yılı Ekim ayı içerisinde Şanlıurfa’da 2 bin 644 konut satıldı.

Şanlıurfa için acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Şanlıurfa'da bir binanın belediyenin hizmet binasına dönüştürülmesi mecliste!

Şanlıurfa ili Eyyübiye ilçesinde hasta yakınları misafirhanesi olarak kurulacağı söylenen bir binanın belediyenin hizmet binasına dönüştürülmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa için acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa ili Karaköprü ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

vodafone türkiye şanlıurfa çağrı merkezi Haberi

vodafone türkiye şanlıurfa çağrı merkezi


Vodafone Şanlıurfa Çağrı Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.


Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt, açılışta yaptığı konuşmada, Türkiye'nin dijital dönüşüm sürecine katkıda bulunmak istediklerini söyledi.


Türkiye'de 12 milyar liralık yatırımlarının bulunduğunu anlatan Öğüt, abone sayılarının her geçen gün arttığını ve kurumsal olarak büyüdüklerini ifade etti.


Müşteri ihtiyaçlarına hızlı cevap verebilmek için Tükiye'nin her yerine çeşitli yatırımlar yaptıklarını belirten Öğüt, ülkenin her tarafına aynı kalitede hizmet götürmeyi amaçladıklarını dile getirdi.


Şanlıurfa'nın ülkenin en genç nüfusuna sahip olduğunu, bunun için burada çağrı merkezi açmayı uygun bulduklarını aktaran Öğüt, şunları kaydetti:


"Anadolu'da istihdama katkı sağlamak üzere bir fırsat olarak görüyoruz. Çağrı merkezlerimiz Anadolu'nun çeşitli illerinde faaliyet gösteriyor. Şanlıurfa Çağrı Merkezi, yatırımlarımızın en yeni halkası olarak bu konuya verdiğimiz önemin somut bir göstergesidir. Dijital dönüşüm hareketi kapsamındaki...