30 / 04 / 2024

Volkan Konak Kasaba Evleri

Volkan Konak Kasaba Evleri

Türkücü Volkan Konak konserlerden kazandığı parayı gayrimenkule yatırdı. İstanbul Ömerli'deki Kasaba Evleri'nden 5 milyon liraya 3 katlı villa aldı.

Volkan Konak Kıbrıs'tan rezidans daire aldı!

Kıbrıs’ta yapımı süren bir rezidanstan daire satın alan Volkan Konak, önceki gün inşaatı incelemeye gitti.

Volkan Konak Kıbrıs'tan daire aldı!

Şarkıcı Volkan Konak Kıbrıs'ta yapımı devam eden bir rezidanstan daire satın aldı. 

Volkan Konak: Kıbrıs’taki evimin inşaatı bitmedi!

Usta sanatçı Volkan Konak, Kıbrıs Malpas Hotel'de sevenleri ile buluştu. Kıbras'tan ev aldığını söyleyen Konak, ''İnşaatı henüz bitmediği için Kıbrıs’a geldiğimde çok uzun kalamıyorum ama bittiğinde uzun uzun kalacağım'' dedi.

Volkan Konak Kıbrıs'tan ev aldı!

Ünlü şarkıcı Volkan Konak, sık sık konser için gittiği KKTC'den ev aldığını açıkladı. Konak, "Bir ayağım hep Kıbrıs'ta. Artık konserler geldiğimde kendi evimde kalacağım. Mağusa'dan ev aldım" dedi.

Volkan Konak'tan açıklama: Amerika'ya yerleşecek mi?

Volkan Konak, hakkındaki tartışmalara Cratos Premium Hotel’deki konserinde nokta koydu: “O haberi basın bültenini hazırlayan arkadaş yazmış. Yoksa ben öyle bir şey demedim. "

Volkan Konak, Amerika'ya yerleşiyor!

VOLKAN Konak, Amerika’ya yerleşiyor. Menajeri, Konak’ın çocuklarının eğitimi için hayatına Amerika’da devam edeceğini, sanatçının çok yakında eşi ve üç çocuğuyla birlikte Washington D.C.’ye yerleşeceğini söyledi.

Volkan Konak, Kasaba Evleri'nden 5 milyon TL'ye villa aldı!

Türkücü Volkan Konak konserlerden kazandığı parayı gayrimenkule yatırdı. İstanbul Ömerli'deki Kasaba Evleri'nden 5 milyon liraya 3 katlı villa aldı.

Ağaoğlu'nun Volkan Konak konserine 10 bin kişi katıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu tarafından Ağaoğlu projelerinin sakinleri için düzenlenen Volkan Konak konseri, rekor kırdı. Konsere 10 bin kişi katıldı..

Büyük Ağaoğlu ailesine Volkan Konak konseri!

Volkan Konak 10 bin kişilik Ülker Sports Arena'da muhteşem bir konser verdi. Çalışanları, ev sahibi ve kiracılarıyla büyük Ağaoğlu Ailesi salonu doldurdu.

Aydın Şehirlerarası Otobüs Terminal Binası açıldı!

İki hafta önce hizmet vermeye başlayan Aydın Şehirlerarası Otobüs Terminal Binası görkemli bir törenle açıldı. Açılışın ardından ünlü şarkıcı Volkan Konak verdiği konserde sevilen şarkılarını seslendirdi

TOKİ Malatya Merkez Konak Mahallesi başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Malatya-Merkez Konak Mahallesi Toplu Konut Uygulaması kapsamında 14 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile Açık Satışa sunuluyor.

Sabuncubeli ve Konak tünelleri bir yıl gecikecek!

Konak Tüneli'nin Varyant girişinde bulunan arkeolojik buluntular ve Sabuncubeli Tüneli'nin Manisa girişinde yaşanan heyelan nedeniyle tünellerin açılış tarihi yaklaşık bir yıl sarkacak. 2014 yılında bitmesi öngörülen tünel 2015 yılına sarktı...

Facebook çalışanları için kasaba inşa ediyor!

Facebook, Anton Menlo adını verdiği 120 milyon dolarlık kasaba projesi ile çalışanları için 394 birimden oluşan bir kasaba inşa ediyor. İnşa edilecek kasaba, Facebook kampüsündeki ofislere yürüme mesafesinde olacak..

Volkan Konak Kasaba Evleri Haberi

Volkan Konak Kasaba Evleri

Sevilen şarkıcı Volkan Konak yeni evi için serveti gözden çıkardı. Konak konserlerden kazandığı parayı gayrimenkule yatırdı.



İstanbul Ömerli'deki Kasaba Evleri'nden 5 milyon liraya 3 katlı villa aldı. Birçok ünlüye komşu olan Volkan Konak, evin dekorasyonu için de kesenin ağzını...