01 / 05 / 2024

Volkan Kırtok Workindo

Volkan Kırtok Workindo

Volkan Kırtok inşaat sektörünün online pazaryeri Workindo’nun Genel Müdür Yardımcısı oldu.

Volkan Kırtok kimdir?

İnşaat sektörünün online pazaryeri Workindo’nun Genel Müdür Yardımcısı olan Volkan Kırtok kimdir? Volkan Kırtok hangi görevlerde bulundu?

Volkan Kırtok, Workindo Pazarlama Direktörü oldu!

Yapı-inşaat sektöründe faaliyet gösteren Workindo’nun yeni pazarlama direktörü Volkan Kırtok oldu.

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Olgan Gür, Tolga Gür ve Volkan Gür ortaklığında kuruldu.

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gür Kumaşçılık İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Olgan Gür, Tolga Gür ve Volkan Gür ortaklığında kuruldu.

A Class Dalgıçlık Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Class Dalgıçlık Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömür Tanka ve Volkan Yılmaz tarafından kuruldu.

Vlk İnşaat Mobilya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vlk İnşaat Mobilya Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Kılıç tarafından kuruldu.

Baveri Mimarlık Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baveri Mimarlık Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Yılmaz, İsmail Aktaş, Mahmut Emre Karcı, Mehmet Akif Karcı, Vedar Karcı, Volkan Aktaş ve Yaşar Emir Karcı ortaklığında kuruldu.

Cv Danışmanlık Tesis Yönetimi Ve Temizlik Organizasyonları Limited Şirketi kuruldu!

Cv Danışmanlık Tesis Yönetimi Ve Temizlik Organizasyonları Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan İner tarafından kuruldu.

Volkan İmer Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Volkan İmer Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan İmer tarafından kuruldu.

Va Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Va Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşen Gümrükçü Çetiner ve Volkan Yağcı ortaklığında kuruldu.

Karhas Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Karhas Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Karalı ve Volkan Hasaltun ortaklığında kuruldu.

Mk Grup Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mk Grup Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Kaynak ve Volkan Marangoz ortaklığında kuruldu.

Ulusoy Invest Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ulusoy Invest Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Ulusoy tarafından kuruldu.

Zirve Group Mimarlık Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zirve Group Mimarlık Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Çelik ve Zeynep Çelik ortaklığında kuruldu.

Minerva Va Denetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Minerva Va Denetim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Aydoğan ve Aladdin Okur ortaklığında kuruldu.

Volkan Kırtok Workindo Haberi

Volkan Kırtok Workindo

İnşaat sektörünün online pazaryeri Workindo deneyimli isimlerle büyümeyi sürdürüyor. Uzun senelerdir dijital pazarlama ve iş geliştirme konularında sektörün önemli markalarında yöneticilik yapan ve daha önce Workindo’da Pazarlama Direktörlüğü üstlenen Volkan Kırtok, Workindo Genel Müdür Yardımcısı oldu.

Workindo Genel Müdür Yardımcısı Volkan Kırtok konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Workindo olarak yurt içi ve yurt dışı inşaat sektöründe kısa zamanda büyük işler yaptık. Her biri alanında uzman ekip arkadaşlarımız ve yatırımcılarımızın desteğiyle büyümemizi aynı ivmede devam ettireceğiz. Genel Müdür Yardımcılığının yükümlülüklerini de elimden gelenin fazlasıyla yerine getirip, markamızı daha geniş kitlelere ulaştırmak için elimden geleni yapacağım. Workindo’nun önünde uzun ve başarılı bir yol olduğunu düşünüyorum. Bu yolda ekipçe birlikte, sağlam adımlarla yürüyerek markamızı global bir firma haline getirmeyi hedefliyoruz.”