27 / 04 / 2024

Volkan Bozkır özgeçmiş

Volkan Bozkır özgeçmiş

Kabinede yapılan bakan değişikliklerine göre, Volkan Bozkır yeni AB Bakanı ve Başmüzakereci oldu. Peki, Volkan Bozkır kimdir? Volkan Bozkır, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Ev sahipleri zengin, kiracılar yoksul mu? Mağdur ev sahibinden Bakan Tunç'a yüzde 25 zam sınırı tepkisi!

Ev sahipleri, sosyal medya üzerinden sık sık kiracılarıyla yaşadıkları anlaşmazlıkları dile getiriyor. Peki yüzde 25 kira sınırı adil mi? İşte mağdur bir ev sahibinin X hesabından yaptığı o paylaşım ve gelen yorumlar...

Türkiye'de devlet memuru sayısı düşürülmeli mi? Anketten şaşırtan cevap!

Türkiye'de devlet memuru sayısının fazla olup olmadığı zaman zaman gündeme geliyor. 357,3 bin takipçili mühendis, X sosyal medya hesabından 'Türkiye'de devlet memuru sayısı düşürülmeli mi?' anketi yaptı. İşte o ankete verilen cevaplar ve vatandaşların yorumları...

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Olgan Gür, Tolga Gür ve Volkan Gür ortaklığında kuruldu.

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Olgan Gür, Tolga Gür ve Volkan Gür ortaklığında kuruldu.

Bozkır Vinç Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozkır Vinç Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Menşure Koç ve Tevfik Çavuş ortaklığında kuruldu.

15 dakikada yüzde 100 şarj olan Xiaomi Mi 11T Pro'ya görülmemiş dev indirim! 27 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Teknoloji devi Xiaomi'den kaçırılmayacak fırsat: Xiaomi Mi 11T Pro, 15 dakikada yüzde 100 şarj olma özelliğiyle dikkat çekiyor! Üstün performans ve şık tasarımıyla göz kamaştırıyor. Mi 11T Pro, sınırlı süreli dev indirimle PTTAVM'de...

Limak Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Danışmanı Volkan Bozkır oldu! Volkan Bozkır kimdir?

Türkiye'de birçok makamda görev yapan Volkan Bozkır, Limak Şirketler Grubu bünyesinde ‘Yönetim Kurulu Danışmanı’ olarak göreve başladı. Peki, Volkan Bozkır kimdir? İşte detaylar...

Bu sefer kaçıran çok üzülür! Akbank o kampanyayı yine başlattı! Acele edin 1500 TL'yi alın

Ülkemizde hatırı sayılır geçmişe sahip olan ve bu zamana kadar faaliyet gösteren en içerikli bankalardan birisi olan Akbank yeni kampanyasını ilan etti. Müşterilerinin en sevdiği kampanyalardan olan davet ettikçe kazandıran kampanya başladı. Akbank aracılığı le müşterilere 1500 TL ödeme yapılıyor.

Fahiş ev kiralarına karşı 'Kamu özel sektör iş birliği ile erişilebilir kiralık konut modeli' önerisi!

Kiralık ile satılık evlerde fiyatlar gün geçtikçe katlanıyor. Peki konutta fiyatlar 'Kamu özel sektör iş birliği ile erişilebilir kiralık konut modeli' ile düşürülebilir mi?

Altın fiyatları yükselmeye başladı peki 2023'te dolar duracak, altın yürüyecek mi? Euro, dolar ve altında neler olacak?

Fed'in faiz artırımını yavaşlatması ve 2023 yılında durdurması ihtimali üzerine altın fiyatlarında başlayan yükseliş 2023 yılı boyunca devam edecek mi? Euro ve dolarda neler olacak? İşte beklentiler..

Yürüyerek 1000 dolar kazanın! Sweatcoin nedir, nasıl kullanılır, ücretli mi?

Sweatcoin adlı uygulama ile yürüyerek 1000 dolar kazanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken sadece yürümek! Sweatcoin Nedir, Nasıl Kullanılır, Ücretli mi? İşte bütün detaylar...

Tarla nasıl arsaya dönüştürülür?

Tarla nasıl arsaya dönüştürülür? Tarla arsaya dönüştürülebilir mi? İşte merak edilen soruların detayları!

TOKİ Konya Bozkır 2022 projesi 11 soruda tüm ayrıntılarıyla! Yüzde 10 peşinat!

TOKİ Konya Bozkır 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Bozkır'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Bozkır'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 11 soruda TOKİ Konya Bozkır sosyal konut projesi...

Volkan Bozkır özgeçmiş Haberi

Volkan Bozkır özgeçmiş

Volkan Bozkır kimdir?

Yeni AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, 1950'de Ankara'da doğdu.  Ankara  Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olan Bozkır, Dışişleri Bakanlığı'nda sırasıyla, Stuttgart Başkonsolosluğu Muavin Konsolosu, Bağdat Büyükelçiliği Başkatibi, OECD Daimi Temsilciliği Müsteşarı, New York Başkonsolosu, Bükreş Büyükelçisi ve AB nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilcisi görevlerinde bulundu.


Başbakanlık Dışişleri Danışmanlığı, Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürlüğü ve Dışişleri Başdanışmanlığı, AB Genel Sekreter Yardımcılığı, Dışişleri Bakanlığı AB'den Sorumlu Müsteşar Yardımcılığı ve AB Genel Sekreterliği görevlerini de yürüten Volkan Bozkır, Romanya Ulusal Liyakat Madalyası sahibi.


24. dönemde TBMM Dışişleri Komisyonu ve Türkiye-ABD Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanlığı'na seçilen Bozkır, çok iyi düzeyde İngilizce ve Fransızca biliyor.


Bozkır, evli ve 2 çocuk babası.


Kabinenin yeni...