28 / 07 / 2024

Volkan Bahçekapılı

Volkan Bahçekapılı

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Esin Övet bugünkü köşe yazısında 'Buse ile Volkan’ın evinin tadilatı sürüyor' ara başlığına yer veriyor. İşte Esin Övet'in köşe yazısı;

1942 yılında Bahçekapı'da 530 bin liraya satılık arsa!

1942 yılında Bahçekapı'daki arsa belediye tarafından 530 bin liraya satılmış. Belediye arsanın metrekaresi için 505 lira istemiş...

Hüseyin Ferit Volkan kimdir? Hangi otellerde üst düzey yöneticilik yaptı?

Hüseyin Ferit Volkan kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi otellerde çalıştı? Martı GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Hüseyin Ferit Volkan’ın biyografisi...

Ekonomi profesöründen döviz kurlarıyla ilgili flaş uyarı; Bu kez tarih verdi

Seçimin ardından ekonomiye dair değerlendirmelerde bulunan Ekonomist Prof. Dr. Volkan Öngel, “Yılın ikinci yarısında yükselen döviz kurları ekonomi gündeminini belirleyecek” dedi. İşte Öngel'in o açıklamaları...

Ziraat GYO İstanbul'daki 7 binasının değerini açıkladı! 

Ziraat GYO, Kadıköy Rıhtım, Maslak, Cağaloğlu, Beyazıt, Aksaray Cerrahpaşa, Bahçekapı Postane ve Mecidiyeköy binalarının değerlerini açıkladı. Peki Ziraat GYO'nun İstanbul'daki 7 binasının değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Bahçelievler Zafer Mahallesi imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Bahçelievler İlçesi, Yenibosna (Zafer) Mahallesi Muhtelif Parsellere İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planına göre 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Bahçelievler Kartaltepe Mahallesi parselasyon planı askıda!

Bahçelievler İlçesi, Kartaltepe Mahallesi, 682 ada 1 parsel sayılı taşınmazları içeren parselasyon planı askıya çıkarıldı.

Marmara Üniversitesi’nin TOKİ’ye devredilen Bahçelievler Kampüsü'nün imar planı değişti!

İstanbul İli, Bahçelievler İlçesi, Merkez Mahallesi 442 Ada 27 Parsel, 444 Ada 4 Parsel ve Bu Parseller Arasında Kalan Bir Kısım Terkinli Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Ziraat GYO Bahçekapı Postane Caddesi binasının değeri ne kadar? 

Ziraat GYO Bahçekapı Postane Caddesi binasının değeri 65 milyon TL, KDV dahil toplam değeri ise 76 milyon 700 bin TL olarak açıklandı. Gayrimenkulün aylık piyasa kira değeri ise 300 bin TL olarak belirlendi.

Eskişehir'deki riskli binalar belirlendi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Vilayet Meydanı'nda gerçekleştirilen Eskişehir Millet Bahçesi, İl Halk Kütüphanesi ve Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Eskişehir'de bina stokunun tamamını tarayıp, riskli binaları belirlediklerini belirtti.

Kuyumcukent Gayrimenkul İstanbul Bahçelievler arsası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın İstanbul Bahçelievler İlçesi Yenibosna Mahallesi 1542 ada 42 no.lu parseldeki 1 adet arsaya ilişkin  2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Van Bahçesaray'ın imar sorunu çözüme kavuşuyor!

Van Büyükşehir Belediyesi, Bahçesaray İlçesi’nin imar problemlerini çözmek için çalışma başlattı. Çalışmalar kapsamında Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Ali Özvan, Bahçesaray Belediye Başkanı Meki Arvas’ı ziyaret ederek ilçenin imar durumu hakkında bilgi aldı.

Volkan Demirel'in Turgutreis'teki lüks villasında yangın tehlikesi!

Bodrum-Turgutreis'te dağlık bölgede başlayan yangın çevredeki sitelere sıçradı. Volkan Demirel'in lüks villası da yangın tehlikesi atlattı.

Pınar Aylin'in İzmir'deki lüks villası! 

İzmir’den İstanbul’a gelip şöhreti bulan ve sonrasında yeniden  İzmir'e taşınan popçu Pınar Aylin, bahçeli lüks bir villada yaşıyor...

Volkan Bahçekapılı Haberi

Volkan Bahçekapılı

Alaçatı’da her köşe başında birilerinin evinin yapımı sürüyor. Cuma günü de Fatih Terim’in, kızı Buse Terim ile damadı Volkan Bahçekapılı’ya düğün hediyesi olarak 1.5 milyon dolara satın aldığı evin tadilatını gördüm. Alaçatı’nın en meşhur oteli Manastır’ın köşesinde bulunan evin tadilatı hızla sürüyor. Bu seneye yetişmesi zor gibi görünüyor. Bittiği anda çift Alaçatı’ya geldiği zaman bu evde yaşayacak. Ne diyelim, güle güle otursunlar. Tez zamanda bebeklerini de kucaklarına alırlar inşallah.


Habertürk - Esin...