24 / 07 / 2024

Volkan Avcıoğlu

Volkan Avcıoğlu

Aryagrup Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Volkan Avcıoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Eylül'de Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Vedat Günyol Caddesi'nde kuruldu.

Güneşoğlu Elektrik Orman Ürünleri Palet Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşoğlu Elektrik Orman Ürünleri Palet Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Osman Demir tarafından kuruldu.

Yzb Yüzbaşıoğlu İnşaat Ve Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yzb Yüzbaşıoğlu İnşaat Ve Reklam Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Kara Yüzbaşıoğlu tarafından kuruldu.

Taşoğlu Grup Yapı İnşaat Metal Hırdavat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşoğlu Grup Yapı İnşaat Metal Hırdavat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Murat Bektaşoğlu tarafından tarafından kuruldu.

Naccar Oğlu İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Naccar Oğlu İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 120 bin TL sermaye bedeli ile Ghassan Najjar tarafından kuruldu.

Pirinçoğlu Bgm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pirinçoğlu Bgm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kenan İmirzalıoğlu: Miami’den ev almadık!

Kenan İmirzalıoğlu, yapımcı Erol Avcı ve 'İçerde' dizisine yeni katılan Uğur Yücel'le Etiler Zerafet'te bir araya geldi. Oyuncu, eşi Sinem Kobal'la gittiği Güney Amerika tatilinde Miami Beach Star Island'da ev aldıkları iddialarına da açıklık getirdi.

Gökhan Avcıoğlu Mimarlık Okulu açacak!

Biz hep bina inşa eden bir kültüre sahip olduk’ diyen Mimar Gökhan Avcıoğlu, kendi macerasının da ‘atalarının’ yaptığı gibi bu kültürden etkilenerek başladığını söylüyor.

Gökhan Avcıoğlu mimarlık vakfı kurdu!

Gökhan Avcıoğlu, kendi mimarlık ofisinin desteğiyle bir mimarlık vakfı kurdu ve okul açmaya hazırlanıyor. Mimarlık eğitiminin de sanatta olduğu gibi ‘doğuştan’ yetenekle başladığını belirten Avcıoğlu, “Yetenek keşfedeceğiz” diyor

Gökhan Avcıoğlu Mimarlık'a Green Good Design Awards'tan ödül!

Dünyanın en iyi sürdürülebilir yeşil tasarım ürünlerini onurlandırmak amacıyla düzenlenen Green Good Design Awards'ta Türkiye'den Gökhan Avcıoğlu Mimarlık iki projesiyle ödüle değer görüldü.

Mevlüt Çavuşoğlu: Antalya Türkiye’nin kongre merkezi olacak!

Dışişleri ve Avrupa Birliği Bakanlıkları ’nın Antalya temsilcilikleri, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve AB Bakanı Volkan Bozkır ’ın katıldığı törenle hizmete girdi.

Aryagrup Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aryagrup Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Volkan Avcıoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Eylül'de Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Vedat Günyol Caddesi'nde kuruldu.

Gökhan Avcıoğlu: Projelerin çoğu otobana bağlı, şehre değil!

Ezberbozan bir mimar olan ödüllü Gökhan Avcıoğlu, tek tek bakıldığında çok iyi işler çıktığını ancak 100 yıl sonra bu konutların büyük bölümünün yenilenemeyeceğini ve yıkılması gerekeceğini söylüyor.

Mimar Doğan Avcıoğlu, üçüncü havalimanı bölgesindeki hastaneye imza atacak!

Türkiye'ye yabancı yatırımlar hız kesmiyor. ABD 'li dev bir grup, 3 'üncü Havalimanı bölgesine kuracağı 300 milyon dolarlık hastane için mimar Avcıoğlu ile el sıkıştı

Volkan Avcıoğlu Haberi

Volkan Avcıoğlu

Aryagrup Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Volkan Avcıoğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Eylül'de kuruldu.


Aryagrup Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü mühendislik ,mimarlık hizmetleri vermek ,projeler üretmek, bunların müşavirlik,danışmanlık ,aracılık hizmetlerini yapmak, 2-Yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel her nevi inşaat taahhütlerinde bulunmak,inşaat ve taahhütlerin ihalelerine girip,plan proje çizmek, 3-Bina  projelerinin geliştirilmesi,satışa yönelik bina projeleri için mali,teknik ve fiziksel araçların bir araya getirilmesi suretiyle konut veya diğer amaçlı  kullanıma yönelik bina projelerinin organize edilmesi, 4-Yapı imalat ve inşaat  taahhüt işleri için gerekli  olan her türlü elektrik,elektronik,mekanik, deklarasyon malzemelerin ve cihazların ticareti, cihazların imalatı ve satışı ,bu cihazların araştırma, üretim, işletme , bakım,servis  ve...