21 / 05 / 2024

Volkan BÜKEY

Volkan BÜKEY

Batıçim Batı Anadolu tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Batıçim Batı Anadolu'da atamalar gerçekleşti. Yapılan atamaların detayları haberimizin içinde yer alıyor...

Aylin Coşkun'un Zekeriyaköy'deki 4 katlı lüks villası görenleri kendine hayran bıraktı! 

2019 yılında  Volkan Aslan ile evlenen ve düğündeki takılarla '5 milyon TL'lik rahat villa alabilirim'' diyen Aylin Coşkun'un 4 katlı lüks villası görenleri kendime hayran bıraktı. 

Limak Şirketler Grubu’nun Yönetim Kurulu Danışmanı Volkan Bozkır oldu! Volkan Bozkır kimdir?

Türkiye'de birçok makamda görev yapan Volkan Bozkır, Limak Şirketler Grubu bünyesinde ‘Yönetim Kurulu Danışmanı’ olarak göreve başladı. Peki, Volkan Bozkır kimdir? İşte detaylar...

Volkan Demirel'e büyük şok! 6 milyon dolarlık villasına tedbir kararı

Uzun yıllar Fenerbahçe kalesini koruduktan sonra kariyerine Fatih Karagümrük’ün teknik direktörü olarak devam eden Volkan Demirel’in Acarkent’teki 6 milyon dolarlık villasına ihtiyati tedbir kararı konuldu.

Key Quantum Turkey İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Key Quantum Turkey İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile KEY Quantum International B.V. tarafından kuruldu.

Volkan Demirel'in Turgutreis'teki lüks villasında yangın tehlikesi!

Bodrum-Turgutreis'te dağlık bölgede başlayan yangın çevredeki sitelere sıçradı. Volkan Demirel'in lüks villası da yangın tehlikesi atlattı.

İzmir'de kaçak yolla kiraya verilen villalar mühürlendi! 

İzmir'in Balçova ilçesi Korutürk Mahallesi'nde yaşayan Okan Bükey, yan komşusu I.B.'nin villasını kanunsuz yolla bir anaokuluna kiraya verdiğini tespit etti ve şikayetçi oldu. Şikayet üzerine evler mühürlendi, mühürlerin kaldırılması için açılan dava, devam ediyor...

Volkan Yılmaz'dan İBB'de kentsel dönüşüm çağrısı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı 1.oturumunda konuşan MHP Grup Başkanvekili, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Artık konuşmaktan öteye geçip öncelikli ilçeler belirlenerek bir strateji dâhilinde Deprem Eylem Planı’nı hayata geçirmeliyiz.” dedi.

Büyükbudak Danışmanlık Yatırım Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Büyükbudak Danışmanlık Yatırım Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Koçmar ve Emircan Büyükbudak ortaklığında kuruldu. 

Bükey Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bükey Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adem Altun, Arif Limon ve Murat Tunç ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Volkan Konak'tan açıklama: Amerika'ya yerleşecek mi?

Volkan Konak, hakkındaki tartışmalara Cratos Premium Hotel’deki konserinde nokta koydu: “O haberi basın bültenini hazırlayan arkadaş yazmış. Yoksa ben öyle bir şey demedim. "

Park Residences Cadde'de Key Museum Sergisi açıldı!

Bağdat Caddesi’nde, hayatın merkezinde olmayı tercih edenlere ayrıcalıklı yaşam seçenekleri sunan Park Residences Cadde, Türkiye’nin en büyük klasik otomobil müzesi ‘Key Museum’u İstanbul’a taşıdı.

Volkan Bozkır: Suriye'de evler ve okullar inşa edeceğiz!

Avrupa Birliği (AB) ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Suriye’de sığınmacıların geri dönebileceği bir güvenli bölge oluşturmak istediklerini belirterek, "Bunun için ABD ile bir anlaşma var" dedi.

Caresse, Luxury Collection Resort Hotel açıldı!

The Luxury Collection, Türkiye’de ilk resort otelini Bodrum’da ‘Caresse, Luxury Collection Resort ’ ismiyle açtı.Büyükhanlı Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Büyükhanlı Starwood Grubu’yla 1,5 yıldır görüştüklerini söyledi.

Volkan BÜKEY Haberi

Volkan BÜKEY

Batıçim Batı Anadolu tarafından yapılan açıklama şöyle;


Mutlu Can GÜNEL, Kamil GREBENE, Volkan BÜKEY ve Yıldız Egeli YAVUZ şirketimizin İcra Kurulu Asistanlığı görevlerine, Bakım Müdürü Mehmet İlker ÖZGELEN İşletme Müdürlüğü görevine, Erhan Biçer Yatırım Müdürlüğü görevine, Oral ENGİZEK Beton Pazarlama ve Satış Müdürlüğü görevine ve İsmail Özgür VURAL Çimento Pazarlama ve Satış Müdürlüğü görevlerine...