26 / 07 / 2024

şanlıurfa vodafone çağrı merkezi nerede

şanlıurfa vodafone çağrı merkezi nerede

Vodafone Şanlıurfa Çağrı Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt, açılışta yaptığı konuşmada, Türkiye'nin dijital dönüşüm sürecine katkıda bulunmak istediklerini söyledi...

6 Şubat depremlerinden sonra Şanlıurfa'dan korkutan rakam! Tam 6 bin 736 bina yıkıldı!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa'da, ağır hasarlı 7 bin 829 bağımsız bölümden 6 bin 736'sının yıkımı yapıldı.

Şanlıurfa'da depremlerde ağır hasar gören 63 okulun yerine yenileri inşa edilecek!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa'da yıkımı için karar verilen ağır hasarlı toplam 63 okulun yerine çelik konstrüksiyon yapılar inşa edilecek.

TOKİ Şanlıurfa'da 246 konut ve 223 dükkan inşa ediyor!

Yatırımlarına hızlı bir şekilde devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa'da tam 246 konut ve 23 dükkan inşa edecek. İşte detaylar…

TOKİ Şanlıurfa'da 246 konut ve 223 dükkanlık yeni proje inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa'da 246 konut ve 23 dükkanlık yeni proje inşa edecek.

Şanlıurfa'daki Eyyüpnebi Külliyesi inşaatında sona gelindi!

Peygamberler Şehri Şanlıurfa'ya yakışır projeleri birer birer inşa eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyüpnebi Külliyesi'nin inşaatını da tamamlıyor.

Şanlıurfa'ya Sabır Evleri inşa ediliyor!

Şanlıurfa'da peygamber kabirlerinin yer aldığı Viranşehir ilçesindeki Eyyüp Nebi Mahallesi'ne, TOKİ ve Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle ziyaretçilerin kalabileceği "Sabır Evleri" inşa ediliyor.

Şanlıurfa Döşeme Camisi ibadete açıldı!

Şanlıurfa Balıklıgöl’de bulunan ve 5 yıldır kapalı olan Tarihi Döşeme Camisi’nin restorasyonu tamamlandı.  8 asırlık cami uzun süren çalışmalarının ardından ibadete açıldı...

Şanlıurfa'daki 800 yıllık Döşeme Camii yeniden açılıyor!

Şanlıurfa'nın simgesi haline gelen Balıklıgöl Yerleşkesi'nde yer alan, zeminindeki kayma ve su sızıntısı sonucunda 5 yıl boyunca kapalı halde bulunan 800 yıllık Döşeme Camii restore edildi. Zemini sağlamlaştırılan caminin Ramazan ayında ibadete açılması planlanıyor.

Şanlıurfa Hilvan'a yeni kütüphane inşa ediliyor!

Eğitime ve gençliğe önem veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Hilvan’da temelini attığı İlçe Kütüphanesinin çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Şanlıurfa Çinli yatırımcılar için hazır!

2007'de Şanlıurfa Milletvekili seçilen A.Emin Önen, Şanlıurfa'yı Çinli yatırımcılara tanıtıyor. Bölgenin yatırım potansiyelleri Çince kitapçıkları haline getirilerek, öneriler yapıldı. 

İbrahim Tatlıses'ten Şanlıurfa'ya yatırım çağrısı!

Şanlıurfa'yı ziyaret eden İbrahim Tatlıses burada iş insanlarına çağrıda bulundu. Tatlıses, "Karlı bir yatırım yapmak isteyen tüm iş insanlarını Şanlıurfa'ya davet ediyorum" diye konuştu.

Şanlıurfa Siverek İdare Binası açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Siverek İdare Binasını hizmete açtı.

Şanlıurfa Bahçelievler Sağlıklı Yaşam Kadın Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi inşaatını tamamladığı Bahçelievler Sağlıklı Yaşam Kadın Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

şanlıurfa vodafone çağrı merkezi nerede Haberi

şanlıurfa vodafone çağrı merkezi nerede


Vodafone Şanlıurfa Çağrı Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.


Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt, açılışta yaptığı konuşmada, Türkiye'nin dijital dönüşüm sürecine katkıda bulunmak istediklerini söyledi.


Türkiye'de 12 milyar liralık yatırımlarının bulunduğunu anlatan Öğüt, abone sayılarının her geçen gün arttığını ve kurumsal olarak büyüdüklerini ifade etti.


Müşteri ihtiyaçlarına hızlı cevap verebilmek için Tükiye'nin her yerine çeşitli yatırımlar yaptıklarını belirten Öğüt, ülkenin her tarafına aynı kalitede hizmet götürmeyi amaçladıklarını dile getirdi.


Şanlıurfa'nın ülkenin en genç nüfusuna sahip olduğunu, bunun için burada çağrı merkezi açmayı uygun bulduklarını aktaran Öğüt, şunları kaydetti:


"Anadolu'da istihdama katkı sağlamak üzere bir fırsat olarak görüyoruz. Çağrı merkezlerimiz Anadolu'nun çeşitli illerinde faaliyet gösteriyor. Şanlıurfa Çağrı Merkezi, yatırımlarımızın en yeni halkası olarak bu konuya verdiğimiz önemin somut bir göstergesidir. Dijital dönüşüm hareketi kapsamındaki...